Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chesterboy
tag
válasz
HoppMaster #5746 üzenetére
Legutóbbi frissítés után nekem is feldobta egyszer már, azóta nem találkoztam vele.
-
Per Me
tag
válasz
HoppMaster #5748 üzenetére
Ki tudja, megvan-e még a hely, ahova mennie kell?
Gondoltam, ha nem engeded ki, kiderül, hogy ez-e a baj, vagy maga az app fekszik meg. -
Per Me
tag
válasz
HoppMaster #5746 üzenetére
Talán szeretne frissítésért menni netre, és nem tud. Próbáld meg kikapcsolni az automatikus rendszer frissítést, hátha.
-
válasz
HoppMaster #5679 üzenetére
Szerintem a legcélszerűbb saját magadtól, úgyis mindenkinek másmilyen tetszik. Tölts le pár launchert, és nézd meg melyik tetszik, majd konfiguráld.
-
válasz
HoppMaster #5677 üzenetére
Dehogynem, csak nem szemeteljük vele a topikot
Én ezt a launchert használom, teljesen megfelel az igényeimnek, persze lehet van jobb is.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
HoppMaster #5672 üzenetére
[link]
T10 6/128GB -
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5669 üzenetére
Ha kapod, mindenképp. ha fizeted, már nem annyira!
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5667 üzenetére
Sajnos? Inkább szerencsére!
Akciósan 4990 lenne a logó csere lehetősége!
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5665 üzenetére
Az ritkán jó kombó, még a BT része se ugyanazzal a protokollal megy, mint az androidos cuccok. De egy ismerős odaáll a kocsi mellé androidos telóval, és 1 perc alatt átküldi.
-
Rick4
félisten
válasz
HoppMaster #5663 üzenetére
play áruház mellett simán megy apkmirrorrról telefonnal letöltött alkalmazás BT-on a fejegységre küldve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest