Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
DrDobos #48088 üzenetére
Ezt találtam gyorsan:
1. Go to "Security".
2. Scroll down and locate "Encryption". From here you can decrypt the device. This will allow you to also fix "Disabled by administrator", "encryption policy" and/or "credential storage".
NOTE: If your device is encrypted, you will be asked to enter your PIN again and again.
3. Now tap “Device Administrators” and uncheck any box you see.
This should fix the "Disabled by administrator" error.
Welcome to Android Central! Go to Settings>Security>Screen Lock, enter your current pattern lock, then choose None or Slide. If you're unable to choose those, then go to Settings>Security and tap Clear Credentials.
to remove all your screen lock settings go to settings > screen lock & passwords > password > pattern : set the pattern, set the ekstra pin when requested. push the power button twice to active the screen lock, provide the wrong pattern 5 times, choose the ekstra pin and enter the right pin.
This disables all screen lock settings.
Worked for meRemélem valamelyik jó lesz a 3-ból.
-
akooos
veterán
-
mentic18
aktív tag
Kár h a samsung powerbankból most nincs készleten.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Beallitottam pin kodot a kepernyozarra, de most kitorolnem, de nem engedi, mert a rendszergazda, adattar vagy szabalyzat letiltotta. Ezt hogy lehet kikapcsolni? -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Ha jol sejtem a masik 2 kupon csak az adott kategoriaban hasznalhato fel?
Mert telo es tv kiesik az aprobetos resz miatt..Fules erkezik kedden
-
Soybex
őstag
Micsoda lavinát indítottam el itt a topicban
Gyártás skacokMent: nincs trükk csak annyi hogy amikor elkezdődött az egèsz azóta csinálom. Eddig 100k feletti profit meg 4 cucc amit megtartottam : Samsung power bank, Apple fülhallgató, Jbl Fejhallgató meg egy micro sd kártya
-
mark!
őstag
akkor a rohadt anyját a telekomnak
egymás után 9x kidobott az oldal, kiskorúként nem vehetem át, aztán mire megoldódtak a gondok, átírtam anya nevére, technikai hiba lépett fel.
kzrvanxukat akkor...feladom, nem ér ennyi szenvedést. inkább elkérem havertól airpodsot, mert az legalább kényelmes.
-
SybenX
őstag
Berendeltem egy HUAWEI B0 okosórát 2900-ért. Még sosem volt hasonlóm és gondoltam ennyiért megéri kipróbálni
Ezen kívül még egy 32GB-os pendrive és micro sd-t is. Fülest is akartam de sajnos kifogyott ami megérte volna. Köszönöm a tippet mentic
-
Aryon87
félisten
-
mentic18
aktív tag
válasz
akooos #48064 üzenetére
Én Vajk rémet tudnék neki adni esetleg, ha már licitálunk érte.
Samsung New Gear VR-t szeretnék venni kuponnal, a kupont elfogadja, viszont azt írja a "Tovább a megrendelésre" link rákattintásnál, hogy válasszak más terméket mert nincs közös szállítási mód. A bibi az, hogy csak ezt az egyet rendelném meg
Leslien: [link] -
akooos
veterán
válasz
Blackmirror #48056 üzenetére
-
mentic18
aktív tag
Samsung Level U arany fülhallgató 6000 ft, jó a kupon hozzá. Használjátok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Blackmirror #48056 üzenetére
Social Engineering és ő adja meg a jelszavát, ha nem tudja mi a dörgés
-
akooos
veterán
Másfél órája nem jött meg a coopos kupon. Asszonynak megcsináltuk, 5 perc volt
most csináljam meg másik mailről is?
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #48053 üzenetére
Ma kit küldesz rám cukorborsó?
-
Blackmirror
őstag
válasz
mentic18 #48050 üzenetére
Én is használtam ám ott egy vigyorgó fejet...
Most sok mindennel megy a kupon szerencsére , akcióssal is, érdemes körülnézni.
A BF miatt ‘sajna’ most megint bebukják a té webkészítői azt hogy a kupon újra működik sok mindennel.Van egy bfes topic itt a fórumon meg van egy bestbuy, oda szoktuk írni hogy mi a “helyzet”.( mondjuk én egyre ritkábban írok)
Más : csak megvettem a Lost Legacyt, 6200 alzában.
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #48048 üzenetére
Ja tiszta gáz hogy mindjárt lejár. Pedig nepperkednék mèg egy okosórát
-
mentic18
aktív tag
válasz
Akkor félreértettelek
Tudom hogy hónapok óta tart az akció, csak azt nem tudtam már h mi az amihez jó a kuponkód és amihez nem. Annyit mojdtam h nekem is kellene microsd, nem akartam mással megoldatni a vágyaimat, ha ilyet mondok akkor is viccelek -
mentic18
aktív tag
válasz
Akkor félreértettelek
Tudom hogy hónapok óta tart az akció, csak azt nem tudtam már h mi az amihez jó a kuponkód és amihez nem. Annyit mojdtam h nekem is kellene microsd, nem akartam mással megoldatni a vágyaimat, ha ilyet mondok akkor is viccelek -
mentic18
aktív tag
válasz
Blackmirror #48045 üzenetére
Sajnos ha a coop pénztárosok megengedik maguknak hogy meghekkelik a rendszert akkor én is megtehetem szerintem. Nem reklamálok de ez a rendszer gyengesége lsd bkk e-jegy.
-
leslien
nagyúr
skacok, kérdésem van.. mi a legegyszerűbb és olcsóbb? a sogesz manitut akar küldeni karácsonyra a számlára Uk -ból.. paypal esetleg?
-
gerner1
nagyúr
válasz
akooos #48002 üzenetére
Grat. 👍 Most már Te is látni fogod (kb azonnal 😃), hogy 1-1 kép (főleg telóval készültek.... akár másoké) mennyi hibától "hemzseg", vagy sem... - és ehhez nem kell, hogy 20cm -ről nézd a kijelzőt, mert a normál távolságról is virítani fog (a színhelyesség csak akkor, ha van kalibrációra lehetőség).
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #48017 üzenetére
Viszont vettem egy gear fit2-t, kipróbáljuk ...
-
Quqesz
nagyúr
Hát nem téptem fel a tárcám a bankkártya miatt, hogy vehessek vmit...akinek van Moto Z, annak most jó áron vannak a kiegészítő modulok az extreme-ben...Hasselblad 40e, plussz aksi 10e(bár volt ahol ezt ajándékba adták), projektor 45e.......no meg az ipad 125-->100e
-
mark!
őstag
válasz
aprokaroka87 #48011 üzenetére
ha kiejtem tirexi nevét bannolnak? attól tartok itt rendes hírneve volt neki
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha leirom hogy Isheep,Androidsheep,Samsungsheep,Lgsheep,HTCsheep,Huaweisheep,SonySheep....
akkkor is kaphatok bannt?
-
no more
veterán
-
Aryon87
félisten
Na indul a BF. Persze hogy ezt ugattam nyaron magamnak hogy meg kellene varnom
persze hogy nem birtam ki
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #47977 üzenetére
Ez hatalmas volt, síp! A hét hozzászólása a tiéd!
(#48006) w333:
-
Quqesz
nagyúr
első jó ár a médiában a sony xz 170-->110e
-
akooos
veterán
válasz
Soybex #48003 üzenetére
Én is azt akarok venni, faternak. S3 Frontier kell. Majd ha más nem, amazonról rendelek egyet az ottani BF alatt. Most úgy is 39 euró fölött ingyen szállítanak MO-ra is.
EMAGNÁl akciós a Gear S3...100k..[link]
még így is drágaTelefonok rohadt drágák az MM-ben így is. Honor 8 120k...
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #47998 üzenetére
Most vettem 119-ért 4k Samsungot Media Marktban
ezt
(#48000) Intruder2k5:
Mikor őstag lettem, 3 napon keresztül gondolkodtam és keresgettem, hogy milyen arckép kéne. Amikor kitaláltam egy jót, akkor az arcképkeresőben rákerestem. Természetesen foglalt voltÚgyhogy maradtam smiley, de majd kitalálok valami jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest