Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFury
csendes tag
Szia. Telekomos sim kártya van benne, mert csak náluk van olyan, hogy nem havidíjas net, hanem feltöltős. Idáig 4G volt kijelezve ott, ahol a képen most egy E betű van (ami a 2G). Az a furcsa, hogy a vodafonos havidíjas telefonom a kocsiban is simán kapja a 4G jelet, jelenleg arról osztom meg a netet a fejegységgel, hogy működjön a waze rendesen. Még majd azt kipróbálom, hogy ha átteszem a sim kártyát egy telefonba (majd kérek kölcsön függetlent havertól), és beülök vele a kocsiba, hogy ott lesz e 4G jelem. Ha lesz, akkor egyértelműen a fejegységgel lesz gond.
-
Rick4
félisten
Nem tudom, mennyire vették egy kalap alá a 3-4G-t, és láttál-e 3G-t kijelezve, de a 3G-t kapcsolják szépen lefelé, meg fog szűnni az egész országban, a napokban pont a voda csinált lekapcsolgatást, ezzel összefüggésben újra kell konfigurálni majd az egész országban a 4G-t, ami bázisállomások telepítésével jár, szóval ha ez neked a megszokott helyen hirtelen történt, plusz vodás sim van benne, valószínű ez lesz az oka.
-
MaciPali
csendes tag
Üdv.
Most szereltem be egy kínai android fejegységet, Citroen C4 grandba . Szerintem jól sikerült. Azt szeretném megkérdezni hogy a kormány vezérlés csak adapterrel lehet megoldani vagy valamilyen formában a KEY1 Key2-re rá lehet kötni anélkül is.
Ilyen csatlakozót néztem hozzá [link] . Tanítható a fejegység kormány része.. Köszi a válaszokat, megoldásokat. -
KFury
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy anélkül, hogy hozzányúltam volna, a 4G vételem lecsökkent 2G-re ("E"-t jelez ki a rendszer). Ugyanakkor a vételi erősség meg maximumon van. Itt a képen is látszik:
Ilyen rendszerem van, kifejezetten OPEL ASTRA J-hez árulták az aliexpressen, 2020-ban vettem:
Vettem még egy 4G antenna kábelt, így mos már két kábel van rákötve a fejegységre, továbbá rendeltem aliexpressről új SIM Kártya kábelt és kicseréltem azt is. Újraindítottam hard resettel a fejegységet, tovbbra is ugyanaz. Ha a telefonomról osztom meg a netet, akkor van rendes sebességű net. Utolsó mentsváram, ha kicseréltetem a Telekomnál a SIM kártyát egy másikra, de valahogy nem hiszem, hogy ez lenne a baj.
Találkozott már valaki hasonlóval? örülnék ha meg tunám oldani ezt a gondo, nincs kedvem állandóan a telefonomról osztani a netet, mikor annyira kényelmes megoldás a dedikált SIM kártya az autóhoz.
Köszi előre is a válaszokat.
-
fefer
csendes tag
Szevasztok!
Renault Laguna II 2006 évj. autóba szeretnék egy univerzális fejegységet a jelenlegi helyett, mert gyári specifikust nem találtam. A gyárihoz nem nyúlnék , a felette lévő 1 DIN-es helyre (ez jelenleg egy fiók) gondoltam beépíteni. Csak navigációra (Waze) és telefonálásra használnám. Erre a célra is szükséges a 4/64 Gb és a javasolt MTC..? A fix kijelzős vagy a betolható (kézzel v. automata) a jobb megoldás? Néztem néhányat, de elég drágának tűnnek, ha a többi funkciójukat nem használom ki. Mi a véleményetek? Vagy valami jobb megoldást tudtok javasolni?
- https://es.aliexpress.com/item/32878688715.html?gatewayAdapt=glo2esp
- https://www.ebay.com/itm/JOYING-7-Inch-Universal-Single1-Din-4GB-RAM-Car-Radio-Bluetooth-GPS-Sat-Navi-USB/323345298543?epid=19028689975&hash=item4b48e1b46f:g:O~8AAOSwHcdckJin
- https://es.aliexpress.com/item/1005002293353049.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.23.57d447ec05rVwE&pdp
Egy kép a műszerfalról: -
borg25
senior tag
Sziasztok!
Egy Passat B6-ban szeretném lecserélni a fejegységet, mert 1GB RAM-mal cefettül lassan indul el minden.
Milyent ajánlotok, látom, hogy a XTRONS ajánlott, abból találtam egy pex92mtvl (https://www.aliexpress.com/item/1005005096202525.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.4.711c2880eUDrOU&pdp_npi=2%40dis%21HUF%21HUF%20247%2C071.60%21HUF%20118%2C594.66%21%21%21%21%21%40211b88f016779567812063856e146e%2112000031643802321%21sh
Mondjuk találtam egy PX6-ost, viszont azon csak Android6-os, és szerintem gyengépp a hardware is.
https://www.aliexpress.com/item/1005004426327963.html?spm=a2g0o.productlist.main.49.3d393fb7iEiWYQ&algo_pvid=a66d2918-ad0e-4c82-95bf-ac3da073ee30&algo_exp_id=a66d2918-ad0e-4c82-95bf-ac3da073ee30-24&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000029145554792%22%7D&pdp_npi=3%40dis%21HUF%21115978.16%2190539.6%21%21%21%21%21%40211bf3f816779538774561230d0724%2112000029145554792%21sea%21HU%210&curPageLogUid=FcPFJdl1Q1YD
Viszont volt aki a Hizpo-t ajánlotta, abból ezért a pénzért már 8GB-set is kapni. https://www.aliexpress.com/item/1005004786990065.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.9.52a166bbx5VYvt&pdp_npi=2%40dis%21HUF%21HUF%2068%2C840.17%21HUF%2044%2C056.53%21%21%21%21%21%40210318d116776892069495826ecc21%2112000030805709767%21sh
Esetleg egyéb ötlet?
Kinőttem már abból a korból, hogy nekiálljak custom rommal játszani. Stabilitás a fontos, normál sebessége legyen és ne kelljen imádkozni, hogy meg akarom adni a célt a navigációban. Hangzás érdektelen, úgy se egy csöves erősítő. Ha van diagnosztika örülök, ha nem, telefonon van Torque. Ne fagyjon, induljon újra.
Melyiket ajánlotok? -
Technaxx
csendes tag
Sziasztok, van egy 10.25" kínai multimédiám, ami hibátlanul működött amíg el nem rontottam.
Találtam a neten egy a gyárinál praktikusabbnak látszó launchert és telepítettem is.
Látszólag működött, testre lehetett szabni, minden jónak látszott míg ki nem kapcsoltam.
Újra bekapcsolás után elkezd bootolni, de a nyitó animációnál megakad, az megy a végtelenségig, nem tudja a launchert elindítani. Mint külföldi fórumokból kiderült, ez a típus nem viseli az utólag telepített launchereket.
Megkaptam a hozzá való android telepítőt, de nem értek az androidos cuccokhoz így nem tudom telepíteni.
Esetleg van valaki aki tudna segíteni ebben, vagy tudtok valakit aki újra telepítené?
Természetesen nem baráti alapon kérem, kösz előre is -
válasz
Over567 #5685 üzenetére
Én mostani fejjel, 2GB-os verzió vásárlása után már biztos, hogy csak 4 vagy (GB-os változatot, legalább ugyanennyi magos procival vennék, autónak megfelelően ebből a listából.
Az ennél kevesebb memóriát vagy magot tartalmazó verziókkal szenvedés bármilyen művelet (a billentyűzet megjelenítése a Google Maps-ben is másodpercekben mérhető)
-
Over567
aktív tag
-
Over567
aktív tag
Sziasztok! Több napja szenvedek már nagyon sok ilyen 9"-os fejegységet(univerzális) megnéztem alin de már teljesen belebonyolodtam. Nincs valami tippeket mit lenne érdemes vásárolni? Semmi extrát nem akarok mint pl tolató kamera meg kormányos dolgok stb csak spotify google maps de azt stabilan. Illetve az se lenne baj ha tudná kezelni a mélynyomót külön. Ha bárki tudna segiteni nagyon örülnék.
-
zoli669
tag
Sziasztok!
K2510-s fejegységnél be lehet állítani, hogy a tolato kamera bekapcsolásakor, ne némuljon el a zene?
Köszi előre is a válaszokat!
-
klykkly
tag
Sziasztok
Kínai android12 egységet rá lehet venni arra hogy BT-keresztül kapcsolódjon a netre?
Próbálgattam de nem nagyon akarja. Csak hotspottal szereti... -
aero.
veterán
Én is felraktam valamilyet, de nekem felesleges, csak CarPlayt használok.
-
válasz
HoppMaster #5679 üzenetére
Szerintem a legcélszerűbb saját magadtól, úgyis mindenkinek másmilyen tetszik. Tölts le pár launchert, és nézd meg melyik tetszik, majd konfiguráld.
-
válasz
HoppMaster #5677 üzenetére
Dehogynem, csak nem szemeteljük vele a topikot
Én ezt a launchert használom, teljesen megfelel az igényeimnek, persze lehet van jobb is.
-
HoppMaster
aktív tag
Itt senki nem szabja testre a fejegységet?
Gondoltam lecserélem a bejelentkező logót, másolok egy képet a pendrive-ra és a megfelelő helyen ugye betallózom, igen ám csak ott nem engedi pl. -
H2o-pok
senior tag
válasz
HoppMaster #5672 üzenetére
[link]
T10 6/128GB -
H2o-pok
senior tag
Sziasztok. Kis segitség,vélemény kellene. Saangyong Tivoliba akarok egy fejegységet. Alin találtam is, linken szereolő T10 6g/128gb verziót. Szerintetek vállalható? Vagy mire figyeljek? Persze más tipust is megnézek ha tudtok ajánlani.
Köszi
[link] -
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5669 üzenetére
Ha kapod, mindenképp. ha fizeted, már nem annyira!
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5667 üzenetére
Sajnos? Inkább szerencsére!
Akciósan 4990 lenne a logó csere lehetősége!
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5665 üzenetére
Az ritkán jó kombó, még a BT része se ugyanazzal a protokollal megy, mint az androidos cuccok. De egy ismerős odaáll a kocsi mellé androidos telóval, és 1 perc alatt átküldi.
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5663 üzenetére
play áruház mellett simán megy apkmirrorrról telefonnal letöltött alkalmazás BT-on a fejegységre küldve.
-
HoppMaster
aktív tag
Sziasztok!
Próbált már valaki appokat telepíteni a fejegységre, apk file használatával?
Tegnap szereltem be egy Android 12 rendszerüt, de érdekes a Carplay használatával a Youtube-naj csak hangja van kép nincs. ha megcsitom a fejegységen a Brave böngészőt, ott pedig nem tudok beírni weboldal címet. -
fifth81
tag
Sziasztok,
2014 ev eleji gyartmanyu KIA Sportage szeretnek Androidos fejegyseget vasarolni a jelenlegi helyere. [jo lenne ha vezetek nelkuli mobilcsatlakozas menne]
Itt egy kep a belsejerol.
Tudnatok ajanlani fejegyseget es ceget akik be is szerelik?
Tolatokamerat is ra kellen kotni majd.koszonom
-
lbandi777
aktív tag
válasz
meteorológus #5659 üzenetére
Szia én igen ,sima reset megoldotta.
-
meteorológus
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy egyik pillanatról a másikra nem tudta bekapcsolni a Wifit az Androidos fejegységen? Adott egy Ford Cmax autó ezzel a fejegységgel http://amcentrum.hu/termekek/amc-7039/ford-c-max-focus-fiesta-galaxy-kuga-s-max-transit-navigacios-android-auto
Egyszerűen nem engedi a WiFi rublikát oldalra pöccinteni. Ha felülről kapcsolom be a wifit, akkor pedig mikor újra lehúzom felülről a gyors ablakot, már ki van kapcsolva a wifi. Egyszerűen érthetetlen. Kábelek nen csúsztak ki elvileg. Alaplap hiba lehet?
-
lbandi777
aktív tag
Sziasztok. 2 fejegység közül választanék ,véleményekre lennék kíváncsi pro-kontra.:
https://www.eonon.com/mobile/Eonon-Volkswagen-SEAT-SKODA-Android-10-Car-Stereo-euquiped-with-Wireless-Apple-CarPlay-and-Android-Auto-3GB-RAM.html
https://www.xtronsgermany.de/vw-skoda-seat-various-android-12-octa-core-4gb-ram-64gb-rom-ia92mtvl
Vagy esetleg más is szóba jöhet,ha jobbat tudtok ajánlani. -
takas
újonc
Sziasztok! Van egy kínai fejegységem , full can bus rendszerű autóban ( Opel Vectra 2006) , can busz dobozkával. Minden működik ahogy kell csak ,kormányról, Bc menű ... egy kis megmagyarázhatatlan jelenség van ....Ha lezárom a kocsit kb. 10 perc múlva bekapcsol az elakadásjelző... ha kiveszem a magnót akkor nem produkálja a hibát...Rendeltem másik can busz dekódert de azzal is csinálja. Őtlet?
-
-
roti86
őstag
válasz
RudiLicenc #5654 üzenetére
Hello!
Nézd csak, ez olyasmi hibának tűnik, mint nálad: [link]
A beállításokban nézz szét. Ha végképp nem megy írj az eladónak.
Remélem sikerül.
-
Sziasztok,
Seat Altea gépjárműbe lett szerelve egy Podofo Android fejegység. Egy kivétellel minden szuper. A tolatókamera képe szétcsúszik:
Korábban egy Pioneer MVH-A210BT volt az autóban, azzal a kivételéig tökéletesen működött. Mi lehet a probléma? A kábelek épek, jól vannak csatlakoztatva. -
KRISSTUS
aktív tag
Sziasztok!
FYT 7862-es fejegységen a Google térkép csak akkor vált át éjszakai módra, ha beállítok egy uticélt és elíndítom - állandó éjszakai mód bekapcsolva.
Tud valaki erre megoldást? -
-
-
Yenka
csendes tag
Talán valakinek most van rá ötlete!?
Junsun V1 PRO
Állandóan be van kapcsolva a Bluetooth.
Sehol nem tudom kikapcsolni.
A legjobb lenne ha véglegesen le tudnám tiltani.
Nem használom, zavar, idegesít...
Szerintetek van erre megoldás? -
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Junsun update fajlokat honnan lehet letolteni? Probaltam keresni de sehol sem talalok.
-
Tosee
őstag
3368 a Factory kód. Ezt az oldalt már néztem, de hiába választom a canbus modulnak és az autónak megfelelő típust (Renault Flence amit a Megane III- al egy időben adtak ki, tulajdonképpen ugyan az, csak sedan). De a Hiworld -be már az összes renault ki lett próbálva, sikertelenül sajnos.
XINPU? Ezt nem ismerem... -
megott
aktív tag
válasz
chesterboy #5639 üzenetére
Ügyes
-
megott
aktív tag
Az MCU azért volt nekem érdekes, hogy mi a Factory kódod, sajnos nem marad más míg végig nem kattingatod a CAN tipusokat.Esetleg még a XINPU lehet megoldás.
DE
Ezeket is ellenőrizd -
Tosee
őstag
Oda be tudok lépni, megvan a kód. Sajnos ott állította el a tulaj canbus beállításoknál az autó típusát, azóta nem jó a kormányvezérlő. Hiába van kiválasztva az autó típusa. Nyilván előtte más autó lehetett beállítva, de nem tudják, hogy mi volt az. Hiworld a canbus típusa, az MCU-t holnap délután / estefele tudom megnézni. Az MCU a rádió elektronikájához tartozik?
-
megott
aktív tag
válasz
chesterboy #5633 üzenetére
USB vagy SD gyökérkönyvtárába FAT32 fájlrendszerre formázva.
-
chesterboy
tag
Sziasztok.
Van két fájlom update.zip és mcu.bin hova kell másolni frissítéshez? -
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Korulbelul 2 hete hasznalom mostmar a junsun android fejegyseget a kocsimban, nem mondom hogy rossz, de azert akadnak vele problemak. Az a tipus ami csak hotspottal mukodik, azonban a wifi jele annyira gyenge, hogy Pest belvarosaban is kepes 0-as jelet adnia, es siman elmegy pereckre az internet tole (kiprobaltam masik telefonnal is, azzal is ugyanilyen retek). A masik problema ami par napja all fent, az hogy recseg a radio. Eddig jol mukodott most azonban egy par radio adonal, aminek egyebkent mukodnie kellene, iszonyatosan recseg. Ezek valahogy javithatoak vagy ez a fejegység ilyen? Ne varjak tole tobbet?
Koszi elore is a segitsegetek. -
Tosee
őstag
Van ötletetek, hogy miként lehetne a canbust modul beállításait vissza állítani? A gyári beállítások visszaállítása nem segít sajnos. Elállították az autó típust a (kínai fejegység, android 12) és azóta nem működik a kormány vezérlő. Hiába állítom az autó típusára, csak az ajtókat mutatja ha nyitva van. (Renault Fluence 2011)
Recovery-t, hogyan lehet előhozni? Az megoldaná, ha onnan lenne egy wipe / factory reset? Nincs fizikai gomb a kijelzőn, csak reset. Hiába nyomom hosszan, nem kezdenek villogni a ledek oldalt.A gyári beállítások menübe kóddal belépve, vagy valami Launcher menü. Gondolom itt lehetne témát választani, de kódot kér. Hiába adom meg azt amivel a gyári menübe be tudok lépni, nem jó! Sokat kipróbáltam amit itt találtam de egyik sem nyert. Egyéb ötlet?
Így néz ki a fejegység / Hiworld canbus modullal
-
Rick4
félisten
válasz
Lasliegrand #5623 üzenetére
Nem rossz, de arra, amire neked kell, ez nyilván nem jó, neked egy usb-s modem kell, egy kis mobilnet stick, és ahhoz a play áruházból egy ppp kapcsolatot biztosító kis app.
pl ilyesmi, de elvileg egy sima telefonról is mehet ugyanúgy usb-n. [link] -
Technaxx
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy 10.25" multimédiám, ami hibátlanul működött amíg el nem rontottam.
Találtam a neten egy az eddiginál praktikusabbnak látszó launcert és telepítettem is.
Látszólag működött, testre lehetett szabni, minden jónak látszott míg ki nem kapcsoltam.
Újra bekapcsolás után elkezd bootolni, de a nyitó animációnál megakad, az megy a végtelenségig, nem tudja a launchert elindítani.
A reset gomb persze hatástalan, nem tudom gyárira visszaállítani, mindenfélét olvastam milyen trükkökkel lehet elérni a factory resetet de nem sikerült.
Abban reménykedem gátha van itt egy android guru aki tud segíteni, vagy ismertek valakit aki jártas ilyen dolgokban és fel tudja éleszteni.
Bocs a sok képért, igyekeztem mindent megmutatni, milyen rendszer van rajta stb., a képek azelőtt készültek mielőtt elbaltáztam.
Előre is köszönöm ! -
Rick4
félisten
válasz
Lasliegrand #5618 üzenetére
Miféle cucc volt, és hogy próbáltad? Van usb to lan kábel is, ami talán még itt a két eszköz között is működhet.
-
jones965
Modder
válasz
Lasliegrand #5618 üzenetére
A leírás alapján ez a külső usb eszköz támogatja az android rendszert 8-tól felfele.
-
Lasliegrand
tag
-
segevus
csendes tag
Az, hogy "nincs GPS" azt jelenti, hogy nincs műhold jel. Tehát semmi köze a wifi vagy mobil internethez. A fejegységhez külön adtak GPS antennát ezt nézd meg rá van e kötve.
Vagy esetleg állj ki a garázsból
Az adatforgalmat nem USB-n engedélyezd, hanem használd a Wifit. A telódon mobil hotshop, a fejegységen pedig internetkapcsolatnál válaszd a telódat.
A többi kérdésedet nem értem teljesen össze vissza kevered a dolgokat, és értelmetlen kérdéseket teszel fel. -
Lasliegrand
tag
Sziasztok! Apum a B-s Mercijébe vásárolt PX5 alapú fejegységén szeretne Wazet használni de néhány dolog kifogott rajtam.
Engedélyeztem az alkalmazásnak a helyadat és minden más hozzáférést, mégis kiírja hogy "nincs gps", akkor is ha a telómmal csatlakozok rá hotspottal.
Apró kis bug hogy a "hova menjünk" szövegmezőbe hiába tapizok, nem jön fel a billentyűzet csak miután az alatta levő "menü" felirattal felnyitom. Ez nem nagy cucc csak érdekel higy másnál is ilyen-e.
Próbáltam otgn keresztül egy sim kártya olvasóba életet lehelni, a kártya jól van benne, felismer valami eszközt mert a hibakódolvasó progi jelez rá, de mobil adatforgalom továbbra sincs, pedig fejlesztői jogokkal megpróbáltam az usb adatforgalmat illetve az usb internetforgalmat alapértelmezetten engedélyezni, így se ment... maga az otg létezik rajta mert pl. Egeret tudtam működtetni rajta. Van módja hogy wifi vagy hotspot nélkül internet hozzáférése lehessen ennek az eszköznek? Milyen sim olvasót ajánlotok erre? Ha jól emlékszem már 10es Androiddal érkezett bár ezt elfelejtettem lecsekkolni.
Előre köszi minden segítő szándékú kommentet.
-
ger.donát
friss újonc
Sziasztok,
1,pár hete használok Junsun v1 pro fejegységet. tettem bele sim kártyát, de nem akar felmenni a netre!
2, ami jobban idegesít, hogy nem tudom beállítani a can bus-t. nem tudok belépni a developer settings menübe. próbáltam már minden kódot, semmives sem enged be...
segítséget előre is köszönöm! -
Tosee
őstag
Sziasztok!
Adott egy kínai androidos fejegység, és egy Renault Fluence 2011.
Első nekifutásra működött a kormányvezérlés, pillanatok alatt be lehetett tanítani. De sajnos tegnap óta nem működik. Hiworld canbus modult kaptam hozzá. A menüben találtam autó specifikus beállításokat a canbus résznél, de nem igazán segített. Nem tudom újra tanítani a kormányvezérlőt! Érdemes esetleg a canbus modult frissíteni (van ilyen opció a rejtett menüben), vagy inkább ne piszkáljam? Mivel lehetne még próbálkozni? -
zuzozuzo
tag
Sziasztok. Androidos fejegységemből letörlődött a gyári color nevű alkalmazás, ezzel tudtam a gombok színét változtatni. Play áruházban nincs ez az alkalmazás. Ha csinálok egy reset-et visszatelepül rá?
-
-
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest