Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #43197 üzenetére
Ne foglalkozz velük. Ez a telefon önmagában jó, az ára húzós de ennyi. Innovációt vártunk de manapság melyik gyártónak van?
Le kell szarni -
w333
félisten
válasz
Blackmirror #43197 üzenetére
Na igen ... akinek volt BB 10 de akinek nem az fogja szidni az Apple -t !
-
Blackmirror
őstag
Ez a gesztusvezérlés elég megosztó dolog neked nem jön be, nekem meg igen. Blackberry z10-en nagyon szerettem és úgy hozza szoktam hogy ha vmi más telefon volt nálam gondolkozás nélkül legyezgettem de hiába
Az a sziget nekem se nagyon tetszik , az csinalhatták volna úgy mint az s8 vagy G6-ban van -
akooos
veterán
válasz
Blackmirror #43162 üzenetére
A még nem létező Mate 10(vagy 1p) borítékolhatóan nem fogja se a Samsung S8+, Note8-at lenyomni, se az iPhone X-et. Erőben a 8-at sem, de az már mindegy. A V30-at azért nem írom, mert köztudott, hogy az LG lejtmenetben van
Hiába kértem meg Aryont is és az ajfontopikban is valakit aki írta, hogy a Mate 10 lealázza simán az iPhone X-et, hogy fejtse ki miért, de egyiktől sem kaptam választengedd el te is
-
w333
félisten
Nekem nagyon nem tetszik az új X szerintem nagyon csúnya ... előlapon az a belógó sziget borzalmas, a hátlap csak egyszerűen ocsmány, mivel nincsenek alul vezérlőgombok így ez a gesztusvezérlés baromi kényelmetlen lesz
-
mark!
őstag
válasz
Aryon87 #43167 üzenetére
nálunk főtéren és a környező ~50m-en van free wifi, ráadásul egész jó. persze, itthonihoz képest elég gyengusz, de múltkor 13-an pokémon go-ztunk róla és mindenki betöltött, errort se dobott senkinek.
suliban is van net, egyelőre még csak az infótermeknél, most nyertek pályázatot, január környékén kezdik el kiépíteni hogy az egész suliban legyen, asszem unifi beltéri accespointok lesznek.
-
Lacy6
senior tag
válasz
philoxenia #43189 üzenetére
Amúgy szerintem nem lenne rossz vétel úgy 150 körül.
Kiálló kamera ami nem tetszik benne. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
philoxenia #43184 üzenetére
Lehet ..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Blackmirror #43187 üzenetére
...még jó, hogy nem eX... [link]
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #43186 üzenetére
Jóvanezígy
visszatérve a mobilnet vs free wifire: mikor 2gb nettel gazdálkodtam, jobban örültem volna a wifinek, hogy legalább az online rádiót tudjam hallgatni, miután meguntam a memókarin lévő zenéimet.
meg rossz volt az is, mikor le kellett korlátoznom az alkalmazások nethasználatát, hogy épphogy kibírja a kövi fordulót a net. (face, messi, insta, viber stb)
Szar na, akárhogy nézzük. Úgy örültemmikor a telenor behozta ezt a korlátlan netet, mint majom a farkának.
havi 7k, és azt nézek amit akarok. 2gb-ból a havi fogyasztásom lett átlag 50gb -
Soybex
őstag
3 moderátor egy topicban, valamit jól csinálunk
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #43178 üzenetére
Hát van ott baj nem kicsi... Ebből látszik, hogy nem figyelsz amit írok, és nem gondoltad át a dolgokat hogy mit mire írtam, és persze nekem pattantál.. Igen, ez a gondolkodáshiány. Nem nézlek én hülyének.
Ha ezt személyeskedésnek veszed, akkor én mit mondjak, amire durvább stílust nyomtál korábban?
3 modi figyeli a topikot, majd eldöntik az irományom tartalmát. De hozzáteszem, direkt figyeltem mit és hogyan írok le, de ezek szerint nem érzékeny, hanem extrém érzékeny vagy.. Én is az vagyok, de egy ilyenen nem akadnék fent.De sztem jobb ha nem reagálunk egymásnak, mert ha leírom azt hogy "boo", már arra is ugrasz..
(#43183) Blackmirror: yútyúk csak egy példa volt.
(#43184) philoxenia: igen, rácsodálkoztam a dologra, mert inkább gondolnám fordítva a helyzetet, de gondolom érthető, mit is szerettem volna mondanii, ha már másnak ez nem sikerült.
Mivel a magyar ember szereti az ingyen dolgot, érthető, hogy az ingyen wifinek is örvend, és inkább nyomatja azt, mint a drága mobilnetjét..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
vodrosjozsi #43178 üzenetére
Biztosan pesti, azért ilyen.
Lement vidékre és csodálkozott, hogy van áram....
Ne veszekedjetek amúgy, a járművek tudtommal nem úgy wifiztetnek, hogy teletankolják őket internettel, aztán míg ki nem fogy.... ugyanazon a mobilneten lógnak, mint mindenki. Na most ha van valahol 50 mbps net és azt elosztják ötven felé, milyen lesz a sávszél, nem beszélve a routerekről, amik még nyilván lassítanak. A MÁV-os wifi például sok helyen szinte használhatatlan. Pedig azért a vonaton tovább ülsz általában, mint a metrón... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #43174 üzenetére
3 éve fertőztem meg a keresztszüleimet egy tablettel(78 és 77 évesek most)...azóta online a neten lógnak
Leslien
hidd el tudnék venni, még csak megerőltető sem lenne, akár az egész családnak. De nem fogok venni, mert sztem nem ér ennyit+ az én felhasználási szokásaimnak teljesen felesleges ennyi pénzt kiadni(meg "hülye azért nem vagyok"). Ha választani kellene, akkor inkább egy Note8, de az is baromi drága. Egy olyan telefont fogok keresni, ami annyit tud, mint a H8+ ois és jobb szenzor. De ezért sem fogok 200e-et kiadni. Várok,körbenézek, de 436e....gyá moré, mit szívsz hogy megéri ez -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87 #43175 üzenetére
Most te személyeskedsz és ezt most sürgősen fejezd be! Nem érzed, hogy mennyire túlzásba viszed az egészet?! Ilyenkor miért nem csinál semmit egy moderátor se?
Ja a későbbi kérdésedre valasz, h mi ebben a személyeskedés: hogy teljesen hülyének nézel, kb megalázol azzal a mondataiddal mint pl az első, a "gondolkodáshiány", meg h meg sem lepődsz azon ha nem a halálközeliekre gondolok.. nem hiszem el h megint sértegetsz! -
válasz
vodrosjozsi #43154 üzenetére
Természetesen a klón is azonnal kitiltásra kerül. Sőt, nem kell megvárnod vele a véglegest sem, ha ideiglenes kitiltás alatt klónt regisztrálsz, azért is végleges jár, az összes regisztrációdnak.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #43173 üzenetére
Akkor fussunk neki ujra, mert latom az okos buksid most nem mukodik. Logikusan ertheto, hogy a BKV jarataira gondoltam, a Fovarosban, miutan emlitettem, hogy Miskolcon, es Debrecenben a helyi jaratok mar rendelkeznek ezzel a szuperkepesseggel.. es azert ciki, hogy a fovarosban meg nincs ilyen. Stadionra van penz, wifire nincs..
Pistaba/Julcsaneni eseteben remeltem hogy nem a halalkozelben jaro generaciora gondoltal, de hat meg sem lepodok ezen
Megintcsak gondolkodashiany, ugyanis az nem jutott eszedbe, hogy vannak olyan szituk, mikor a mobilnet elfogy? Mert a delikvensnek nincs akkora csomagja, hogy az kibirja a kovetkezo forduloig, vagy eppen leszivta a netet valami, mert epp megnezett egy kisvideot (esetleg a face automatikusan indulo videoi, mert nem kapcsolta ki)..
Tehat akkor?Mellesleg, utazz egyszer a 3as metron.. meg fogsz lepodni, mennyien nyomkodjak a telefont. De ezek szerint az is rossz, ha en jora gondolok, mert nem vagyok karorvendo, hogy haha, nekem korlatlan netem van.. semmi gond..
Blackmirror: igen, a modern generaciora gondoltam, mert tudom milyen, mikor a 2gb net elfogy..
-
Blackmirror
őstag
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87 #43172 üzenetére
Most hülyeséget írtál ugye tudod?
A vonat és a busztársaságok is a tömegközlekedés részei.. pláne budapesten hiszen nem egy embert látok aki csak budapesten közlekedik vonattal.
Ne magyarázd már a bizonyítványt kérlek. Metrón full4g van, az öregek nem neteznek de ha mégis ott a mobilnet. Ne legyen már elvárható, hogy mindenhol legyen wifi ezt te se gondolhatod komolyan.azt írtad főleg budapesten. Ergo nem csak budapesten hiányolod. Aki netezni akar az vegyen mobilinternetet, majd biztos az 1 megás upc wifree-n fog lógni mindenki és leterhelik 1 perc alatt a hálozatot. Haha
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #43170 üzenetére
Most hülyeséget írtál ugye tudod?
Bp-en belül értettem a tömegközlekedési járművekre. Ez pedig a BKK. 2017-et írunk, ennek már alapnak kell lennie. Lehet nekem korlátlan mobilnetem van, és így tudok youtubozni is egy komplett 3-as metró vonalon, de Pistabá/Júlcsanéni nem biztos hogy megteheti, mert 3 megálló közt el is fogy a netje..
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #43168 üzenetére
Arra már 1 telefon is elegendő lesz.
Tavaly Hollandiában örültem mikor itt-ott fogtam wifit közteren, csodálkoztam is, hogy jéé, ilyen is van itt?.
Az már mellékes, hogy nem egy sebességbajnok volt, de alapvető dolgokra jó volt, pl a térkép miatt, mert akkor a roamning még nem játszott nálam.Amit leginkább kifogásolok, főleg Budapesten: a tömegközlekedési járművekre kellene már régen legyen ingyen wifi. Hollandiában ez is működött.. Sőt, itthon 2 nagyvárosban is már tuti jelen van: Miskolc és Debrecen..
-
Aryon87
félisten
Na eználunk majd 20 év múlva valósul meg
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #43164 üzenetére
Elvileg a flip 3 lesz az ami s8 szinten lesz. 4gb ram 835 snapi meg 2500mhz akksi. Bár itthon eddig csak ma láttam élőben, kínában ekkora piaca lehet vajon? Kétlem
-
Aryon87
félisten
válasz
Ezt halálosan komolyan mondom, másképp nem írnám. Ennyire azért nem vagyok troll, max a Samunál
-
-
mark!
őstag
válasz
az TEN, nem x
-
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #43154 üzenetére
1x tiltanak, az véges. Ha újraregelsz, az is törlésre kerül.
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #43155 üzenetére
90-ért vette jót néztél?
-
válasz
vodrosjozsi #43151 üzenetére
Blagolf-joey páros után a kedvenc megmondóemberem
-
-
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #43151 üzenetére
banhammer?
-
vodrosjozsi
addikt
Na buvártacskónak annyi. Nem flamel többet a samsungról. És még nem is voltam benne
-
leslien
nagyúr
válasz
Aryon87 #43148 üzenetére
na hagyjuk már.. bakker mindekit löknél fel a 2 telo val mert 1000 el nyomnád a fotókat..
apropó Note 8
akinek van manitu kereshet egy kicsit... Telenornál előrendés Note 8 + dex 279k+7650 és független (ha eleve nem az?!) aztán lehet külön árulni vagy amit szeretnél...
-
Aryon87
félisten
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #43146 üzenetére
Folder 2, nem nagy durranás de ilyen megoldást nem láttam mèg élőben
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #43143 üzenetére
Csak az android
Gyahh ma egy gyász összecsukható samsunggal baszakodtam ami érintőképernyős.. ki vesz ilyent? Kolléganő telefonja ._. -
Quqesz
nagyúr
Búvártacskó elszabadult a szifon bemutató topikban...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #43131 üzenetére
Az a baj, hogy a poént előre lelötték, ahogy mondod, de sztem azért sokan ennél nagyobb durranásra számítottak.
Leslien
Az a baj, hogy most akkor az X mivel is tud tőbbet, mint a kezedben levő S8+? Ami ráadásul majd 2x annyiba kerül? Azért mkbhd-nál is elmaradt a wow faktor, ahogy kivettem a videóból...... -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #43077 üzenetére
Bealudtam az iWatchos hülyeségnél aztán éjfélkor keltem fel
-
leslien
nagyúr
nekem rohadtul tetszik a Iphone X MKBHD
de nem tudok mit kezdeni vele mert egy filmet sem tudok rajta nézni illetve letölteni... -
aprokaroka87
nagyúr
Ti értitek ezt?
Az Ájfon nyócba meg a tízbe nem elég 2 mag..Én megértem, de valaki a topikjában nem értette
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #43131 üzenetére
Azért a nyolcason meg fogsz lepődni, síp. Most is ott van a kezedben.
-
Blackmirror
őstag
150 új hsz
Nagyon belelendültetek és látom azért plusz két moderátorral is gazdagabb lett a topic
Most merjetek leájsípezni ti gonosz iligyekkk !!!!!!Látom páran kérdeztétek mit szólok az új iPhoneokhoz : semmit mert őszintén szólva nem is láttam még a bemutatót sem. De ti jó nagy sípek vagytok hogy rögtön azt sasoltátok
Tegnap kicsit fáradt voltam a hosszú út után és kidőltem, most keltem fel. Wi-fi kódot se kértem a szálláson, szóval tényleg nem tudom mi van , az MA cikket majd azért átfutom de sztem nem lesz semmi számomra meglepő újdonság mert kb minden kiszivárgott a bemutató előtt az új iphoneokról.
-
Lacy6
senior tag
Alex Hobernnek van egy jó videója.
Ma töltötte fel "This phone looks incredible" -
törölt tag
válasz
Aryon87 #43127 üzenetére
Android kontra iPhone totó: 1-1 X
Ekkora felhajtást a semmiért... Letettek egy nagy nullát az asztalra, ami olyan drága, mint a saját súlya aranyban. Az összes csúcs droidos telefon körberöhögi mindhárom telefont. Zéró innováció, csak a nagy vetítés a matinén.
Rip ájfon
Komolyra fordítva, sokkal többet vártam az új telefontól, azt reméltem, hogy tényleg lesz egy hasonló durrantás, mint anno az első modellel. Ez nagyon elmaradt. Helyette kaptunk egy frissített hetest, és egy izét, ami próbálja követni az aktuális kávamentes trendet, csak hát nagyon nem jött össze. Az a kamera a hátoldalon, valami iszonyat. Könyörgöm... 2017 vége jön lassan, ez nem design, ez izlésficam. Még egy retró iPhone one is jobb ötlet lett volna mai hardverrel, és oled kijelzővel, régi szivárványos apple logóval. Az ütött volna erősen. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #43127 üzenetére
Sőt már régebben is volt arcfelismerés és irisz szkenner is telefonban.
Mond meg neki, hogy utolérték a Sharpot!már régenbben megcsinálták ők!
-
Aryon87
félisten
válasz
#96302336 #43123 üzenetére
Viberen 3 csaj ismerosom bugyija benedvesedett az ujabb szifonokra. (Ebbol 2nek minden evben az ujabbik van.
Oltom oket ahogy a csovon kifer.
A legnagyobb wow faktor naluk az arcfelismeres
Kis filmszakadas volt, miutan bekozoltem, hogy sorry, de a Samu es LG mar tudja ezt -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #43122 üzenetére
gis köscgök. nymjká a sódtre, de htalams a szájku. dzsidzsgág.
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #43120 üzenetére
tudsz bidám-bidám nyelven is?
-
mark!
őstag
az apple yt csatornájánle vannak tiltva a kommentek a videók alatt. félnek valamitől
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #43117 üzenetére
nekem majd pattints ide valami p15-öt vagy xz ultra super premium-ot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #43117 üzenetére
Tényleg! Blackmirror vélemény? Neked hogy tetszenek?
Tényleg, az oled panel most samu v lg lesz a zixben?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
akooos #43114 üzenetére
Na, ha én kormányra kerülök akkor minden politikus társamnak a legújabb samsungot kínálom és ingyen! Válasszatok meg és biztosítom, hogy mem lesz árrés. Igaz, csak xxl gsm-ből lesz de elintézem, hogy a tmx-nél bevegyék gariba ingyé
Ja OLED kijelző: mikor fog beégni?
Blackmirror: majd a te véleményedre is kíváncsiak leszünk -
Quqesz
nagyúr
Szóval arra leszek kíváncsi, hogy a bemutató után a pletykák szerint tényleg januárban debütál az S9(több helyen is olvastam), v felnevetnek szöulban és nyugtázzák: van még időnk skacok. Mert megérteném.......ezekkel a telefonokkal az apple vevőket fog veszíteni(persze nem a fanokat), mert az i8/+ minek a 7 után, az X meg már kint is húzós kategória+azért egy note8 sztem jobban megéri ezt az árat.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #43109 üzenetére
Áfa, adók, artisjus, vám, politika, kátyú stb stb
-
vodrosjozsi
addikt
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #43109 üzenetére
magyarország szeretlek.. 180k amúgy nem vészes érte mert ez "8".
-
no more
veterán
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #43102 üzenetére
Melyik android verzió? Nem számolja egybe a gb-okat a tárhely alatt(nincs külön külső tárhely, csak egy nagy).
no more
Jaj te, hát nem tudtad a képzeletbeli trónon a szifon áll?!az csak egy samsung, ami olyan gyenge telefonokat tud gyártani, mint a galaxy ace(haverom szerint). Aztán majd jönnek az iFanok, hogy y teljes kijelzőt ők találták ki és mindenki csak őket koppintotta.....bár ezt én gyártó helyében még kína legeldugottabb falujában sem koppintanám.....
Apropó! Az a kamera a hátlapon mennyire kiáll már! Már látom előre a videót magam elött, mikor nekiesnek köszörűvel a dunán megint
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Quqesz #43100 üzenetére
Samuról inkább ne is beszéljünk. Ma szembesültem vele, hogy a Tab S-en már nem lehet SD kártyára rakni progit....
Legutóbbi frissítés óta. Ráadásul a hazudott majdnem kilenc gigás alkalmazásokból talán ha négy tűnne el, ha minden telepített programot törölnék, a leírt öt mellé vagy még ötöt eszik a rendszer....
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest