- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lac14548 #10984 üzenetére
Puff neki...
Elvileg az adat vonalnak nem kellett volna károsodni, ha tudsz szerezni külső tápos usb hub-ot, esetleg tegyél egy próbát vele, hátha csak a táp része égett meg. Laptop vagy asztali gép? Szerencse, hogy az alaplapot nem vitte magával.
Hogy lehet, hogy polyfuse nélkül is kiadnak arduino-t? Úgy emlékszem, ami nekem van nano, azon is van. De lehet rosszul emlékszem. Annak idején kezdő koromban ezek szerint sokszor megmentette a gépet az uno-n lévő polyfuse, amikor rajta felejtettem egy motort. Akkor csak bosszankodtam rajta, hogy lekapcsolta magát a lap, pedig rosszabb is lehetett volna ezek szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen GPS-t vegyek?
- PlayStation 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest