Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lac14548 #10984 üzenetére
Puff neki...
Elvileg az adat vonalnak nem kellett volna károsodni, ha tudsz szerezni külső tápos usb hub-ot, esetleg tegyél egy próbát vele, hátha csak a táp része égett meg. Laptop vagy asztali gép? Szerencse, hogy az alaplapot nem vitte magával.
Hogy lehet, hogy polyfuse nélkül is kiadnak arduino-t? Úgy emlékszem, ami nekem van nano, azon is van. De lehet rosszul emlékszem. Annak idején kezdő koromban ezek szerint sokszor megmentette a gépet az uno-n lévő polyfuse, amikor rajta felejtettem egy motort. Akkor csak bosszankodtam rajta, hogy lekapcsolta magát a lap, pedig rosszabb is lehetett volna ezek szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest