- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #12843 üzenetére
Persze a választott LED-nek is lehet előnye: Ha szigorúan csak egyforma színnel akarod az összes pixelt hajtani, akkor az tényleg egyszerűbb, mert egyetlen utasítással állítod be az összes LED színét, míg a WS2812-nél akár egyforma, akár nem, mindenképpen ki kell küldeni minden egyes pixelre a színkódot.
Azt szerintem mindenki tudja, melyik lapra gondoltam.
De az STM32-k is elég komolyak. A hely probléma: hát, az UNO éppen, hogy eléggé túlméretes.
FET: ha még nem vetted meg, arra figyelj, hogy a gate küszöbfeszültsége elég alacsony legyen! A neten tömegével van az IRF540, pl.
link
de én inkább az IRL típusokat szoktam mindenkinek javasolni, mert azok alacsonyabb feszültségen nyitnak, későbbi esetleges fejlesztés során elmegy 3.3 volttal is. (persze más is van, alacsony nyitófeszültséggel, de én ezeket használom)
Mérethez még: azért ez sem egy túl nagy méret:
link
Ez meg még kisebb, és pluszban kapsz mellé egy kamerát, meg van rajta SD kártya hely is.
link
Vagy ez is elég kicsi. UNO-hoz képest meg különösen.
link
Vagy ha még egy displayt is akarsz rá, akkor:
link
Szóval választék van bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest