Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41699 üzenetére
Ezt most kajak elképzeltem
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41697 üzenetére
Napi 10km? Abba döglenék bele
Örülök ha a busz után tudok futni 50m-t..
Bár a műtött térdem amúgy sem bírná. -
-
Aryon87
félisten
Nálam érdekesen kellene a menetet csinálni.. Izmot felszedni felsőtestre, de a hasról a szutykot leszedni.. Lábamban van alapizomzat, amit fejleszteni kellene csak, még látszik a hajdani kerékpározás nyomai. Most még a bringára sincs elég időm, ráadásul melóhelyre se tudok betekerni, mint fél éve.. (bár lehet csütörtökön megnézem mennyire körülményes az út a 19kerből a 4 kerbe.. a baj az hogy hajnal 5kor kellene elindulnom elvileg..)
Eh testtömegindex
Na ha azt valaki valósan megállapítja jót fog röhögni ha meglát élőben.
Doki. Ti japánok alapból magaslétra alkatúak vagytok
-
leslien
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #41694 üzenetére
bakker titeket a ruha tart össze...
-
-
mark!
őstag
én meg 173/60. most megy a tömegnövelés meg a sztrítwörkáut
ja az kimaradt hogy 7,6%-os testzsírszázalék. ezért megy a tömegnövelés
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #41690 üzenetére
Na azertKakas ma azt hiszem nem fog hokizni
En 175/77-80 kozt ingazok. 1 honapja meg 75kg voltam. Most megint szedem fel a kurva kilokat. 1.5 eve meg 90kg voltam, amibol 4 honap alatt -15kg..
Blackmirror: nem, nem fogom mostantol leirni a nevet.
En ugy latom, aki atter arra, megvaltozik..
Kb a Jehovaval kotom ossze
Szifonnal nem latok hypot, igaz nem kovetem oket, csak akkor mikor megjelenik az ujabb kiadas.En is benyaltam a kepet, jo hiteles volt.
Sebaj, respect neki akkoris. -
Blackmirror
őstag
válasz
Aryon87 #41686 üzenetére
Miért nemmondjukki?
Már leírni se bírod hogy Samsung ?
Az iPhone nincs hájpolva? Szólnom kell Tim Cooknak hogy rúgja ki az összes marketingest
Amúgy ez csak egy példa volt, ha samsungom lenne ez ugyanígy lenne nem változnék át, nem lennék más ember.Soybex: kár, pedig azt hittem te vagy a biciglisszáddámhuszejn
tökre hihető kép volt
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #41683 üzenetére
Az iphonet az mas. Ott nincs hype, nincs csopoges
Om maskepp nyomjak, barataimnal szoktam csipkelodni vele, de azok nem akadnak igy ki, hogy a *nemmondjukki* markasok -
Blackmirror
őstag
válasz
Aryon87 #41679 üzenetére
Amúgy tudod mi a baj?
Elkezdesz trollkodni , flamelni de a végén te leszel ideges vagy te sértődsz be.
Trollkodni úgy kell ahogy én szoktam itt
Na jó nem , csak viccelek. Pl engem nem zavar semmi ilyesmi, leírhatod hogy szarazájfon , főleg a 7 plus .
Engem ez nem fog érdekelni , de esetleg előfordul hogy erre választ kapsz és lehet hogy az lesz benne hogy szarazu11. Így kvittek lennénk. Na most akkor mi a baj?
Annyi hogy tobb Samu felhasználó van itt , ezért nyilván többen válaszolnak.Nem értelek.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #41675 üzenetére
Na jó, csak 10-en
Lacy: tényleg nem kóser valami az LG-vel, mert a G4 óta csak töketlenkednek..
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41665 üzenetére
Inkább átúszom a nyáltengert
-
válasz
Aryon87 #41663 üzenetére
Jó, de akkor nézzük meg, mit lehet tenni a fennálló probléma ellen.
Vannak itt Samu fanok, és vannak azok, akiket ez a tény nem zavarja.
Egyedül te vagy, aki szembe akar szállni az árral.Vagy átugrod a "csöpögő" hsz-eket, mint én, és csak a békés hétköznapi témában szállsz be a társalgásba, vagy van egy másik út is, de nem az én dolgom ezt kimondani, mert szerintem az első opció is működőképes.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41662 üzenetére
Ne legyen kellemetlen.
A koreai cég meg pont leszarja a véleményemet, a fanatikusait viseli meg inkább.
Na jó itt most tényleg befejeztem, mert még úgyis jön egy délután/este.. -
válasz
Aryon87 #41659 üzenetére
Nem érted.
Amit csinálsz a linkelt hozzaszólásokban, az ugyanaz, mintha valakinek a hibaján nevetnél mások előtt, csak jelen esetben nem egy személy a szenvedő alany, hanem a koreai cég.
Bárhogy jut el hozzád a mondanivalóm, értsd meg, hogy nagyon szar érzés nekünk, másoknak.Nagyon rosszul esik ezeket a sorokat leírni, mert semmiképpen sem ellened akarok szólni vagy ilyesmi.
Csak tényleg, egy szó: kellemetlen. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41658 üzenetére
Mert itt az imádók vannak.
Amiket linkeltél, abban semmi lehúzás, rossz megjegyzés, lelkivilágtaposás nem volt. Megmondtam. Nem adtam okot az iménti stílusra.
Az hogy tettem érte, ez van, de az a 2 hét alatt megfogadtam, a magam érdekében nem fogok negatívumot írni róla. -
válasz
Aryon87 #41655 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
És még sorolhatnám a "" meg "
' reakciókat egy-egy hozzászólásra...
Nem nevezném túl kellemesnek ezeket a megjegyzéseket.
(Főleg úgy, hogy a "problémák" minden telefonon előfordulnak a felhasználási szokásoktól függően.)A másik topokban pedig igazából azok vannak, akiket nem zavarnak a vicceid. Itt viszont vannak olyanok, akiket igen.
Soybex: ennyiért inkább veszek egy fél csellót
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41654 üzenetére
Hol hangoztattam? Mert mostanában nem hinném hogy ezt megtettem volna, kivéve valamelyik nap, mikor w333 hozott fel valamit, ami az U11-el szemben volt, ha jól emlékszem.
Az teljesen más, mondtam hogy fölösleges az a topik. Ott is ot tvannak ugyanazok a személyek, akik itt, szal teljesen mindegy. -
válasz
Aryon87 #41653 üzenetére
Felfogtuk, hogy szerinted az.
Nem kell ezt ilyen-olyan módon hangoztatni egy olyan topikban, ahol senki sem ért ezzel egyet (ilyen mértékben).Szerk: ott van a külön topikod, ott senkit nem zavar, ha bármilyen megjegyzést teszel bármivel kapcsolatban. Engem se.
Szerk 2: egy vegán közösségben nem viccelődök grillezett csirkével, és egy kőkeresztény oldalon nem nevetek Szűz Mária és a szülés közötti összefüggésen.
Mert minek. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41648 üzenetére
Semmi
Akoos: igen, volt olyan 2 hétig talán?
De lesz is 🤐Amúgysem leszek kiskutya, dehogy fogok én bekussolni, még mit nem.
1. Lacy megírta hogy borzalmasak a szemeinek az S7 képei. Erre reagáltam (volna) pedig annak a legjobb, mert elvégre mindenki azt fújja hogy milyen kibaszott jó képeket csinál nemdebár? Nem azt írtam hogy szar meg gagyi meg satöbbi. A telefont sem minősítettem.
Erre jön vödröske, aki mint szokása, megint nekem esik, holott az égadta kibaszott világon egy árva rossz szót nem írtam. De nem, nekem esik. Doki normálisan leírta amit, erre jössz te is, és megint egy olyan stílusú fejhezvágást kapok, amire most írom ezt a gyönyőrű sorokat. Még jó hogy én is kikelek magamból. Már én kérek elnézést..Szóval, nem én generáltam a vitát, és nem is adtam rá okot, e ezek után pont leszarom, hogy okkal, vagy nem okkal.
Tényleg mocskos az internet.. Még jó hogy a való életben nincs ilyen nálam, hogy ilyen faszságokon vitázzak. -
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #41647 üzenetére
Kussban is lehet ám szórakozni rajta. Mert amit te csinálsz az szánalmas, ne is haragudj. Látod, Dr.444Hertz normálisan, értelmesen írta le, hogy mi a baj veled, de mit fogsz fel belőle? Hogy vödrösjózsi egy vadállat. Hát nem. Keresed a lehetőséget, hogy valami kurva vicceset írjál, de sosem jön össze. Lesz valaha egyetlen olyan nap, amikor nem sírod tele a létező összes topicot, hogy szar a samsung? Felejtsd már el. Szánalmas.
Vannak a Samsung imádók.
Vannak az iSheepek.
Vannak a haterek.
És vagy te.... Mindennek az alján, az állandó nyávogásoddal.(#41649) Soybex: Itt már nem arról van szó, hogy 1-1 telefon és a gyártója milyen. Hanem, hogy kedves barátunk, Aryon naponta 300 alkalommal ír olyan vicces dolgokat, amiken csak ő nevet. Viccből? Nem! Véletlenül, mert buta? Nem! Direkt flamel lassan 1 éve.
-
Soybex
őstag
Nincs egy hét samsung vita nélkül
Minden telefongyártó cég szar, mert mindegyiknek van hibája ennyi erővel..
Egyiknek nagyobb (Leagoo trójai a telefonon) másiknak kisebb(Samsung beég az amoled).
De még most hogy ne a samsung pártján álljak én is belehet sorolni hogy a htc a csőd közepén áll, némelyik nokia szoftveresen laggol, sony kamera szoftvere borzadáj, szifon túlárazott, huawei eltérő memó kártya sebességes telók.. lg bootlop hibák.. még valami?
Felesleges ezen összekapni gyerekek -
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #41645 üzenetére
+ en most mar csak szorakozok a Samus dolgokon, maskepp pont letojom nagy ivben.. azt lezartam ami volt.
Doki: eszemben sincs uszitgatni, plane ilyen verkakasok jelenleteben
Sebaj, akkor csendben maradok inkabb, ha mar ez sem jo
De most nem is írtam semmi rosszat arra az istenverte márkára. Komolyan most ez húz fel..
Áh.. -
válasz
Aryon87 #41645 üzenetére
Sajnos most a kakasnak kell igazat adnom.
Csak egyetlen egy egyszerű dologgal van probléma:
ha mondjuk Quqesz viccelődne hashtagekkel, az elmegy viccnek, teljes mértékben.
Sajnos a te esetedben amúgy is tudjuk, hogy szereted már-már ok nélkül fikázni a Samut, de sajnos a vicces megjegyzéseid mértéke és mennyisége sajnos inkább hangzik uszításnak, mint csipkelődésnek.Az meg egy másik dolog, hogy már megértettük, hogy mik a problémáid a Samsung telefonokkal, de azok többnyire egyedi esetek voltak (vagy neked voltak más elvárásaid), szóval nem meglepő, hogy a többieket nem hatotta meg a dolog.
Ez van, tovább kell lépned valamerre.
A topikban vannak Samu felhasználók, akik imádják a telójukat, és vannak mások, akik ezt elfogadják.
Nem kell itt a negatív hangulatot gerjeszteni, felesleges. -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #41643 üzenetére
Most mi rosszat irtam?
En is elmondtam mi nem tetszik a Samunal, megis 20an estek nekem. Es teljesen mindegy hogy irtam, akkorse volt igazam. Mikor mar epphogy nem seggnyalo stilusban irtam, ugyelve mindenfele reszletre, hogy ne legyen serto a Samus lelkivilagra, az se volt jo. Hat lofaszt.
Persze hogy senkinek nem tetszik, ha egy istenitett dologra rosszat irtam. Sorry.
Most sem en haborgok es generalom a cirkuszt.. -
mark!
őstag
A világ eddigi legjobb soundtrackje.
szerintem
annyi emléket előhozott most, hogy mindjárt veszek egy ps3-at.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87 #41642 üzenetére
Tudod 2 hónapja is ez volt a bajod igazából és mostanra se értetted meg. Amíg lacy kifejti, hogy mi nem tetszik a samsunggal addig te idejössz és a másik nemtetszésén röhögsz, sőt, ha valaki rosszat ír akkor az az ember már jó a szemedben és egyet értesz vele miközben szart se tudsz igazából. Azt hittem/hittük, hogy ezt befejezted. De úgy látom nem tudsz magadnak ellent mondani.
Hidd el elvoltunk mi enélkül is. -
Lacy6
senior tag
Uhh, hát ezeken a képeken tényleg valami nem stimmel.
Az biztos, hogy amit most mi kaptunk htc10-et ott nincs jelen ez a ködös jelenség.
Távolabb is csináltam képeket és a P9-el összevetve egyáltalán nem volt ködös.
Vagy az is lehet, hogy a teszt előtt jól beszalonnázott a illető és nem vette észre hogy összefogdosta a kamerát.
De az is biztos, hogy az én szememnek borzalmasak ezek az S7-es képek.
Néha én is elszállok a photoshoppal és giccsparádét csinálok, de ezek még azokon is túllőnek.
Kontraszt level 99 -
Aryon87
félisten
Ezek szerint igen, ahogy néztem a videót, jól látni a lilás árnyalatot. Nálam nincs, akárhogy forgattam a telót fehér alapú alkalmazással, nincs torzulás.
Viszont jó videót linkeltél
Speedtest LoL
ZedMester: Ja igen, el is felejtettem, hogy alapjáraton hibás a telóm
Lacy, majd csatlakozom legfeljebb
-
Lacy6
senior tag
Hát igen, ahogy mondtam.
Nappal jobb az N5x, beltérbe meg a htc.
A kijelzőt majd megnézem, hogy milyen van benne.
De első ránézésre jó volt nem volt lilás árnyalata.
Az S8-nál az volt a gáz, hogy nem úgy volt rózsaszínes árnyalata hogy 20 fok-os szögbe nézed, hanem úgy hogy normálisan tartod szemből. Nagybátyámé a teló és mikor megjelent a google kezdőoldal, akkor rögtön feltűnt. Érdekes hogy magas fényerőre állítva eltűnt ez a rózsaszínes árnyalat.
Majd csütörtökön lesz időm tesztelgetni, addig nem is tudok igazából.
Akkor lesz egy kis grillezés és ott lesz kis időm összevetni a telókat.
Csinálok egy rögtönzött HTC 10, P9, S8 tesztet
Mondjuk az S8 kilóg a sorból, mert neki az U11 az ellenfele. -
w333
félisten
Nekem lilás volt a kijelző ... 80% -át a "tianma" gyártotta
Itt vannak a tesztképeim HTC 10 vs N5X
Sőt ahogy nézem az U11 is kissé lilás Link !
Annyit sikerült még akkor kiderítenem hogy nem a kijelző a lila hanem az érintőüveg van így lesötétítve és ezért ilyen a kijelző ... Aryon87 nézd meg kikapcsolt kijelzőnél amikor a nap felé fordítod (milyen az üveg ?) lehet neked mázlid van és a Sharp gyártotta a kijelzőt bele (de ez nagyon ritka)
-
Lacy6
senior tag
Nem vettem észre, hogy lilás lenne a kijelző.
Itt is kettő cég gyártotta a kijelzőket, teljesen más pixel elrendezéssel.
A kamera lencséből voltak hibás darabok, de a felrakott kép és a további pár darab teszt kép alapján nyugodtan mondhatom hogy ez tökéletes.
A H8 nem nyomja le, valós teszt alapján.
A N5X nappal jobb, de beltérbe már nem vagyok benne biztos. -
Lacy6
senior tag
válasz
Quqesz #41627 üzenetére
Igen, ez hatalmas előny.
A másik hogy van benne optikai képstabilizátor és ez nagyon érezhető.
Mondjuk elsőre meg is lepődtem, mert a P9-nél ahogy mozgattam úgy mozgott a kép, a HTC-nél meg ahogy finoman mozgattam szinte "kúszott" a kép. De fényképezéskor is mindkettővel úgy 5 képet csináltam és a P9-nél 1 maradt amit meg tudtam tartani (sajnos nagyon remeg a kezem), míg a htc-nél alacsonyabb záridővel se mozdultak be a képek. Azért nagyon jó dolog ez az optikai képstabilizátor
Kijelzőbe viszont kevés a fényerő a HTC-nél. A P9-et 75%-ra kell tenni kb ahhoz hogy ugyanazt kapjuk mint a htc-nél 100%-on. A nagyobb kijelzőfelbontás miatt viszont élesebb a kép ha olyan tartalom fut rajta, de nagyon minimálisan a különbség. Én mondjuk nagy különbséget nem láttam az S8 és a P9 kijelzője között sem.(Jah de most bugrott, hogy egy rózsaszínes árnyalatot láttam az S8-nál a fehér részeken)
-
-
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
-
Lacy6
senior tag
Beltérbe nagyon gyenge ez a P9.
Összehasonlítottam a HTC10-el.
Hát ég és föld.
Most még csak ismerkedünk, de ezt még mindig nem akarom elhinni hogy ekkora a különbség.
Lehetséges hogy hibás a P9 kamerája ami nálam van?Kis szerkesztés mindkettőn.
Próbáltam egy két hibát javítani, de a P9-nél már azt se lehetett.
Egyszerűen túl nagy a kontraszt, meg hát azért az optika nem túl fényerős...
Ha kell felteszem az eredetit is. kb ugyanez a különbség.
P9
HTC10 -
válasz
Blackmirror #41595 üzenetére
Nyugi, én is szeretem a negatív hősöket, de nem lövöm le a poénokatEz a sorozat egy nagyon szabadidős tevékenység lesz, és egyelőre meg kell tanulnom rajzolni iPad-en, szóval nagyon ritkán fogok egy-egy fejezettel előállni.
(Még a sztori sincs konkretizálva a fejemben)Lacy6: szerintem nem. A P9 annyit tud, amennyit. Nem nagy durranás a kamerája, ha nem vacakolsz ilyen-olyan dolgokkal.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #41614 üzenetére
októberben kezdik forgatni. Minimum 6 hónap forgatás, aztán ugye jó sok munka van még vele. Sajnos 2 év még
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #41617 üzenetére
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Season_8
októberben kezdik forgatni, kb márciusra lesz kész, ha egyből lenyomják, menni fog a sírás. -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #41614 üzenetére
2019-re irjak mindenhol s08-at.
-
Quqesz
nagyúr
Ok kakas és varjú...hova küldjem a doboz vazelint?....
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #41610 üzenetére
Ami 2 év múlva jön
Amúgy tényleg elég penge volt. Főleg kisujj része
-
vodrosjozsi
addikt
A mai trónok harca epizód nagyon ott volt. Ennél már csak a következő évad lehet jobb.
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #41606 üzenetére
Próbáld ki a régebbieket emulátorral. Sokkal szórakoztatóbb mint a mostani vackok
Más :
Valaki nem tud olyan okosórát/karkötőt ami nonstop méri a pulzust?
Eddig a Mi Band2 nézegetem, hátha van alternatíva vagy javaslata valakinek -
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #41604 üzenetére
Félek hogy olyan lesz mint a Mortal.. huzogatós vacak. Jobb lenne egy tényleges "kombó" harcrendszeres játék amit nem csak psp emuval tudok játszani
-
Blackmirror
őstag
-
dnelb
veterán
hungárián 30 méterenként 3 rendőr. 50 méterenként meg rendőrautó 5 rendőrrel
lehetne így mindennap
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest