Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem tudom, mennyire vették egy kalap alá a 3-4G-t, és láttál-e 3G-t kijelezve, de a 3G-t kapcsolják szépen lefelé, meg fog szűnni az egész országban, a napokban pont a voda csinált lekapcsolgatást, ezzel összefüggésben újra kell konfigurálni majd az egész országban a 4G-t, ami bázisállomások telepítésével jár, szóval ha ez neked a megszokott helyen hirtelen történt, plusz vodás sim van benne, valószínű ez lesz az oka.
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5669 üzenetére
Ha kapod, mindenképp. ha fizeted, már nem annyira!
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5667 üzenetére
Sajnos? Inkább szerencsére!
Akciósan 4990 lenne a logó csere lehetősége!
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5665 üzenetére
Az ritkán jó kombó, még a BT része se ugyanazzal a protokollal megy, mint az androidos cuccok. De egy ismerős odaáll a kocsi mellé androidos telóval, és 1 perc alatt átküldi.
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5663 üzenetére
play áruház mellett simán megy apkmirrorrról telefonnal letöltött alkalmazás BT-on a fejegységre küldve.
-
-
Rick4
félisten
válasz
Lasliegrand #5623 üzenetére
Nem rossz, de arra, amire neked kell, ez nyilván nem jó, neked egy usb-s modem kell, egy kis mobilnet stick, és ahhoz a play áruházból egy ppp kapcsolatot biztosító kis app.
pl ilyesmi, de elvileg egy sima telefonról is mehet ugyanúgy usb-n. [link] -
Rick4
félisten
válasz
Lasliegrand #5618 üzenetére
Miféle cucc volt, és hogy próbáltad? Van usb to lan kábel is, ami talán még itt a két eszköz között is működhet.
-
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Gézengúz #5598 üzenetére
Ja, mostmár látom Gabynak ment volna!
Akkor hogy érdemben válaszoljak is:
Én egy elm 327-es BT adaptert használok, a rádión fent van a torque app, nem csak élő adatokat lát, de hibakódokat is, sőt, törölni le lehet őket, és ott ki lehet tenni az akksifeszt a kijelzőre. -
-
Rick4
félisten
Nekem a wifi antenna egyben van a 4G antennával, egy hosszúkás, sport szelet méretű fekete mütyűr van a kábel végén. Ha neked is ilyened van, akkor már jó. Amúgy a szobában az asztalon simán össze lehet egy ilyet rakni, belőni, próbálgatni, egy sima euro csati kell valami 12V 60W-os tápegységgel, és megy az asztalon is.
-
Rick4
félisten
válasz
zoli669 #5531 üzenetére
A webshop és a szerviz mit mondott ugyanerre a kérdésre? A memória méret és a tárhely az égvilágon semmit nem mutat abból, milyen rendszer, és milyen proci van a készülékben, pedig a sebesség inkább ezek függvénye lesz, így ezek nélkül itt biztosan senki se fog tudni válaszolni érdemben.
-
Rick4
félisten
Ilyenem van nekem is, belerakott sim kártyával megy 8-9 hónapja egy hiba nélkül. Nem csináltam semmit, hogy menjen, ment elsőre, telefonálni, netezni is lehet rajta, viszont én waze-ből a februári- márciusi verziót tartom fent, nem frissítem, mert a frissek okoztak épp elég gondot, nem lehetett begépelni címet, akadt a menü, stb, azokkal meg pörög ahogy kell.
-
Rick4
félisten
Ehhez képest a valóság az, hogy nekem a junsun v1pro-m megvan több, mint másfél éve, 2021 februárja óta benne van a kocsiban, a sim helyen pedig egy vodás sim, évente megyek 40-45 ezer km-t a kocsival, szóval ha nálam kb 65-70 ezer km alatt nem volt gond, miközben a waze+ tune in radion mindig megy, ekkor- akkor esténként hazafelé a directone appon valamelyik tévéműsor megy, és a legjobb emlékeim szerint is max havi 1x 1 percre írja valamelyik app, hogy nincs net, akkor minden bizonnyal én csak simán szerencsés vagyok.
És persze nem csak Pest környéke, M1-M3- M5- M6- M7, hanem tökön- paszulyon keresztül mindenfelé jártam vele. Sosem volt gond. Tehát leírom még egyszer: sosem volt gond. Talán egyetlen jelentősebb helyet tudnék mondani, ahol megállt 5 percre, de ott a telekomos telefonomon is elment a hang, valahol Hőgyész meg Tamási között fel- le mindenféle dimbes-dombos vidéken volt.
Messze jobban teljesít, mint vártam.
Két telefonon van telekomos net, ha kellene, megosztanám 1 perc alatt, mert volt, hogy csak 50 km-re mentem, és az előző havi net lejárt, de tudtam, hogy utána egy hétig nem fog kelleni, na akkor megosztottam, pont ezért is nem telekomos kártya van benne, ha lehal a hálózat, vagy nincs térerő, a másik szolgáltatónál működhet, két katitntás és van net.
Simán mérek job bhelyeken 40-50Mbit-es sebességeket, gyengébb helyeken 15-öt, de attól megy a waze, és szól a rádió is.
Ezt már csak halkan írom:
Az ezelőtti is egy sim kártyás modell volt ugyanazzal a simmel ment, azt 2020 májustól használtam 2021 februárig, ismét csak 35- 40ezer km-en keresztül ment bármiféle hiba nélkül.
Voltak jó hosszú körök, ez pl hazaindulás előtt az utolsó dolog után fotóztam:
2021 februárban jött meg az új junsun v1 pro
Ahogy látod, volte és 4G is megy rajta...
És azóta is hiba nélkül teszi a dolgát....Azért kösz, hogy elmondod, hogy ez így nincs jól, és különben is évek óta rosszul működik nálam!
-
Rick4
félisten
válasz
pengegyerek #5461 üzenetére
Ha van egy másik kamera, rá kell dugni, és kiderül, minek van baja, létezik külső mikrofon is. Aztán jöhet reset.
-
Rick4
félisten
válasz
tamas.varga5 #5426 üzenetére
Ja, az a menü nálam megvan, én megváltoztattam anno...
-
Rick4
félisten
válasz
tamas.varga5 #5423 üzenetére
Mit tudsz csinálni azzal a kóddal?
-
Rick4
félisten
válasz
Pityu89 #4698 üzenetére
Én nem gondolom, inkább megkérdezem, mert nem értem a szitut.
Ha streameli, akkor az androidos rádió nem tudja streamelni? Ha letölti, az androidos rádióra nem tudja letölteni?
Mi az a szitu, amivel annyira előrtébb van, hogy nem éri meg egy pendrive-ot kihúzni, és odabent rátenni 20-30GB zenét. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Gondolom kézifék visszajelző lámpára kellene kötni, hogy pl álló helyzetben tudj filmezni.
Nincs olyan, hogy reverse, backup camera, vagy ilyesmi? A kamera videojel- kábele mellett kellene fusson egy trigger szál, mai a tolatólámpára kötve 12V-ot t6ol a fejegységnek, erre kapcsol át tolatókamera bemenetre. Enélkül nyilván nem fog. -
Rick4
félisten
válasz
svgyula #4608 üzenetére
Biztos vagy ebben? A test elég fix pont, semmifélel lekapcsolás, visszakapcsolás nincs, a 12V+ és a negatív fix pontokra van körve, a 12V+ trigger szál meg egy kapcsolható, pl gyújtásra van kötve. A gyújtás ráadásakor 12V+-ot kap a trigger szál, és indítha azt első kamera felvételét.
Szerintem nincs semmiféle test lekapcsolás.
-
Rick4
félisten
-
-
Rick4
félisten
válasz
horist2 #4484 üzenetére
Persze, play-ből tedd fel a PPP nevű appot, amivel tulajdonképp betárcsázol. Szívesen!
-
Rick4
félisten
válasz
svgyula #4457 üzenetére
Van két Oneplus 8 pro telefonunk, vettem hozzá gyári autós gyorstöltőt, pont úgy tölt, mint az itthoni, tolja bele az ampert, mint az állat. Van itthon 8-10 szivargyújtós töltőm, ami 3.1A-t tud a ráírt érték szerint, a haver ugyanilyen telefonját egész tűrhetően tölti, szóvla lehet venni rendes, működő darabokat, csak nem mindegy, melyiket.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Azt is lehet persze, de van-e értelme egy külső csatinak, amibe könnyen belemegy a por, esetleg váltás vagy pakolás közben kivered belőle a pendrive-ot kézzel, meg el kell vágni, forrasztgatni a kábelét, hogy ott kint lehessen? Én minden ilyet eldugok, nekem ne legyen útban semmi.
-
Rick4
félisten
válasz
svgyula #4410 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam egyértelműen, az androidos rádióhoz adott kábelkötegben volt a key 1 key2 feliratos kábel, és az vezérelte szépen a gyárti rádiót, ki lett véve a helyéről, be lett téve ez, de az autó felőli kábelekből csak a hangszóról, piros- fekete- sárga lett bekötve. A többiről igazából fogalmam sincs, hogy mik lehetnek, a műszeregységben vna kijelző, minden infó ott látható, a gyári rádió csak a rádió dolgait jelezte ki.
-
Rick4
félisten
válasz
honeker #4401 üzenetére
Canbus doboz nincs, a lábkiosztást, meg a narancs kábelt is ismerem, viszont a kötegben van olyan, hogy can key1, meg can key2, akkor ehhez még a doboz is kellene? Szerintem más a baj, a klímapanelen nem tudok egy nyamvadt pozitívot találni a műszerfal világításnak se. Még a megvilágító lámpácska szálja se jelez vissza pozitívként. Igaz lehet akkor multimétert kellene cserélnem?
A lényeg, hogy canbus doboz az 5 gombért gyakorlatilag felesleges.
-
Rick4
félisten
Naszóval ha egy 2015-ös Transit Connectben van benn a Junsun V1 pro-m, hogy tudom működésre bírni a kormányon lévő gombokat? Nem nagy ügy, össz 5 gombról van szó, hangerő le-fel, rádió- zene előre- hára, meg egy némító. A kábelt bárhogy tudom módosítani, de a múltkor még a rádió alatt lévő HVAC panelen található kis lámpácskáról se sikerült lelopni az éjszakai sötétebb képernyőhöz szükséges lámpafelkapcsolás funkciót, sehl se találtam ott egy pozitív szálat, ami felkapcsolásra adott volna némi kakaót egy multiméternek.....
-
Rick4
félisten
Kiderült, szóval egy Junsun V1 pro-m van a kocsiban, 8 mag px6, 4/64.
Innen lekaptam a legfrissebb fw-t: [link] ami kb 2 hetes, minden klappol, torque megy obd-s elm327-tel, saját simről hd hang telefonhívás, 4G net, szépen teszi a dolgát, akadás nélkül. pendrive bedug, update menjen? OK, restart, végigpöttyög 3-4 percet, restart és kész vagyunk. Új dizájnos kezdőképernyő is van, jó ez mindenféle launcher helyett.
-
Rick4
félisten
válasz
petymek #4339 üzenetére
Fogalmam sincs, mikor kellene indulnia, az említett adatoknak utánanézek. A készüléket telefonnak, azonosítja be 8259-es számmal. Nincs vele gond, 40-ből szokott látni 30 műholdat, pontosan navigál, gyors, kapott egy kis ventit hátulra, hogy ne forrósodjon, jól szól, volte 4G mobilnet is van sim hellyel, egyedül a kijelző betekintési szögei és a színek zavaróak, kaptam ugyan egy másik kijelzőt hozzá, de sejtésem szerint az ugyanaz mint ez, és ez valami gagyi TN panel lesz. Holnap okosabb leszek.
-
Rick4
félisten
Srácok, azt honnan lehet kideríteni, hogy a 8 magosnak vett androidos rádióm tényleg 8 magos-e? Egyik program 8 magot ír, változó frekivel, másik 8-at, de abból 4 offline.... 4GB RAM megvan, és a sebességgel sincs baj, csak tudnám, mi az, amim van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest