- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40599 üzenetére
Biztos begerjedtek rád
Én rabló voltam általánosban, volt zsákom telerakva újságpapirral pénz helyett -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #40597 üzenetére
Gyere el gyerekfarsangra...ott sírva röhögsz....
-
válasz
Dr. 444Hertz #40595 üzenetére
Hááááh
Annyira lesokkolt néhány kép, hogy elfelejtettem befejezni a hsz-tSzóval:
Egy hatalmas(abb) jószág ne öltözzön be Rei-nek, mert úgyis csak úgy fog kinézni, mint Buu.
Ha mégis Ayanami Rei-nek akarunk beöltözni, akkor legalább nézzünk már ki ÍGY vagy így könyörgöm... -
Quqesz
nagyúr
Őőő....Last Ninja?Test Drive? V én vagyok ilyen kibszott öreg?
-
válasz
vodrosjozsi #40585 üzenetére
Szívesen segítenék, de nem szoktam japánokkal találkozgatni, úgyhogy tényleg nincs jobb ötletem, mint mondjuk a Vásárcsarnok (japán turisták) vagy Ázsia Center vagy most mi a tököm van (natív magyar kínaiak) meg hasonló helyek
droid16: hát igen. El tudom képzelni, sőt, nem egy egyeddel találkoztam, akik ezen felül még nyávogtak is, de kb. szó szerint....
(Egyébként azt meg tudom érteni, ha valaki be akar öltözni anime karakternek. Csak mondjuk egy hatalmas jószág ne egy -
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #40593 üzenetére
Hagyjál már
Nem nem érdemes elgondolkodni rajta, még ötletnek is rossz brrrr.
-
Soybex
őstag
Nem lett nagy durranás
-
Soybex
őstag
válasz
Jövőhéten hétfőn megyek dolgozni, megkérdem van-e valakije. De remélem nem bennem lát potenciát mert én nem szeretem az indiai csajokat
-
SybenX
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40574 üzenetére
Osztalyomban van egy ilyen csaj aki minden héten mas színű parókában jön, jár ilyen anime találkozókra és beöltözik anime karaktereknek... Beteg kicsit. Ja és van vagy 130 kiló, szóval gondolhatjatok hogy néz ki. Ráadásul vele kell tancolnom szalagavatón...
Szerk.: Kurva jó hely ez a Szlovénia, nem hittem volna hogy kategóriákkal jobb mint Mo .,de az. Bár a mobilnetuk sehol sincs a magyarhoz képest.
-
dnelb
veterán
válasz
lol, bárcsak
nem vagy tisztába vele a cod2 mikori játék.. -
vodrosjozsi
addikt
20 alatt vagy? Kis csirke
Varjú: dokit hagyjad, nem segít japán csajt szerezni.. pedig neki a csaja japán, itthon ismerkedett meg vele (gondolom) szal lenne benne potenciál, hogy találna nekünk de áá szarik ez beleirigy. Ja, mivan az indiai csajjal? Ne kelljen benned is csalódnom
-
válasz
Soybex #40578 üzenetére
Egyébként én szeretem a szexi cosplay öltözeteket, de csak olyan csajokon, akiken amúgy is jól áll minden.
Egy ilyen öltözet sajnos nem tünteti el a súlyfelesleget, de sokan nincsenek tisztában ezzel...
Szerencsére csak akkor találkozom ilyen személyekkel, ha képregényeket adok el, hogy legyen pénzem.Egyébként azt is értem, hogy ez a szubkultúra nagyon sok antiszociális ember számára egy mentőöv szerű világ, de na. Ne jöjjenek hozzám azzal a kérdéssel, hogy melyik a kedvenc haikum meg miafacom.
-
mark!
őstag
15 vagyok februárban 16 leszek
azok amúgy a tipikus weebek. osztálytársamnak pl. volt rózsaszín haja is egy hétig kb. (ssj rose goku
aryon tuti tudja hogy miről beszélek
)
-
Én csak egyszerűen az animefan közösségeket en bloc nem bírom, hiába vannak ott jófej emberek is.
Sokan vannak, akik azt mondják, hogy imádják a japán kultúrát.
Én meg azt mondom, hogy ha valakinek a hétköznapi öltözet = matrózruha + zöld haj + rövidszoknya + keleties hajdísz, illetve a hobbija a régi Haiku-k bemagolása és a gésák csodálása stb. stb....
....az nem japán kultúra. -
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40567 üzenetére
van aki elég arrogáns meg beképzelt, de alapvetően nincs velünk baj. (én már csak mangát olvasok, anime unalmas)
-
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40564 üzenetére
vagy beszéljen valakivel innen fórumról aki kint él, elég benézni az anime topikba
majd fordítrigó: git gud in japanese
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40564 üzenetére
Áj szpík gád énglish, szó nó problém. Bát dzsápánésé nópe
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40561 üzenetére
Csak is 20 felett ismerkedek. Nem kell nekem gyerekgondolkodású egyed
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40557 üzenetére
Ja csak japánban mikor kint voltam 2 hétig, akkor nagyon kevesen beszéltek angolt és hát nah
Dream lenne egy magyarban született magyarul is tudó japán csaj -
válasz
Soybex #40552 üzenetére
Japánban
Tiszta kakas vagy, ő is feltett egy ugyanilyen kérdést két hete
Kínai csajokkal nagyobb eséllyel találkozol a városban.
De Zeneakadémián is vannak szép számmal ázsiai csajok, bár vagy koncerten, vagy gyakorlóban vannak, szóval nem igazán lehet őket elráncigálni társasági életbe... -
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40551 üzenetére
Doki kínai/japán csajokkal merre lehet ismerkedni pesten avagy máshol? Mint népi szakértő kérdelek
-
-
mark!
őstag
arra valaki tud választ, hogy pl miért van 44 off topic?
az előző 43 darab mitől telt be?
ezt 66.666-nál zárjuk már be, az vicces lenne
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40548 üzenetére
Emberedre akadtál
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40540 üzenetére
Kszö szhépne tesss , de akkkkkk se tetzsik.
Nem tudok retardul írni
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #40540 üzenetére
LMAO
-
mark!
őstag
válasz
Blackmirror #40534 üzenetére
tirexi szavaival élve: jó ez az edge, biztos hasznos meg minden, csak kurvára undorító
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40531 üzenetére
Piros ruhás kalóz bácsi
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40525 üzenetére
Én csak egy embert ismerek forumon aki hsz-ekre megy. Nem akarok személyeskedni de szerintem ebből a mondatból felismerhető majdnem minden cikknél
"Köszi a tesztet!" -
-
Lacy6
senior tag
válasz
#96302336 #40521 üzenetére
Igen azok még miőségi cuccok voltak.
Mondjuk amit írtam erősítőt Sansui AU-919 arról azt halottam,hogy majdnem tönkrement a cég, mivel olyan veszteséggel tudták csak értékesíteni. Hatalmas mérnökgárda tervezte és beleraktak mindent amit lehetett, a tervezés során és brutális lett a végeredmény. Annyi probléma volt hogy nem tudták kifizetteti a termék árát a vásárlókkal így alacsonyabb áron adták veszteséggel. Azóta figyelnek arra, hogy hasonlóan a többi márkához csak a silány olcsó alkatrészek kerüljenek bele jó magas árcédulával
Íme egy példa, mondjuk ez hangfalba de ugyanez a lényeg. -
törölt tag
Régen tényleg minden jobb volt, főleg audióban. Akkor még számított az építési minőség is. Most is, de irreálisan drágák lettek a diszkrét elemekből épített erősítők, és a minőségi valóban érzékeny hangfalak. Anno, nem tudtak mindent elsöprő hangerejű végfokokat építeni hifis méretben, így a hangerő növelését a hangszórók magas érzékenységével kompenzálták.
-
-
Lacy6
senior tag
Sikerült egy Arcus TM-99 hangfalat vennem úgy pár hónapja 60-ért.
Nagyon szép hangja van, rendkívül elégedett vagyok vele.
Kipróbáltam egy Sansui AU-919 erősítővel, elképesztő hogy mit tud.
A gyári adatokban úgy van megadva, hogy 24 Hz-ig tud lemenni, hát azt valószínűleg tudja.
Mikor meghallgattam nem hittem a fülemnek olyan mélyet tud.
Eladni nem fogom, szerintem egy ideig.
Nagyon ritka darab és amiket most találni azok 140-180 ezer körül vannak hirdetve.
Hétvégén volt nálam egy ismerős aki most költött úgy 400 ezret hangcuccra teljesen újonnan mindent.
Véleménye szerint nálam szebbek a mélyek és nekem mindennel együtt 110 ezerbe megállt.
Hát itt ennyit számít a régi vs új. -
törölt tag
Pont ezért vettem laptopot, mert egyik tablet sem ér egy fillért sem szerintem. Ami jó, az mocskos drága, az olcsó meg max hagymát szelni jó. Böngészni elég a telefon is, az android felület sokszor pedig hátrány netezéskor, mert amíg volt tabletem azon is mindig a mobil verziót töltötte be, ami egy 10 inch-es tabletnél egy idő után marhára frusztráló tud lenni.
-
törölt tag
Most is Sonym van
És nem is kívánok tőle megszabadulni, mert formailag jobban bejön, mint a többi gyártó #egykaptafaazösszestelefonlaposszappantartó formavilága. A szögletes ultraminimál dizájnt szerintem nagyon eltalálták. szoftveresen is kiváló, gyors nem fagy, nincs bootloop, nincs semmilyen anomália, csak megy. Egyvalamit nem kell vele csinálni, fotózni, mert az nem megy. Átlag alatti képeket csinál.
-
dnelb
veterán
az iphone az más. Előcsapsz egy Nokiát, vagy előcsapsz egy iPhone-t, akkor az hozzátartozik ahhoz, hogy te jó vagy. Ha a jóságot egy szintnek vesszük, akkor az iPhone azt megüti és azzal együtt te is menő vagy…de ha magában egy csövesnek odaadsz egy iPhone-t, attól ő nem lesz menő…
-
mark!
őstag
válasz
#96302336 #40510 üzenetére
nekem pedig tetszenek a sony telefonjai.
a p10lite előtt i6s-t meg i5s-t használtam, előtte ilyen sorrendben a sonykat:z3c, z1, z, Lrigóbácsi: ha kis kávák lennének, egyből samsung copy lenne. jóvanezígy #sonybeauty
ja meg a szifonnál nem ugyanaz a design évek óta? mégis kelendő.. -
törölt tag
Exkluzív képek a Sony új formatervező szerszámáról, csak most csak itt csak önöknek mert csak...
-
no more
veterán
#csakazeshétedzsmertazalegszebbtelefonjelenleg
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #40482 üzenetére
Vagy a nóthét
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40505 üzenetére
3 éve vagyok ph tag, sose hsz-re mentem. mostanában kezdtem el aktívabb lenni a fórumon, eddig csak cikkeket olvasgattam.
-
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #40501 üzenetére
nekem a range rover sport a favorit
utána jön a GL 63 AMG, aztán RS6az x-es bmw-k mind divatterepjárók. még a grand vitara is mindet leveri x3-ig
átléptem már az 1000 szakmait és fel se tűnt
1500-nál hadjáratot indítok az ios off ellen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged