- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Quqesz
nagyúr
"mint pl Huawei, LG HTC az ötszörös sebesség animációkkal"
Ez meg milyen marhaság?? Minden szoftver animáció alapból x1 sebességes, amit lassíthatsz(x2,x3,stb) vagy gyorsíthatsz (x0,5 v kikapcs). Nekem a H8 x1 és azóta így van. Egyszer tud megröccenni, ha elforgatom a főképernyőt és közben össze-vissza lapozok...de ez is ritka, mert nem szokás ilyet csinálni.(elforgatható a főképernyő)Doki
Nem tudod kikapcsolni de a huawei vmiért ezt berakta a chrome,üzenet és még 1-2 alkalmazáshoz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #38070 üzenetére
Huawei ficsőr, H8 is ezt csinálja nekem....
-
zombinyul
addikt
válasz
Blackmirror #38083 üzenetére
Nekem se csinált ilyet a 6-osom. Anyum 5s-e talán, néha-néha, de nem számottevő.
Valami nem stimm azzal a 6s-sel, nem szabadna szaggatni. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #38081 üzenetére
#enmegaszarutizenegyemmel
-
-
no more
veterán
válasz
Az baj, hogy ilyen problémám sosem volt sem S6-tal, sem ezzel? Huawei feature.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #38077 üzenetére
Na az szuper!
Mostanában inkább az ami idegesít, hogy buborékba megnyitom a messengert, mert valaki hirtelen elküld nekem egy videót és miközben nézem a megnyitott videót jön egy hívás. Na akkor vége mindennek
Hívást nem tudod felvenni, sokáig fekete képernyő közbe hang az még megy a videónak stb stb
Legutóbb 5 perc volt mire valahogy sikerült bezárnom a megkergült messengert.
Volt még egy ilyen eset, és azóta nem merek videót megnyitni így messengerből -
-
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #38075 üzenetére
Amit korábban írtam, hogy "nem rossz készülék, de vannak benne szoftveres bakik, amit ki lehet bírni ha még jó az embernek az idegrendszere" teljesen komolyan gondoltam.
Az elején szinte minden alkalmazást bezárt, utána csináltam egy hard resetet és csak néha kilövi a Chrome-ot meg ezt azt, annak ellenére hogy alig fut háttérbe app. Ez ilyen sajnos, másnak is csinálja. A vicc, hogy elvileg le lehet zárolni bizonyos alkalmazásokat és azokat nem zárja be, na az se működik. Vagyis hard reset előtt nem működött de azért meg kell nézni hátha -
-
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #38066 üzenetére
Ezt már én is észrevettem P9-nél.
Az elején zavart, mostmár beletörődtem hogy ez ilyen. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #38072 üzenetére
Te biztos nem
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Mondtam én hogy feature
-
-
akooos
veterán
válasz
Állítsd át a "Battery Power"-t "Performance"-ra. Nem tudom magyarul / japánul hogyan lehet a telefonodban, de az internet ezt javasolja
Esetleg: Go to Setting > Display > and untick Smart Backlight.That Function will change the backlight of display through content analysis.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Ez valami feature lesz, asszem a Honor 8-nál is ugyanez van. Sőt rémlik a Mate9-nél is ez volt.
Asszem akkoriban Operát használtam, annál is ugyanúgy megvan a jelenség. Sztem az valami belsős szemkímélő/akkukímálő dolog lesz. -
Itt is felteszem a kérdést, hátha hamarabb kapok választ, mint a P9 fórumban.
Mitől van az, hogy amikor a Chrome nyitva van, a kijelző fényereje hirtelen sokkal alacsonyabb?
Megnéztem mindenféle akku beállítást, de nem találtam olyat, aminek köze lehetne ehhez. -
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #38062 üzenetére
Nem is mondtam, hogy nem az. Samsung után legjobb telefonok, csak így egy év után szomorú, amit csinál az Apple.
-
no more
veterán
Hát, emberek, ezek az iPhone-ok már nem olyan csoda smooth telefonok, mint régen... Nyomkodtan főnököm 6S-ét, elég darabosak az animációi. Sőt, játszottam, hogy tárcsázó + home gombot nyomkodtam gyorsan, még be is szaggatott... Az S7E animációi sokkal szebbek, gördülékenyebbek. Tudom Samsung fan vagyok blabla, de a Samsung Experience Launcherben nem kellenek trükkök, hogy folyamatosnak tűnjön a telefon, mint pl Huawei, LG HTC az ötszörös sebesség animációkkal.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #38056 üzenetére
Hát igen. Tudod ott profi fotósok vannak, s7-s8-mi6-u11 gépekkel rendelkeznek, és ők elsőre megmondják a tutit
viszont a téma őket nagyon nem érdekli pedig szerintem az lenne az első. Kicsit számomra már uncsi a 6 ezer épület, a jól elkapott mozgó járművek képe, ezeket jobban szeretem
-
Aryon87
félisten
Sracok, nem tudja valaki veletlen hol lehet kapni bluetooth vezerlot ami kivaltana a fotozaskor a bokdosest?
Itt utkozik ki a jack hianya, hogy max a seggembe tudom dugni a szelfibot csatlakozo kabeletami nalam maradt a Mi6-hoz tartozo atalakito nem kompatibilis hozza.
-
válasz
zombinyul #38054 üzenetére
Nekem például fogalmam sem volt eddig, hogy miképpen nézhet ki egy hurrhurr-fióka
vodrosjozsi:
biztos lenne valaki, aki kötekedne, hogy életlen a kicsike meg mosott meg mittuggyamén micsoda...
Ennél egy fokkal aranyosabb a kép, meg amúgy is, nagy szél volt odafent, szóval csak ide hoztam -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #38053 üzenetére
Kár mert tényleg jó téma szerintem. Ja és a képek se utolsók.
-
zombinyul
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #38053 üzenetére
No, bébigalambot se nagyon látni... Szép képek!
Tényleg aranyos. -
-
Aryon87
félisten
Nos, 12 ora eltelte utan azt kell mondjam, hogy jol megleszek ezzel az U11-el
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #38021 üzenetére
De gonosz
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #38039 üzenetére
Betudod rakni fordítva is, de kilóg a samsungos rész szóval nem vàgom hogy hozta azt össze.
Krisztián : Sebességben nem volt rossz tényleg. De az üzemidő eltántorított. Ha jól emlékszem 3 óra sot volt a rekordom. Mondjuk note 4-el 4,5.. Pixellel meg 6,5 óra
-
dnelb
veterán
válasz
vodrosjozsi #38034 üzenetére
Egyáltalán nem volt szar. Nekem akksi + gps gondjaim voltak vele, emiatt váltam meg tőle. (bár azóta 4h SOT-okat simán hoznak vele szal biztos velem volt a baj). Sebességben pl agyonveri az s7/s8at is, ezt a véleményem továbbra is fenntartom. Tény hogy imádom az s8at, számomra tökéletes telefon lett, de sebességben nem a csúcs.
-
pkaresz
őstag
válasz
vodrosjozsi #38030 üzenetére
-
Soybex
őstag
válasz
no more #38028 üzenetére
Lg-t távolról kerülöm a g3 széria óta. Ott lett elrontva szerintem. G2-t imádtam, g4 bootloppos lett, g5 meg vicc kategória. G6-hoz még nem volt szerencsém, de jövhéten kikérek egyet a cégtől, aztán megtapizom.
Kakas : Tudjuk hogy ez a te "szedjünk fel egy tyúkot járgányod" és most itt lézengeted hogy elkaphass egy eltéved tyúkot.
-
pkaresz
őstag
válasz
vodrosjozsi #38027 üzenetére
A fröccsömet is?
Ez nem ér! -
pkaresz
őstag
válasz
vodrosjozsi #38024 üzenetére
Akkor én győztem?
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #38024 üzenetére
Enyhe célzás
-
vodrosjozsi
addikt
Uraim a szavazás lejárt, a téteket elkoboztuk és sörre költött(em)ük. Aki akar csatlakozhat, ám bár aki nem visz haza egy részeg fórumtársat mert nincs kocsija az ne is álmodjék!
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
P8 Liteomra szeretnék valami komolyabb tokot. Mennyire ajánlott a Tok-shop? Holnap benéznék hozzájuk. Nillkin-t néztem egész pontosan, gondolom eredetik..Továbbá milyen üvegfólia ajánlott? Ezekben nem vagyok jártas sajnos.
-
Cry0
őstag
válasz
Quqesz #38017 üzenetére
2 hete voltunk kint horvátba nyaralni 1 hétig. szintén vodás vagyok. ahoz képest hogy m.o jól ki van építve mobil hálózatilag ahoz képest horvátoknál volt Lte+-om ami m.o-n soha de ha csak alapból nézem sokkal de sokkal jobb és gyorsabb volt minden. (telefonálás.net stb..) szóval élvezd ki
-
Quqesz
nagyúr
Köszi srácok! Megvolt a vacsi, hát bazz ezek olyan kajákat nyomnak, hogy fülem kettéáll! Vagy 20 fajta hús, összesen majd 50 féle kaja...és a török édességek!....na jó nem szivatlak titeket...
Viszont vodát úgy használom mint otthon! Király, hogy nem kell figyelnem... -
akooos
veterán
válasz
neo_xperia #38013 üzenetére
A török riviérá
Érezzétek jól magatokat, Quqesz!
-
válasz
Blackmirror #38006 üzenetére
+ kengyel:
-
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #38001 üzenetére
Grat, frankó teszt
-
Lacy6
senior tag
válasz
vodrosjozsi #37987 üzenetére
Szerintem min. fél évig megmarad neki.
Nem tudom de engem pl. S8 nem fogott meg és még mindig látni némelyik animációnál fps droppot. Meg ami furcsa volt hogy P9-hez nézve a kijelzőt kissé rózsaszínes volt a fehér.Ez amolyan amoled sajátosság vagy mi?
Az S8-at azért írtam mert néha már tényleg nem értem hogy mi ez a samsung istenítés. Én biztos le nem cserélném az u11-et arra. -
leslien
nagyúr
válasz
neo_xperia #38002 üzenetére
2 év?! ki az aki 2 évig megtart egy telot a nejemen kívül?!
viccet félre téve.. ha ezt is eladja akkor komoly problémák vannak mint anno artu kollégáknak... ez a telo nem azt mondom h tökéletes, de nagyon egyben van... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest