-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #11163 üzenetére
Nem csak bizalom kérdése, nem vagyok biztonsági szakember, meg nem is szeretnék a kelleténél többet foglalkozni az otthoni hálózat biztonságával. Nekem kényelmes, hogy a NAS-on futó smb hálózat jelszó nélkül üzemel, hogy a raspberry a gyári ssh jelszóval nyitható stb. A torrentezés miatt az ip címem sem hadititok, így jól jön, hogy van egy plusz "tűzfal", ami véd. Ha kivennének a NAT mögül, ezeket a réseket mind be kéne tömnöm, és akkor még mindig ott van annak a lehetősége, hogy a routeren befoltozatlan biztonsági rés van. Jobban bízom a láthatatlanságban.
Jártam már úgy, hogy torrentezős gép egyik napról a másikra 250+ vírust szedett össze, mert csak a router és a windows tűzfala védte.De nem akarok offolni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged