- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Csillagászati távcső és (d)SLR fényképezőgépek természetfotózásra
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
válasz
gyapo11 #1404 üzenetére
Az én fűtésem makk egyszerű, be lehet kapcsolnia kazánt meg ki,a nappali hőmérsékletének a függvényében.
Jelenleg egy elég okos termosztátom van, amit lehet programozni. Azért itt is van szerepe az időnek, mert ugyebár ha délben akarok 22 fokot, akkor nem 12:00-kor kell bekapcsolni a kazánt, hanem ki kell számolni, mennyivel előtte, mennyi időt kell fűteni.Szóval erre fogok lőni, nem bonyolítom,
stopperos:
Viszont ez a szenzor nem tud csak hőmérsékletet nézni, páratartalom nincs. (tudom tudom, ez az én hülyeségem, adatmániám) De azért rendelek ebből is párat holnap.apropó, ha már itt tartunk, mi az amit feltétlenül meg kell vennem hozzá: eddig amit kinéztem ebay-en
uno + enc28j60 ethernet shield + rtc + breadboard tesztelni + kábelek. + relé
jön még egy rakat szenzor, csak úgy próbálgatni, csak nem akarok semmit kihagyni, ami miatt majd később kellene várakozni a projektnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest