- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz
#96302336 #42198 üzenetére
Na az meg a masik, Lotus, Superario, Mortal Combat stb.. meg igencsak pixelesek voltak azok mai szemmel.. jo gyerekkorunk volt akkoriban. Legalabbis az meg az volt. (30 vagyok)
Mostani kolykoknek nincs gyerekkor. Mar az 5 eves xaros kolok is az okostelefont nyomja, jobban vagja mint a szulo.. -
törölt tag
Net? Nálunk iskolaköpeny volt
Meg iskolatej, kakaó, kifli.Meg valódi világ.
Telefont csak az igazgatói irodában láttunk, az is vezetékes volt. A Számítógép maximum C64, Spektrum, vagy hasonszőrű úri játékszer volt.
Meg Lego természetesen.
Ahh A C64 időszak! 64kB tömör élményMa már az egerem is 2MB belső cache-t használ.
Megyek, is a járókeretemhez, mert le kell futnom a bótba, hogy holnap nyitásig odaérjek -
Quqesz
nagyúr
magyarázat tmobil
játék
matchbox.....Schenk(playmobil hazai verziója).......Transformers repülők.........Star Wars figurák......He-Man figurák......modellvasút -
pkaresz
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #42179 üzenetére
Szia!
Ennyiért én szeretnék!
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #42190 üzenetére
Altalanos: turbo rago, kosarlabdas kartya gyujtes, dragon ball mania, majd pokemon.
Nekem emellett LEGO szorakozas a Bionicle sorozattal.
Minap akadt a kezemben az elso generaciobol Kopaka, a jegharcos, meg az egyik Potaru (vagy mi) is.
Anno nekem Onua volt meg, aztan egy gyereknel felejtettem
Legutobbi koltozeskor parom kibaszta az egesz ladanyi legomat, mig dolgoztam, szidtam is mint a bokrot miutan hazaertem es bekozolte. Legalabb annyi volt benne, hogy a Technics keszletet meghagyta
Imadok kreativkodni veluk.
Majd elokotrom a par eve epitett muveket. -
Lacy6
senior tag
Kár érte.
Pedig ígéretesnek tűnt elsőre.
Vagy csak nem én vagyok a célközönség. -
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #42175 üzenetére
Ami bedoglott, gondolta a fene hogy replika... Nemetbol hozta ismim.
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #42179 üzenetére
egyelőre nem, először kezdődjön el suli, rázódjak bele a tanulásba, majd utána esetleg
tök durva amúgy, a tanárok nem veszik el a telódat ha órán telózol, viszont következő órán garantáltan felelsz. gondolj bele abba, hogyha az sd-m filmmel és sorozattal lenne teli. nem írnék semmit az órákon
minden órán felelnék, amivel nincs is gondom mert szóban mindig tudok felelni, viszont fárasztó lenne minden este elkérni valakitől az aznapi anyagot és lemásolni
-
-
-
mark!
őstag
az normális hogy elszállt az sd kártyám?
telefon szerint nincs is benne miközben bennevan, ha átrakom gépbe akkor azt írja hogy formázni kell. van valami megoldás, vagy formázzam?
(annyira nem fontos adatok, 25gb film amik megvannak gépen is, meg vagy 3gb fire meme)
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #42155 üzenetére
Vegyél 10db-ot belőle, majd menj le a metróba és ordibáld hogy megjött az új szerelvény
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #42169 üzenetére
logikusabb mondjuk az ipad pro. azon már kényelmes azért netezni, filmezni, játszani, írni, rajzolni.
-
válasz
Blackmirror #42166 üzenetére
Nem próbáltam az írast vele, de annyira azért pontos, hogy ne legyen gond.
De ahhoz szerintem nem kell nyomásérzékeny toll.Zedmester:
Szeretem, ha látom, hogy hova rajzolok, így a digitalizáló panel felejtős.
A Wacom kijelzős rajztáblák viszont olyan árban vannak, mint az iPad Pro (az előbbieket ráadásul géphez kell kötni, olyanom pedig gyakorlatilag nincs), szóval azt hiszem, én most Pro-ra kezdek el gyűjteniQuqesz:
Ne szerénykedj, a tied igazi művészet! -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #42154 üzenetére
Az szép! Van tehetséged! Nálam maradt a régebben linkelt szinten...max műszaki rajz, az ment profin....
-
mark!
őstag
válasz
Blackmirror #42166 üzenetére
intuost használtam osu-ra, és 11/10
annyira pontos, hogy szinte képtelenség mellékattintani azon. kényelmes+minőségi+jó/de drága. -
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #42160 üzenetére
Nem nagyon használnám rajzolasra az ipadet, inkább a jegyzeteles + számolás miatt lenne érdekes a dolog , szóval nekem bőven elég az olcsóbb stylus is mint pl az adonit cerkái.
Írás hogy megy a scripttel?Amúgy később ha több lesz a kereted akkor pl a wacom rajztábláit nagyon dicsérik bár némelyik olyan árban is van hogy hüh...
-
Köszi
Egyelőre elleszek az Adobe Draw alkalmazással, aztán szerintem beruházok egy procreate-re...Rajzolós blogot azért nem indítok, mert most ezt is több óra volt, mire megszültem, még van hová fejlődnöm...
Aztán igazából csak magamnak szeretnék képregényt rajzolni. Már kisebb korom óta agyalok egy sztorin, a szereplők is megvannak, csak eszközöm nem volt a megvalósításhoz...
Hát most itt van (talán). -
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #42154 üzenetére
istenkirály lett
nem akarsz indítani egy rajzolós blogot?
milyen progit használsz?
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #42160 üzenetére
-
válasz
Blackmirror #42158 üzenetére
Tenkjú dragonsíp!
(Egyébként a múltkori kérésedre egy kis vélemény a tollról:
csak akkor van értelme, ha meg akarsz tanulni vele rajzolni...
Egy pozitívum, hogy a nyomást érzékeli.
De olyan pontatlan tud lenni, hogy inkább ajánlom az iPad Pro-t ceruzával, ha van rá kereted.)Aryon:
Az alsó a tied, igaz? -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #42157 üzenetére
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #42153 üzenetére
Hívtam, de nem akar jönni úgy látszik.
Holnap ha marad ez a szintű idő mint ma, kimegyek Esztergomba, találkozom kengyel kollégával, neki már S8+ van, így a kameracsata is adott.
Ha mégse, akkor legfeljebb máskor. Rosszabb esetben w333 képeit kell leutánoznom valamikorH9 képek a saját topikjában látni, de itteni feltöltési módszerrel, nem képmegosztós oldal által.
A facebookos fotós csoportban viszont rendszeresen látok képeket, és bizony, kell nekem olyan. Bízom benne hogy karácsony körül lesz egy faxa kis akciója MM-ben, mert akkor habozás nélkül jön a kék H9.Metrós téma LoL
Doki: Neeeeee
ezt mind azon a kütyün?
BeSzaBeHu
-
Blackmirror
őstag
Más : a bestbuyban találtam , a románbolt trollkodik
A Plüss Közlekedési Vállalat a tömegközlekedés szerelmese. Járművei magyarországi tömegközlekedési járművek alapján készültek. Minden jármű Magyarországon készült, magyar szakemberek munkájával, így jelenleg büszke a cég rá, hogy a hazai (plüss)jármű gyártás jeles képviselője a cég.
Neeeeee
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #42151 üzenetére
Így van. Első gondolatsoraim voltak azok, amiket egyből le is írtam. Most hogy átok meg rohadék, az nem rosszból. Azóta 2 sorral még kibővítettem.
De tény, hogy az S7e az nálam hozott egy változást. Jelenleg küzépúton vagyok vele. -
Blackmirror
őstag
válasz
Aryon87 #42150 üzenetére
Szerkesztve semmi értelme nem lenne, azért csak nem tartunk már ott hogy cenzúráztatni kelljen a saját Fb hszed
Akkor nem is lenne igaz , és nem lenne az amit gondolsz.
Pl furcsa lett volna egy ilyen hsz tőled :
- nosztalgia képek S7-tel, kiváló fotós telefon szintet léptem vele fotózásban
Vagy
- ótvar rossz bántóan túlélesített fotók az S7-telEgyik sem igaz.
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #42149 üzenetére
Enyém volt, becézni szabadHa nagyon olyan lenne, akkor szerkesztve tettem volna be a képernyőmentést
W333: Ebben egyetértek. Ez az egy dolog miatt imádtam azzal fotózni, és éreztem is azt hogy szintt léptem a fotózásban. Elővesz és katt. Nagyon kevésszer kellett vele mocorogni, hogy az adott kép jó legyen.
Ezt a dual pixel akármit hasznosíthatnák a többiben. -
w333
félisten
válasz
akooos #42146 üzenetére
Attól persze hogy jobb ... még a V20 -tól is, de szvsz. kb. G6 kategória
Nem azt mondom hogy rossz, de az S8 és az U11 sokkal jobb ez egészen biztos !
(#42147) Aryon87
S7E képeid nekem sokkal jobban tetszettek ... szebb színek, jobb dinamika és vonalelléség, szóval egészen valóságosak voltak a képeid annyira hogy szinte kifojt a monitorból
Dual pixel nagyon jó dolog, minden környezetben helytál, tényleg nem kell vele semmit sem sz*rakodni, előveszed a zsebedből és lövöd a képet
-
Aryon87
félisten
Erdekesseg: facebook mobilfotos topikba nosztalgiazasbol feltettem mindegyik telefonnal par kepet, mindegyikhez egy kis gondolatmenettel. Amiert ezt irom. Az S7edgerol is irtam par sort, es csak azert mutatom meg nektek, hogy lassatok mi a valos velemenyem rola, es hogy tudjatok, csak trollkodtam vele ha hiheto, ha nem
Az mas kerdes, hogy neha atestem a lo masik oldalara.
Egyaltalan nem volt sosem rossz szandekom, nem megserteni, megbantani senkit.
Nevezhetjuk amolyan bocsanatkeresnek is, mert meg mindig bosszant a kialakult kellemetlen helyzet.Szerk: sok Samus van a csoportban, senki nem vette rossz neven a szöveget.
-
Aryon87
félisten
Telenor korlátlan net, 50percnyi beszéd, eu roamning 5gb mindez 6k.
Nem is használok már wifit.
Eddig 2gb-al elvoltam takarékosan, azóta pedig bőven 30gb felett fogyasztok -
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #42137 üzenetére
Az se rossz. Nálam átlag 7-8gb adathasználat, de mondjuk májusban sikerült egy 39,33gb-ot összehoznom mikor folyton 12 óráztam még hétvégén is.
Rendes telefonon telekomos vagyok, de kártyásan amivel max 8 emberrel beszélekZed : 6k korlátlan net a telenornál szerződés nélkül, 100-150mb/sec 4g-n.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Soybex #42133 üzenetére
Én is telenoros flottában vagyok, netem 4 gb, utána lassítanak , beszéd flottan belül korlátlan amúgy 10 Ft a percdíj bmely hálózatba másodperc alapon számlázva.
A nem flottas csomagok nagyon rablás árban vannak. Ez a csomag nekem 2300 Ft + ha lebeszélem a havidijat akkor még az a plusz díj ( de ugye a 10 Ft-os percdíjjal nem horror összeg akkor sem ha sokat beszélek flottan kívül).
Korlátlan netem is lehetne olcsón , de felesleges mert 4 gb elég mindig -
Soybex
őstag
2400ft-ért korlátlan net+ 200perc ingyen beszéd plusz 100 ingyen sms telenor flotta
-
-
-
Quqesz
nagyúr
Mármint hogy? Felét odaadod a párodnak v wifi hotspoton?
Aryon
Jó ledz ez a kamera, de w333-nak abban igaza van, hogy most az LG tolta fel az élesítést/dehaze hatást a képein. Viszont nekem nem tűnik annyira természetellenesnek az akciójuk, de várjunk még az ítélettel pár teszt erejéig........ -
mark!
őstag
rohadt telekom, nem lehet megosztani a korlátlan netjüket
pont amire kellene, arra nem használható. marad akkor a business l -
Aryon87
félisten
Vótmá'?
-
leslien
nagyúr
válasz
Soybex #42116 üzenetére
biztos h lesz ebből is kijelző csere, de 100 x inkább a Lg szerviz mint a Tmx..
Aryon87 MKBHD Lg V30..
-
leslien
nagyúr
jó lesz ez... MKBHD Lg V30 vs essential.. instagram videó!
érdemes megnézni a kijelzőt mind2nek..
kb most nekem a V30 az olyan mint a G4 ua. érzés... S6 ment és G4 jött... -
válasz
Blackmirror #42111 üzenetére
És figyel is.
-
mark!
őstag
válasz
Blackmirror #42111 üzenetére
síp 🐏
-
Quqesz
nagyúr
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #42100 üzenetére
Mario kartos nagyon durva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest