Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #40099 üzenetére
Te is vennéd sárkány ne tagadd
-
Soybex
őstag
válasz
aprokaroka87 #40097 üzenetére
Univerzális olvasó? Huh?
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #40091 üzenetére
Ha gálvölgyi az akkor oké. Fityeszes magukat politikusnak valló egyedeket meg helyben elásom
-
válasz
vodrosjozsi #40089 üzenetére
Királyi napok, Kossuth-díjas színésszel meg politikusokkal?
Biztos jól mulatnál -
w.miki
veterán
Android 6, 7... felett hogyan lehet írni az SD kártyára.
Hangrögzítő szeretném ha SD kártyára mentene, de nem tud, csak a belső memóriába. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #40088 üzenetére
Engem mindenesetre érdekelt volna. Utoljára a margit szigeten lévő szabadtéri színpadon volt valami rendezvény (naplemente) az betett rendesen.. voltam vagy 7 éves talán. Apám nagyon szerette ezeket, én nem különösebben de kíváncsi lennék, hogy kost hogy állnék hozzá. Max egy ültő helyemben megiszom 4 sört
-
-
no more
veterán
2017 elejéről kamera teszt. Vótmá?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40085 üzenetére
Nem hiszem, sose érdekeltek ezek a baromságok ( ne vedd sértésnek
) minden évben ugyan az van mindig
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40083 üzenetére
Az akkor rendben is van. Leutazást is állják legalább vagy azt saját zsebből kell?
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40081 üzenetére
Akkor ráérek araszolni az m7-esen a dugoban.. 40et egy napra kapod? Mert akkor az not bad
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40079 üzenetére
Fél 5re érek be fehérvárra pestről elmegyek akkor kerülő úton
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40077 üzenetére
Megnézzem mit alkotsz?
-
Nah, irány a fehérvári szabadtéri szauna...
Zenekarozás öltöny-csokornyakkendőben -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40071 üzenetére
#hiresaudió itt haltam meg
-
mark!
őstag
a belkin mixit micro usb kábel jó? (nem törik, nem szakad?)
-
leslien
nagyúr
vki linkelt német oldalt ahonnan érdemes hozni autot pls...
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40063 üzenetére
Hallottad a hírt? Új madárfajt fedeztek fel. Ma dár a madár az ász igen a mama dár a madár az ász
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40061 üzenetére
Hahahah
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40059 üzenetére
Bírom őket nincs velük gond, mert megcsinálnak mindent tényleg. De néha annyira agyilag zoknik hogy nemigaz. Pl a múltkor teázni akart egész nap az egyik.. szóval el se tudom képzelni mi lehet ezeknek a hazájukban
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40054 üzenetére
Itt fogsz te kertészkedni
Igaz minden nap beleszel állva -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40051 üzenetére
Elvileg volt bent egy hétig amikor szabin voltam kiadták tesztelésre a többieknek. Szerinted? Nem voltam ideges?
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40049 üzenetére
Abban biztos vagyok én is. Már csak a Nokia 8-ra vagyok kíváncsi de nagyon. Főleg kamera téren
-
Soybex
őstag
válasz
Quqesz #40047 üzenetére
Összeszerelésileg nem volt rá panasz. Nem nyikorgott nem volt pattogó érzés sehol sem a készüléken. Sokkal jobban gördülékenyebb mint a Nokia 5, meglátszik azért a teljesítménybeli különbség. Kamera rész kb egy s6-szintjén volt ahogy próbálgattam, de hdr-ben szépeket csinál.
Szinte stock droidot kapsz, annyi különbséggel hogy az iconok stílusa megvan változtatva, tehát kör alakúak bár ezt lehet cserélni.
Melegedni nem melegedett a telefon, akksi is egész jól bírta , 4 óra folytonos nyomkodás mellett még 40% volt az akksi. Itt beletartozik hogy wifi bevolt nyomva fotózás aida+antutu és egyéb programokat próbálgattam. Szóval eléggé elégedett vagyok vele. Szolgáltató jó árral belövi, akkor sikeres lesz -
Soybex
őstag
Nokia 6 járt nálam, meglepően jól sikerült szerintem. Kamera is vállalható bár 80-90 között lesz szolgáltatóknál
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #40030 üzenetére
De, nagyon szar. Ráadásul bekapcsolod és nincs szabad tárhely. xD
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #40028 üzenetére
+1
Haverom, akiről múltkor meséltem pont ugyan ezt csinálta. Vett egy Samsung Galaxy Ace telefont és az alapján megállapította, hogy xar a droid( persze, hogy az I4s jobb volt nála)......egy S4 v S5 esetében lehet másképp gondolja... -
Aryon87
félisten
válasz
Azert aprankent benezegetek
Nekrm a SE szeriabol volt K300i, W300i rd w580i, ami a mai napig megvan, es mukodokepes, bar a kijelzo szarakodik meg a hangszoro is. De meg az akkuja is birja egy kicsit.
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #40036 üzenetére
Nekem volt is w910i-m. Azt meg egy c902 james bond teló váltotta
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40033 üzenetére
Bezzeg mikor nem voltak okos telefonok akkor mennyi jó designnal rendelkező telefonjuk volt már. W910i imádtam ahogy az álmom gyerekként egy w850i volt de nem kaptam
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #40031 üzenetére
Mindig a régi nokia design unalmas a sony.. jah meg megtanulhatna kameraszoftvert írni..
-
válasz
Annyira tényleg nem.
Egyébként ha már Sony: mi a lópikulát akarnak ezek?
Hátlapi ujjlenyomat-olvasó, változatlan dizájn... WTF -
Blackmirror
őstag
Mindenkit bezárnék aki m4 Aqua meg ilyen szintű telefonokat használ majd vesz egy 3-szorosába kerülő iPhone-t és azt mondja hogy szar a droid. Ez évek óta megy, mindig elküldi őket valaki ezzel a francba de mindig jön egy új aki nyomja tovább a hülyeséget.
Ez zavar, sztem tipikus trollkodás #ticcsákkimind. -
Aryon87
félisten
Igetetesnek tunik a V30. Mind2 kamera f1.6-os lesz + a lezeres segito is meglesz.
Mas: gorogorszagi telefonhasznalat. Csak iPhone es Samu van, legtobb S7edge
Mi ritkasagnak szamitunk a P9 es U11 telokkal -
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #40025 üzenetére
Aww
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #40023 üzenetére
Ez üzleti oldalak üzenetküldője? Ez nem a droid hibája amúgy, hanem a faszbúké...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #40022 üzenetére
De legalább tudom má h hogy néz ki
Valahogy beindult ez a kertépítés.. lehet mégse megyek sehova se. Gondoltam mobilon sokkal könnyebb válaszolni Messengeren a megrendelőknek.. hát tévedtem. Facebook alkalmazás értesít h írtak az oldalon keresztül. Megnézem, válaszolok.. felajánlja a facebook h töltsem le az erre való alkalmazást (page manager). Mondom jó. Várom h válaszoljon de semmi, erre a facebook értesít h írtak. A managerben semmi.. jó, rámegyek a facebook-ra h ott nyissam meg erre megnyitja azonnal a managert. De még mindig szar. Annyit értem el, hogy felcsaptam a kurva laptopot, beléptem a kurva facebook-ba és kurvára ott írtam a megrendelőnek mert kurvára szar ez a kurva mobilos alkalmazás! Azt legyél vállalkozó bazmeg. Ja, és letöröltem a faszba az alkalmazással együtt az androidot is. Váltanék iphone-ra. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #40018 üzenetére
Jaj baz, nem akartam rák képét kirakni....csak véletlen volt
-
no more
veterán
válasz
Nem is! Mondjuk most a szemem alatt be van vérezve kicsit...
A múltkor villám alakú véraláfutás volt. XD
-
Soybex
őstag
válasz
Te vagy a folytonos ütlegelő embere erre?
-
no more
veterán
Hű, ma nyomkodtam kék S7 Edge-et! Rohadt jól néz ki!
-
Drakmusz
addikt
válasz
Blackmirror #40013 üzenetére
Jogos!Na erre értettem a kihalásos részt egyébként....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #40013 üzenetére
Így így
-
Blackmirror
őstag
válasz
Drakmusz #39989 üzenetére
"“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …"
-
vodrosjozsi
addikt
Gyerekek.. ma voltam media markt-ban.. ez a gear s3 levett a lábamról. Kár, hogy annyiba kerül mint egy S7
de megnéztem megint az s8-at és bazzeg nem is nagyobb annyira az s7-nél, mondhatnám azt is, hogy jobban kézre áll. Nagyon baba, de még az s8+ se olyan nagy.. jövőre lesz note 8 ebből úgy érzem, ismét bevetem a black friday-t
mondjuk idén is ha lesz Iphone 6 50ért.
-
Deck
titán
válasz
Dr. 444Hertz #40005 üzenetére
Azis fasza hely, eladom az S8+om aztán megyek nyaralni egyet, vagy az öcsémét és haza se jövök
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest