Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
válasz
KRISSTUS #7181 üzenetére
Köszönöm!
Elvileg megtaláltam!
Holnap kipróbálom! -
gabyka
aktív tag
válasz
KRISSTUS #7131 üzenetére
Köszi az infót
Akkor azt buktam, de nem nagy érvágás. Létezik optikai konverter, cirka 50e, a fejegységet összeköti az erősítővel. Tár plusz gyári navi innentől nem lényeges (4 évvel ezelőtti a legfrissebb térkép, amit találtam). Akkor lényegében Baloo27 kolléga által megadott paraméterekre kell figyelnemplusz a konvertert kell begyűjtenem.
-
IO.sys
őstag
válasz
KRISSTUS #6628 üzenetére
Jártam az autóhifi topikban, láttam, hogy androidos témában ide irányítják az embereket. Kár, hogy nincs egyéterlmű ajánlás jó hangú szélesvásznú fejegységre, gondolom oka van. A pénzt más hobby is nyeli, úgyhogy csak apránként és ésszel akarok erre a lejtőre is rálépni. Az autó le lesz cserélve, szigetelés most nem lesz.
De ha már láncnál tartunk, az egész a szűrt tápnál kezdődik, az is egy szép kerek összeg tud lenni.
-
Norbi988
csendes tag
válasz
KRISSTUS #6045 üzenetére
Az összes can-bus beállítást próbáltam az adott típusnál
. Egyiknél se akarja az igazat. Szerintem itt lesz valami galiba mert ha ezt lehúzom minden működik csak hang nincs pedig ez a "fő csatlakozó. [kép]
Az eladó 2 napja nem írt vissza azért is szenvedek vele még. Max holnap elmegyek egy szervízbe hátha ott tudnak rá valamit.
Can bus nélkül működik a zárás, nyitás viszont minden kezelő, visszajelző, kamera stb. nem működik -
-
Crank822
tag
válasz
KRISSTUS #5502 üzenetére
Hát autó válogatja nekem egy i30 2007-es van, ebbe sok extra nincs, se multi kormány se semmi.. en az alpine ilx 702d, 250k volt! jól szól
meg minden CarPlay is nagyon jól működik vele, de néha örülnek ha nem kene telot ra dugni GPS miatt stb stb, mondjuk amikor ezt vettem, ebből amiben már lett navi, 350k tol indult!
Felraktam, ha netán egyszer lesz ra vevő és akkor egy android-t ki próbálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest