- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Soybex #53384 üzenetére
Jobbulást, várunk vissza!
(#53385) anytime: Ha exFAT gyárilag, akkor semmi problem (elvileg az új kártyák már olyanok.. elvileg). Ha viszont fájlrendszer -a windows ezt meg tudja mondani- fat32 akkor 4GB-nál nagyobb adatot nem bírsz felrakni rá egyszerre, és pl. egy videót 4GB-ig enged rögzíteni. Remélem érthető volt nagyjából, már este van, k*va fáradt vagyok.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Soybex #52900 üzenetére
Azt kérdeztem, hogy kinek van patronos szifonja, nem azt, hogy írd le erről a véleményed varjú
popo: mondja az akinek egy feka popója a kedvence.
winery: na akkor végre valaki a témához szólt. A pezsgős dologról én is hallottam de nem merek azzal nyitni. Könnyen ki lehet engem ütni. -
Sanki
addikt
válasz
Soybex #51669 üzenetére
A T-sek pont olvasták a fórumot és rájöttek, hogy még van 1 polc H8 raktáron:
"- Te Főni, a user azt írja, hogy ótvar a H8 kijelzője, nem veszi a bökdösést, lassú, nekünk meg itt áll a raktárba 140 db!
- Nyomjad befele a kifutó plecsnit meg akciózzuk le a sufni gsm-ek árai alá!!!
- Roger that! -
-
no more
veterán
válasz
Soybex #51605 üzenetére
Annyi pénzért ne várj S8 fotókat, videókat.
A Mi A1 egyedül, ami egész tűrhető fotókat lő, a videója cserébe botrányosan szar. Középkategóriában csak a Galaxy A széria éri meg, ha neked ez fontos (nyilván). Egy alap előfizetéssel szerintem még az A5 '17 is 100 alatt van bőven. Az A3 Samsung Experience boltban is már 70-80 körüli, előfizuval szerintem 50-60. Full zsír.
-
-
Blackmirror
őstag
-
zombinyul
addikt
válasz
Soybex #51358 üzenetére
Asszem nem fogod azt a nótát sokáig húzni mellette.
Gratu hozzá, szeretni fogod!
w333: biztos lecsaptam volna a nyomorultat. Nyilván sokat dolgozott azért az ikszért...
Nem tudom, valahogy én senkit nem tudok lenézni a telefonja miatt, ahogy egy telefont se nézek le... Akkor se, ha csak egy 4-et használ mondjuk (más kérdés ha hülyevejt làtok, azokat gyűlölöm).
-
Blackmirror
őstag
válasz
Soybex #51227 üzenetére
Amúgy én pont nem is szeretem az ilyen szponzorosmarketinges embereket, főleg ha tapicskolás közben zavarnak. Plusz hátrányos helyzetű is vagyok : látják hogy nő vagyok aztán elkezdik mutogatni a szelfi kamerát meg a kaja fotó funkciót és én azonnal agybajt kapok
Trében szokott azért hozzáértő is lenni, iCentreben sem fárasztottak még le soha, pozitív a tapasztalatom -
-
válasz
Soybex #50807 üzenetére
Igen,sima. Én a méret miatt vettem a kicsit,mert egyébként ugyanaz hardveresen mind a kettő.Azt hiszem az akku nagyobb az XL-ben. Én nem félek a "mizériáktól",ha hibás lenne,ott a garancia.
Túl van fújva a dolog. Simán lejáratás íze van....Azért,mert minden gyártónál voltak és vannak hibák.Amelyiket le kell járatni,azzal sokkal többet foglalkoznak,persze a médiák le vannak fizetve a konkurencia által. Ez üzlet! Kőkemény ráadásul.... -
mentic18
aktív tag
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #50700 üzenetére
Az meg kicsit draga megoldas, plane ennyi tartalomnak. Amugy egy 256-os megfelelne
Felhotarhely kellene, de pc-re nem talaltam meg opciot, mikent lehetne a CM felhotarhelyre integralni. Telefonrol megy a dolog. 2TB helyem van.
Telokrol 11k kep van mar fent nyar ota, ami durvan 50+ GB mennyiseget jelent
Es van par video is, amit viszont ez a CM nem tarol, neki csak a kepek jok :/ -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Soybex #50476 üzenetére
Én kertben ezt használom. Meglepően jól szól
Telefon v tab rádug és mehet a mnyúzik....
DrDobos
A minőség. A nillkin jobb anyagból van, méretpontosabb, van amelyiken van jack és usb dugó is, az oldalán sokkal jobb az érdesítés. Én vettem honor 8-ra sima és nillkin tokot(átlátszó tpu), észreveszed a különbséget. -
Lacy6
senior tag
válasz
Soybex #50476 üzenetére
Én szerencsére egészen be tudok menni odáig kocsival és onnan szoktam nyomatni a zenét
Nyilván nem a gyári hangcucc van benne
Otthon nagy hangfal, azt szeretem a legjobban.
Melóhelyen is egész komoly hangfalak vannak.
Csak kíváncsiságból kérdeztem amúgy, mert az én szokásaimba nem tudom elhelyezni ezt a kütyüt.
Most létrhoztam egy saját konditermet, de oda is inkább régebbi hangfalakat tettem.
Kevésnek érezném ezt pl oda. -
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #50423 üzenetére
Mar fent vannak a telok kb 1 hete.
U11-et most vittem len140re, csak meg nem hagytak jova a modositast, H9 az meg 100ert megy, de 90ert vinnek vagy ketten is, egy okoska irta hogy ma vinne 85ert.. (mert sufningsmbe mar 110ert kapni.. bolti garival persze)Paromtol valamikor lehet kapok egy fenykepezot, mert elkotyogta magat, hogy venni fog nekem.
Addig meg ott lesz (lenne) az M10P
Melle meg valami alaptelo, ami egy esetleges szervizt helyettesitene. (Pl egy Redmi 5A - 30k eustockon) -
Quqesz
nagyúr
válasz
Soybex #50348 üzenetére
Miért, ott karótnyelt cicafiúk irogatnak, v vajaskenyérképű elvakult ifurulyák?
Jó itt ez a bsszájba topik...😉Aryon lehet kiment fotózni éjjel és odafagyott a talapzathoz. Még a 170 centisem sem izgatta fel, hogy írjon......😣
Doki
Még mindég dudahiány van? Látod ott a tinder. Lépj be és írd ki, hogy: japán kandur keresi szukáját egy kis összekarmolásra. Max beveted a vonót egy kis fenékcsapkodásra kiegészítőül(elhúzom a nótádat jeligére). Sztem fogsz kapni ajánlatot.🤗😎 -
válasz
Soybex #50348 üzenetére
Pont jókor olvastál be oda, de ha visszanéznél bizonyos időszakokat - nem is kell nagy intervallumokat visszaolvasni -, ott is mennek néha érdekes dolgok, nem egyszer volt moderálás is.
Na meg, az OFF arra is van, hogy elengedje magát az ember, ne csak szakmázzon, persze csak bizonyos keretek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged