- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
sorozat... én most kezdtem el The Defenders
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #41398 üzenetére
Az első évad Christopher Ecclestonnal elég langyi és nevetséges, de megéri végignézni. Épp múlt héten néztem végig a 10. évadot, hiányozni fog Capaldi
Tennant után ő a kedvenc dokim.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #41395 üzenetére
Ha végignéznéd a 2005-től kezdődő "1." évadtól kezdve, eredeti nyelven akkor rájönnél, hogy az egész sorozat kurva zseniális. Van pár szarabb rész, de mestermű az egész. Nem csak a Tennantos évadok.
-
aprokaroka87
nagyúr
Akadozik az arckönyv
itt a világvége.... -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #41387 üzenetére
Aztakurva
-
no more
veterán
Új középkategóriás bajnok született?
LG Q6! B*szott jó fotókat lő és az LG arcfelismerése elég durván jól működik!
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41387 üzenetére
Huh? Áj dónt szex fór a phóné.
Mostani svéd csajszi kell nekem akivel randiztam. Rókavörös haj 180cm mondjuk nálam 4 évvel idősebb :c -
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41366 üzenetére
Mit látok a metróban randi előtt... ázsiai túrista kezében a note 7 fe. Ha nem szálltam volna le a deáknál akkor biztos hogy leszólítottam volna :|
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #41375 üzenetére
Nem előtte sima S7-volt, illetve meg is van. Kezdem megszokni a nagy kijelzőt, sokat olvasok rajta, sokkal jobb. Egy dolog nem egyszerű, csak úgy zsebre vágni.
Tény és való, jó készülékre sikeredett. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #41372 üzenetére
Azé fél Note 8 jár.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #41372 üzenetére
Nem is rossz ötlet, csak egyenesen kell vágnom.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #41370 üzenetére
Sikerült egy mellékállást keresnem, így sikerült a gyerek mellett is kiszorítanom.
Lásd milyen vagyok, kettévágom a telefont, mert így is hatalmas. A felét elküldöm postán.
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #41366 üzenetére
Úgy is volt a forgatókönyv idáig, de sikeresen átírtam.
(#41368) aprokaroka87
Az drágább is lett volna, a pénzem meg most lett egyberakva. Végül is, nem sokkal marad el tőle.
(#41367) no more
Teljesen egyetértek, és köszönöm.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Régen jártam már erre, de most megint elcsábultam, vettem egy S8+.
Az a bolond fejem, nem hagyott aludni.
-
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #41355 üzenetére
Én egyszer azt mondtam neki, hogy "make me a sandwich!", erre azt válaszolta, hogy "fuck your sandwich!" XD Aztán később cenzúrázta a gugli és már azt feleli, hogy "What? Make it yourself".
(#41356) akooos:
-
-
akooos
veterán
Ezt láttátok? Nem piskóta azért: [link]
-
válasz
no more #41354 üzenetére
Persze, én is tiltom az ilyesmit, de nem sírnék, ha egyszer tudnék beszélni a telefonommal.
Google Allo asszisztense egy butított változata a rendes verziónak, hát az is sok mindent tudott.
Pl.:
- Szereted Siri-t?
- Maradjunk annyiban, hogy érdekes egy személy- Who let the dogs out!?
- Ha tudnám, elmondanám, de mindenki csak azt mondja, hogy "Who, who who, who!?" -
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #41353 üzenetére
Nekem mondjuk első dolgom minden ilyet letiltani/törölni... Azt sem tudom, nekünk van-e.
Inkább, amitől tartunk az a "tervezett elavulás"... Hogy be fogják lassítani, ahogy Apple szokta a régebbi modelleket. Így egy év után is túlságosan erős az S7E (mármint hardverben, funkciókban stb), simán ki lehetne adni most is a G6 mellé pl. idei modellnek és lazán flagship lenne.
-
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #41351 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mi tényleg megkapjuk-e az S8 funkciókat. Elvileg meg fogjuk kapni a Samsung Experience-et is. Ilyen legendákat rebesgetnek az S7E topicban.
-
válasz
aprokaroka87 #41347 üzenetére
Szerintem egy mára már 60ezer forintnál többet nem érő telefon esetén örülhetnek a felhasználók, hogy megkapták a 200ezres nagytesó funkcióinak javarészét.
Nem arról van szó, hogy működésben amortizálják le a régi jószágokat, csupán nem kapnak meg egy-két dolgot.
De kapnak főverzió frissítést. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #41346 üzenetére
Te hallottál a bride of the water god sorozatról?
Ez nagyon beteg.. -
mark!
őstag
válasz
aprokaroka87 #41347 üzenetére
csak azok nem kapják meg, akik ebben a topikban nexust használnak.
(örüljetek, felkeltem)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #41346 üzenetére
Én azt értem.
De attól hogy valaki nexust használ még nem illenne ilyen dolgokkal szívatniMondjuk kb 95% tippem van arra hogy az Android 9-et már nem kapja meg a A nexus
Vagy ha meg is kapja...sokminden nem fog változni
-
válasz
aprokaroka87 #41345 üzenetére
Azért ha mindent megkapna az 5X, tényleg senki nem venné a Pixeleket.
Ennyi szerintem kell. -
dnelb
veterán
válasz
aprokaroka87 #41341 üzenetére
kb 10%at tudja a novanak xd
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #41333 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy továbbra is az S7 Edge a világ legjobb telefonja.
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41336 üzenetére
Valamelyik nap láttam ytube-n egy olyan hírdetésüket hogy a legjobb kamerás mobil. Szakadtam a nevetéstől
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
no more #41323 üzenetére
Kinek mi ugye. Nekem csak jövőre lesz az év telefonja mert csak akkor tudom megvenni
Egyrészt nem értem az s8+ jelenlétét, tavaly az s7 edge mérete meg volt magyarázva nagyjából, idén semmi.. értelmetlen. Ennek áldozata lett a note8 hiszen még nagyobb (jó nem fog kifogni rajtam a 6.3 colos kijelző) és ez sincs megmagyarázva h miért lett nagyobb az s8+-nál. Úgyhogy most egyedül maradtál rákocska -
Quqesz
nagyúr
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41320 üzenetére
Note 8 topicban írták
Szerk : "A Westendben viszont kint van az földszinti Samsung boltban, csak annyit mondok, brutális"
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41318 üzenetére
Pff
Inkább ha extázisba akarsz esni menj el a westendbe a földszinti samsung boltban már lehet nyomkodni note 8-at -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41311 üzenetére
"Buliba megyek ahol nem hiszem hogy feltudok szedni csajt"
De más tuti összejön
Tegyél bele Celldwellert, Blue Stahli-t, Voicianst, meg Pendulumot.. aztán nem lesz monoton -
Quqesz
nagyúr
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #41313 üzenetére
én nagyon szeretek olvasni, az első könyvemet 5 évesen kezdtem el olvasni.
persze hogy jobb a sorozat, de az lassabb ha belegondolsz. az első könyv 8 évadba fér bele. -
vodrosjozsi
addikt
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #41309 üzenetére
első
meg a történetes könyvet elolvastam amelyik a bolhavégi dunk-ról szól. -
vodrosjozsi
addikt
Buliba megyek holnap, persze nem olyanba ahol fel tudok szedni egy csajt de hát oly m1. Zenéket állítottam össze és eddig csak Linkin Park van (kb 20 szám) de áá az Iridescent mindent visz. [link]
A többi zenét is szeretem sőt imádom de ez annyira ... kár, hogy az én korosztályom nem értékeli az LP számokat és szarozza a bandát. De bekaphatja mindenki mert folytatják.. igaz Chester nélkül de legalább folytatják. -
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #41280 üzenetére
Neeeeee
DD
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #41305 üzenetére
Sebaj
Mas: veletlen megneztem a Note8 vs Note7fe videot...
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #41301 üzenetére
csak hogy van 5 könyv
jó is hogy mondjátok,
végig kéne olvasnom de ahogy bonyolódnak a szálak úgy csökken az agykapacitásom. 300oldal után már így azt se tudom ki kicsoda. (jó, daeneryst tudom, emilia clarke emlékeztet rá)
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41301 üzenetére
Respawol mit akarsz
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #41299 üzenetére
#jovanazugy
12 oras melo utan orulok ha ilyet is tudok irni, nemhogy a rasszizmust a homofobiatol kettevalasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged