-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
leslien #72413 üzenetére
Ha idén váltanék telót, lehet arra váltanék.. Konkrétan semmi kínálat nincs. Szolgáltatónál Mi11Ultra nincs, Alma kizárt. S21 széria kizárt az exyf.. miatt. Honor nincs, P50 sehol. Mate40Pro lenne még legutolsóként, de a Google hiányából eredő eladhatatlanság miatt nem biztos hogy megvenném, hiába is szeretném, mert király telefon minden téren...
-
-
-
-
-
w333
félisten
válasz
leslien #71662 üzenetére
Exynos
Quqesz
Nagyon sokan örülnek ennek jövőre tuti az összes gyártónak lesz Mini telefonja, jól csinálja az Apple ezt fogják a legtöbben venni ... eddig a 12 szériából 80% a Mini -re keres tartozékokat a maradék 20% Pro max sima 12 és Pro -hoz slig keresnek valamitKülönben nem kicsi ez 5.4” nem kicsi, Nexus 5 mennyi volt 5” mégis tökéletes volt, az a baj hogy rá lettek kényszerülve az emberek a tepsikre, ezért szokatlan most egy normál méretű telefon
-
.Szaki.
addikt
válasz
leslien #71247 üzenetére
Szia!
Neked hogy van sok kedvezményed a Telenornál? Nem tegnap óta vagyok ügyfelük, de nem viszik túlzásba a kedvezményeket. Konkrétan eddig nem volt semmi, vagy mélyen hallgattak róla. Most a telefonomnak lassan lejár a hűsége, az appban láttam egy 18.000Ft-os összeget, mint készülékvásárlási kedvezmény, de naponta csökken. Ma már csak ~13.000Ft. Szerintem ez kb vicc kategória. Ha átmennék kvázi új ügyfélként a Telekomhoz Magenta1-es csomagba, már több az általuk adott kedvezmény, mint a Telenornál több, mint 10 év után..
-
w333
félisten
válasz
leslien #69892 üzenetére
+1 ugyan ezt érzem én is az X -el !
Ráadásul sebességben szinte semmi különbség nincs a 11Pro -hoz képest !
Szerintem nagyon jól sikerült ez a 13.3 frissítés !
-
S e t h
nagyúr
válasz
leslien #69654 üzenetére
Nekem a jegy árát megérte, kikapcsolt és valóban volt minőségbeli differencia az előzményekhez képest, de akkor is állítom, hogy a készítők nem mernek változtatni, ragaszkodnak a régi formulához.
Mivel ez egy lezárás volt, akadtak érzelmi csúcspontok, ezek hellyel-közzel adtak az élményhez, de időnként felsóhajtottam, hogy ezt már láttam, ezt is.
Ha ki kéne emelnem vmit, akkor azt írnám, örülök, hogy felfedezték Adam Drivert, egyre nívósabb szerepekhez jut, tehetséges. -
törölt tag
válasz
leslien #69565 üzenetére
Mi nem lehet torrentezni? Nincs torrent app a store-ban?
Most neztem videot, van ra megoldas amugy JB nelkul is.
Anno csak azert hagytam ott az iPhone-t, mert unalmas volt de nem volt semmi minosegi problemam es ez hianzyik most nagyon. Androidon volt bajom minden telefonnal, meg a parom es a rokonsagban is mindenkinek volt problema. -
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien #69560 üzenetére
A csillagos ég..... De akkor már a Moto rarz!
Láttam sony topikban beszóltak neked. Elég sok topik tele lett nagyfejűekkel és sokszor pü-ben beszélnek meg dolgokat az emberek. Nem tudom lesz-e 9 a tv-re, de szerintem még kellene kapni. Bár a moszanival is elvan. Régen még ennyi sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged