Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lasliegrand

tag

Sziasztok! Apum a B-s Mercijébe vásárolt PX5 alapú fejegységén szeretne Wazet használni de néhány dolog kifogott rajtam.

Engedélyeztem az alkalmazásnak a helyadat és minden más hozzáférést, mégis kiírja hogy "nincs gps", akkor is ha a telómmal csatlakozok rá hotspottal.

Apró kis bug hogy a "hova menjünk" szövegmezőbe hiába tapizok, nem jön fel a billentyűzet csak miután az alatta levő "menü" felirattal felnyitom. Ez nem nagy cucc csak érdekel higy másnál is ilyen-e.

Próbáltam otgn keresztül egy sim kártya olvasóba életet lehelni, a kártya jól van benne, felismer valami eszközt mert a hibakódolvasó progi jelez rá, de mobil adatforgalom továbbra sincs, pedig fejlesztői jogokkal megpróbáltam az usb adatforgalmat illetve az usb internetforgalmat alapértelmezetten engedélyezni, így se ment... maga az otg létezik rajta mert pl. Egeret tudtam működtetni rajta. Van módja hogy wifi vagy hotspot nélkül internet hozzáférése lehessen ennek az eszköznek? Milyen sim olvasót ajánlotok erre? Ha jól emlékszem már 10es Androiddal érkezett bár ezt elfelejtettem lecsekkolni.

Előre köszi minden segítő szándékú kommentet. :)

Új hozzászólás Aktív témák