- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
BRÉKING NYÚZ
nem android oreo, hanem orellete lesz. katalán cucc, esküvőkön tolják, olyan mint a palacsinta.
-
Soybex
őstag
válasz
aprokaroka87 #40895 üzenetére
Igen, bár nekem így eléggé furcsa 7.1.1 után
+ Nem Oreo lesz a neve hanem Orellete- lett.
-
Soybex
őstag
válasz
aprokaroka87 #40892 üzenetére
Yupp, de nem lesz szerintem olyan nagy durranás. Legalábbis a béta nem volt az.
-
aprokaroka87
nagyúr
Tényleg ma jön az Android nyóc "stabil" kiadása?
-
no more
veterán
Emberek, a Volte rohadt nagy! Ahogy megnyomom a hívás gombot, már csörög is ki, még TouchWizen sem lagol.
(#40877) Aryon87: Egy kis vérszívást kibírsz.
-
dnelb
veterán
bullshit. ugyanugy röcög döcög ha olyan kedve van mint az android. nem appok, hanem maga a rendszer, már csak a sáv amit lennről felhúzol is tud akadni, meg a notif center is.. i6s ios10el. már réges rég nem atomsmooth az ios. amit te mondasz az ios7-8-as időkben voltak, onnantól meg lefelé! de androidról is ugyanez a véleményem, kitkat 4.4 nexus5-ön röccmentes volt, az s8-am sincs ott.
-
mark!
őstag
-
Soybex
őstag
iPad abból a szempontból is jó hogy optimalizálva vannak rá az alkalmazások. És így nincs az hogy egy-egy app beakad az esetleges 2k-s megjelenítéstől.
Laptop meg iPad azért két külön dolog. Windowson sokkal több olyan dolog van ami jobb és ez nem elhanyagolandó. Szóval felesleges a laptopokat temetni, max ezeket a 2in1 féléket.
-
mark!
őstag
válasz
Quqesz #40884 üzenetére
ha android tab akkor csak sony, a tablet z4-et nézegetjük, de ebből sztem ipad lesz, a pro+ios 11 szinte már felér egy macbookkal.
ezt előre megmondom, ≤5 éven belül már nem éri meg laptopot venni, mert az ipad mindet leveri. (+ba kisebb is, szebb is, kényelmesebb is, meg ugye olcsóbb is egy macbooktól)
-
Quqesz
nagyúr
-
Soybex
őstag
válasz
Quqesz #40880 üzenetére
A yogabook és társait ami ilyen kihajtható laptop féle szerűség azt nem szabad megvenni. Tény hogy marha jól néz ki, nekem is volt asus ttansformerbookom, de az illeszkedésnél eltört a zsanér.
Mondtam hogy jók lesznek a nokiák, itt MA-n nagyon behúzták őket.. szerintem 5-től felfele jó kis készülékek.
Melyik sony tetszik ennyire? Nekem a Sony ultrám óta semmi nem jött be a sonytól -
Quqesz
nagyúr
Na egy kicsit császkáltam az M5 melletti MM-ben. Van újra nokia pult és kint volt a N5. Ha a 6 is ilyen alapból és a 8 is normális áron lesz, akkor engem megvettek! Nagyon tetszető volt az 5 is és elég fluid. 15 perc után visszamentem és a chrome index oldalas betöltése ugyan olyan gyorsan ment ugyan onnan. Jól optimalizált telefonnak tűnik...
Ami még bejöttek, az a xiaomi redmi 4A és 4X. Valamint a sony még mindég tetszik feketében.....
Amin viszont meglepődtem(és most seggencsókolom magam), hogy egy normálisabb droidos tab simán veri árban az ipad árát! Huawei M3(8 col)volt 110e és az ipad 9,7 col ugyan ennyi volt.
Ja és a lenovo yogabook...az vmi elképesztően néz ki, de drága(=ipad) -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40863 üzenetére
Ahh barátság extrákkal? Sose volt az én ízlésemre, de ha chickenland-en ez alap akkor nem szóltam
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #40865 üzenetére
Nem tudom ... szerintem jobb lett
Én a Júliusi verziót kihagytam és egyből ment fel az Augusztusi !
(#40866) Krisztián
Ezt nehéz megmondani szvsz. ugyan olyan, tegnap este húztam le a töltőről majd Odin -al felment az Augusztusi frissítés és utána csináltam egy FR -t szóval kb. 90% -ról indultam majd mindent belaktam, ma telefonáltam és fényképeztem is egy kicsit, kijelzőidő 3 óra és még van 47% az akkuból
Szerk.
Home gomb bug nincs, nálam minden tökéletesen működik !
-
w333
félisten
Tényleg javult az S8 kamera ... Június vs Augusztusi frissítés
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40861 üzenetére
Akkor mi értelme lenne egy nőnek melletted? Komolyan, ha nincs/nem lenne időd se rá akkor végképpen hagyd.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Soybex #40855 üzenetére
Friss pipihúsra vágyott, oszt csak egy kopasztott csírkét talált.....
VJ
Hiába van a mondás, még a felmelegített káposzta is fosat....Szal lépj tovább. Egyszer én is csináltam ilyet, rájöttem felesleges volt(igen az elsőnél). Ami egyszer szétment, az másodjára is szét fog. Aztán azon gondolkozol, ezt az időt miért nem egy másik nőre pazaroltad...tudod új élmény, kaland, ismeretlen behódítása, más illat....
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40854 üzenetére
Túl korán kukorékoltál neki?
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40852 üzenetére
Egyik se talált
Ha egyszer nem működött a dolog köztetek, akkor most mitől működne? -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40849 üzenetére
Nem talált
Ex-el nem keverünk -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40847 üzenetére
Lolwut.
A családnevem szerepel az írásában
Má' megint az a nőci -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40844 üzenetére
Tán magadra ismertél a szövegben?
-
dnelb
veterán
válasz
vodrosjozsi #40841 üzenetére
jó akkor a kispöcsűre
bocsbocsbocs -
dnelb
veterán
válasz
vodrosjozsi #40837 üzenetére
a csíkszeműre ofc
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #40837 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Soybex #40824 üzenetére
Szopjatok le keresztbe mind
quqesz: ja azt még nem próbáltam de ha fasza akkor kipróbálom. Hétvégén olcsóbb ugye? Annyira rossz helyen vagy egyébként.. attól tartok be fogják zárni. Már az a villogó tábla is odavan
Mi a MOL-ra esküszünk, bár auchan-ba is szoktunk tankolni nem egyszer mert occóóó. A MOL közel van, nem is olyan vészesen drága és szerintem minőségi is. Tankolunk 3000ért doblo-ba, nagykovácsiig meg vissza pont fasza és még marad is. OMV.. hát inkább elkerülöm de nincs oka miért.. egyszerűen nem kell visszafele tankolnom kb ennyi. De ott a tesco-nál van valami kút.. te az mennyire mocsadék szar. -
no more
veterán
Hardstyle esküvő! <3
-
dnelb
veterán
amugy izgulunk itt a benzinen meg az android o-n aztán lehet 1 hét múlva kapjuk az atomot a nyakunkba a dagitól..
-
Lacy6
senior tag
Tök jó ez az oldal.
Egy kis összehasonlítás.
Amúgy érdekes hogy az enyém 80-rol 120-ra gyorsításban mekkorát lép. Mondjuk ezt érezni is lehet rendesen. Brutálisan lehet vele ilyenkor előzgetni. Szegény autó rendesen meg van nyúzva alattam. Azon csodálkozok hogy még bírja -
dnelb
veterán
válasz
Quqesz #40825 üzenetére
Én tök szívesen tankolnék pl 98as auchant, de mindenki fikázza
Máshol meg már nincs sajnos.
syn7h37ic : keletebbre inkább. de ha nem shell, se omv akkor mi ? Molt se bírom, +1 liter. Nehéz ügy. Jó nekem a shellEZ alapján meg tök mind1 hol tankolunk. Ezért lenne nekem elég a 98 mert már az is 100as itthon
-
Lacy6
senior tag
Mi francia autókat használunk, mert nálunk beváltak.
Olcsó, kényelmes, megbízható.
Van családba 4 renault megane 1.5 dízel és 2.0 dízel motorral, clio 1.5 dízel, laguna 3 2.0 dízel a héten tuningolva 190 lóra, fluence 1.5 dízel. Idáig egyikkel se volt gond. Az enyém egy 2.0 dízel megane úgy 1300 kg az autó és 150 ló. Hát tudok vele meglepetéseket okozni az úton -
Quqesz
nagyúr
Magyarországon minden cég alapnüzemanyaga százhalombattáról jön+ betöltés után hozzáadják az egyedi adalékot cégtől függően(persze itt is bejön, hogy a kút tulaja mennyit spórol ki belőle). Az extra üzemanyag jön külföldről(omw,shell). Szóval én azt vettem észre nem logo minősíti egy kutat, hanem a tulaja. Van nálunk egy maszek kút, ami agip volt eddig(VJ sztem te tudod az 51-esen melyikről beszélek), de ezzel az üzemanyaggal szépen megy az autó. Az omw üzemanyagtól meg az alapjárat ingadozó(nem egy autónál vettem észre). Mikor vettem drágább üzemanyagot én nem vettem észre jelentős vátozást, főleg, hogy az itthoni pl 98 oktános benzin kb a 95-ös szintet tudja. Akkor vártam nagy csodát, mikor németben tankoltam, de ez is elmaradt, nem volt érdemi változás......kocsi ugyan úgy ment és nem fogyasztott kevesebbet, de sztem a jobb minőség inkább az élettartamban segíti a motort(elegendő adalékok és nem víz, mint az olcsóbb magyar kutakon)
Droid16
Az más tészta, de mint tudjuk ha ukrán üzemanyagról van szó, akkor nem a shell jut eszünkbe.... -
mark!
őstag
már tuti hogy a 8.0 Oreo névre hallgat
-
törölt tag
Merre laksz? Felénk az OMV magasan a legjobb minőségű. Azért kérdem, mert a nyugati régióba az Osztrákoktól hozzák közvetlenül, míg beljebb már hazai az alap üzemanyag, csak az adalék osztrák. Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szombathely környéki OMV mind osztrák eredetű üzemanyag. Ezt egy soproni ismerős kutas mondta. Itthon shell-t soha, max ha nagyon nagyon meg vagyok lőve, és nincs más. Pár éve jártam úgy, hogy az itthoni Shell kúton tankoltam dízelt, és kb. 4-5 km után kigyulladt a check engine, és a motor meghülyült, rosszul járt, kopogott, minden baja lett. Kiderült, hogy a kúton a dízel tartályba benzint töltöttek
Nem én voltam az egyetlen szenvedő alany, szerencsére az üres tankba csak kb 8 litert tankoltam. Egy full teli tank gázolaj szerencsére megoldotta a problémát, a 8l benzin nem okozott gondot a 48l gázolaj mellett. És ezt ott már többször is eljátszották. Mások rosszabbul jártak, ott lehetett szervizbe vinni a kocsit. Kártérítés nuku,hiába volt meg a blokk.
Tehát Shell-t ezek miatt, és más miatt se soha. Pl. télen az OMV gázolaj jobb, könnyebben indul a kocsi, és kevesebbet is eszik, mint mondjuk a MOL gázolajból. Télen kizárólag prémiumot kap a kocsi, meghálálja. Olajcserét is jóval sűrűbben csinálok, mint az előírás, és sosem veszek vacak olajat. Szokott kapni adalékot is, mivel az autóm a fő munkaeszközöm, mert ezzel jutok el a kiírt helyszínekre, így nem engedhetem meg, hogy bármilyen apró gond is legyen vele. -
akooos
veterán
Hülyeséget írtam, mert az autó egy 308 GT. Annak az adatai látszanak a linkeden. 1,6 THP 200 pacival. Viszont van a GTi 272 lóerővel. Fater gt-je megkapta chiptuning formájában a gti programját, plusz egy két fizikai alkatrészcsere is történt. Ezután pedig 6 secet mutat obd eszközön át. De ha az 6,5, akkor is nagyon jó és akkor is szorít az ülésbe. Abba a kocsiba kéne egy duplakuplungos automata és lámpától lámpáig bajnok lenne
Viszont nekem kéne egy olyan GPS-es app, ami valós adatot ad a 0-100-ról, hogy lemérjem. Létezik ilyen egyáltalán?
Amúgy persze, hogy csalnak, hiszen EU-s "előírás" -
zombinyul
addikt
Nekünk az OMV-s, meg a MOL-os üzemanyag jött be magasan a legjobban. A Shellessel nem is megy úgy, meg többet is eszik.
Kutasként a Shellre hallom toronymagasan a legtöbb panaszt is, így nem csak a tapasztalatok alapján kerülöm messzire.
A Te eseted elég ritka.Ui.: mi is csak 100-ast tankolunk. Érezhető a különbség.
-
dnelb
veterán
válasz
zombinyul #40811 üzenetére
Hmm nekem meg pont az vált be. Nálam az OMV a trágya. Megpusztul tőle kb az autó. Mondjuk en csak 100ast tankolok, ha már ismeri az ECU
Kiszámoltam, 100k km alatt 300k az össz többletköltségem, de ugye kevesebbet is kér ebből, szóval kb 200k.. Az meg 5 évre lebontva semmi
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SybenX #40806 üzenetére
Na azt az ukrán löttyöt tankold bele egy mostani dízelbe! Kb 2 km után halál....
Krisz
Amit kipróbáltam volna még, az egy smart forfour 1,5 Brabus! 177 paci 1 tonnánál kisebb kasznira!
Amúgy nem a lóerő a mérvadó, hanem a súly/lóerő arány. Hiába volt egy X5 a szomszédom segge alatt 240 pacival, ha 2,5 tonnás volt a gép...nekem meg tudott a smart forfour 109-et, de 960 kilóval(kb ugyan az az arány, a smartban meg egy 1,5 Mitsubishi motor volt). Egy auto volt, amit még meg szerettem volna szerezni egy darabig: Mazda 6 MPS(2,3l benzin,265LE,380Nm,4wd)Syn
A legnagyobb vicc, a Mondeo 1,0 turbo motor.....vagy a kicsi TSI motorok. 70e km és motorgenerál....a smart fortwo is a varrogépmotorral tudott max 100e km-t és mehetett a generál.Blackmirror
Akkor a te telód a Samsung Note széria! A ceruza nagy segítség lehet neked nyomkodni a gombokat.... -
dnelb
veterán
válasz
akooos #40805 üzenetére
~8.5 lesz a valós. Az ODB a km óra alapján méri ami mindig csal ugye felfele legalább ötöt. A GTI piszkálva van? Mert annak meg 7.7..
Amúgy ezen az oldalon megnézheted mi mit tud valójában, nem katalogus adatok szerintSok gyártó szeret felfele csalni, meg vannak olyanok is (jellemzően japánok) akik nagyobb értéket adnak mint amit valojaban tud az auto.
-
akooos
veterán
válasz
SybenX #40803 üzenetére
Jó, de ugye érzed, hogy így nem olyan durva, mint ha rendes méretű tank lenne rajta, ami 50-60 literes
Mert amíg fater megtankolja a Paszulyt 35.000-ből addig én 17-ért telerakom a Golfot
És ha öregurasan közlekedek vele, akkor elmegy 900 km-t is
Bár ha a szomszéd fuvaros kamionos és csurran-cseppen a gázolaj, akkor olcsóbban is megvan nektek a tankolás
Viszont így már elhiszem a 2000 km-es futást
(#40802) Krisztián :
Hogyne érezné meg az emberNekem a Golf gyári adatok alapján 8,6 alatt van 100-on, de a múltkor lemértem OBD2-es BT eszközzel, 7.9-et mutatott. Ez mégis lófütty fater céges kocsijához képest, ami egy Peugeot 308 GTi, ami kerek 6 másodperc alatt éri el
Az rendesen beszorít az ülésbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged