Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Zozzer888 #2429 üzenetére
Érthető amit írsz, én se hagynám, hogy szétbarmolják a telefont. Úgy tudom csak Budapesten van hivatalos szerviz, azok nem adhatnak ki trehány munkát, gyári eszközeik vannak a folyamathoz. Azért persze előtte rákérdeznék, hogy biztosan cserélnek -e ragasztót és utána pedig ellenőrzik -e hogy ténylegesen zár a telefon (ezt a tesztet el kell végezni: [link]). Én is messze vagyok, 200 km-re a hivatalos szervíztől, de ingyen tömegközlekedek, szerintem egy napot rászánok, ha eljön az idő, ami még messze van talán, mert 1-2 hónapos a telefon és remélem 2-3 évet ki fog bírni.
Szerintem eladásnál is sokat jelent egy hivatalos szerviz által kiállított számla, illetve a gyári 100%-os akksi.
Nekem a feleségem az aki azt mondja, hogy soha nem fog gesztusvezérlést használni, így nehéz lesz átterelni androidról, amikor cserélni kell telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest