Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahá! Világos. A legegyszerűbb, ami eszembe jut, hogy egy TTL szintű FET-et köss rá, az bírja majd árammal.
A második legegyszerűbb, hogy egy-egy ledet használj (vágj le) a ledsor elejétől jelformázónak, erre az egy ledre próbálj több ledsort kötni! Ha a vezérlő 3 ledet el tud látni, akkor próbáld ki, hogy ha egy darab ledre több ledsort kötsz, mennyit bír el? Ha egy led elbír mondjuk két ledsort, akkor már 6 ledsort tudsz vele üzemeltetni.Most olvastam el jobban, amit írtál: én először azt hittem, hogy kipróbáltad 10 ledsorral, és nem sikerült, csak 3-al. De ezek szerint csak úgy gondolod, hogy nem fogja bírni? Dehát nem látok okot, miért ne mehetne, hiszen az csak digitális adat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vírusirtó topic
- UHD filmek lejátszása
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RAM topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest