- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Az erzes mikor szakado esoben is lehet forumozni: felemelo
-
no more
veterán
O+5 bug. Egyáltalán működik valami ezen a telefonon? Csak hibákat lehet olvasni róla...
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #39193 üzenetére
Hahaha! Ah, de szép! Én is Audi b*zi vagyok! Persze, az életben nem lesz, de a kedvenc autó márkám.
-
Blackmirror
őstag
Akkor biztos tévedek és vki másra gondolt
#síp persze,veszek neked kettőt is! Cserébe ha vasarolsz nekem egy db [S8 pluszt]
Áll az alku ?
Jó lesz abból az s8ból is egy jetblekk. Mert én szolid vagyok és szerény . -
Quqesz
nagyúr
-
no more
veterán
válasz
Quqesz #39187 üzenetére
Nyilván az S8 is a topban van, de el kell ismerni, hogy nappal az U11 azért több esetben szebb fotókat lő. Legalábbis, amiket láttam összehasonlításokat, nekem így jött le.
(#39188) Aryon87: Neked semmire nem kell, csak, hogy automatában jó fotót lőjön és hogy tudd mutatni, hogy kettővel több levelet, meg fűszálat jelenített meg a fotón belenagyítva, mint az S7-S8 duó..
Egyébként örvendetes hír, hogy te is megtaláltad az "igazit"!
-
no more
veterán
válasz
Aryon87 #39183 üzenetére
A fotózásnál látható felület kifejezetten jó, alapesetben a beállítások a HDR-re szorítkoznak, illetve akad néhány olyan opció, ami nem a fotó minőségét befolyásolja (képrögzítés módja, használt tárhely, rácsvonalak kérése). Az a nagy helyzet, hogy ez szerintünk így is van jól, az automatika felismeri, hogy mi az ideális beállítás és leveszi ezt a terhet a júzer válláról, még a HDR-t is tudja magától kezelni. Ami egyébként kimondottan ügyes, ezt HDR Boost néven reklámozza a HTC, a lényeg, hogy a hardver van annyira erős, hogy ha kell a HDR, akkor folyamatosan exponálgat a háttérben, s mire mi ténylegesen ellőjük a képet már van egy csomó információja a fényviszonyokról, van egy csomó letárolt kép, ezért egyrészt jókora adatmennyiséget elemezve tudja tökéletesre állítani a dinamikát, másrészt nem kell stabil kéz, nem nő meg a záridő, hiszen már adottak a képek, amelyekből tud dolgozni.
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #39178 üzenetére
Nekem mióta van S8-am, síp?
Veszel nekem egyet? A Plus verziót kérem!
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #39173 üzenetére
Hmmm ... én biztos hogy nem !
Ami nem volt jó az elment, ami pedig jó az marad ez ilyen egyszerű !
A telefon van értem és nem én a telefonért (ez egy eszköz) !
Szerk.
Aki ismer az tudja hogy még az Apple logót is elrejtettem amikor szifonom volt ... az S8 is be van burkolva, senkinek semmi köze mi van a kezemben !
-
no more
veterán
válasz
Akkor dupla vével kezdődik a neve?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #39172 üzenetére
Baszott szép csak sárgán kívül egy metál színben elfogadnék egyet
-
Aryon87
félisten
válasz
Én is rá gondoltam
Bár megdőlni látszik nálam is az eddigi tendencia
(az más kérdés hogy a Redmi 3-nál kezdődik a hülyeségem)
-
Lacy6
senior tag
válasz
Talált, süllyedt
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #39169 üzenetére
Pedig egy jó logo sokat tud dobni az ismertségen. Mikor sportoltam ki akartunk találni egy jelvényt a csapatnak. Az ötlet: coyote a gyalogkakkukból. És vki még kitalálta a monthy python alapján a pipacsot. Szal lett egy gyeplabdázó coyote egy pipaccsal a szájában. Megcsináltattuk a pólóra nyomtatást és ez lett a csapatmezünk, és a csapatnevünkbe is beletettük
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #39166 üzenetére
Haha ez jó. De ezzel a névvel nem hiszem h jól járnék
Soybex: na jólvan má mit rontod itt a bizniszt?az utcafront is a mienk, így járja ha normálisan foglalkozunk egy-egy társasház területével, bar megmondom őszintén, hogy nem szívesen teszem..
Zombinyúl: igazából budapesten van a fő munka, de van győr közelében is és ráckeve fele is na meg nagykovácsira is szoktunk menni. Merre fele van a kert? -
zombinyul
addikt
válasz
vodrosjozsi #39165 üzenetére
Merrefele tevékenykedsz?
Nekünk gondozták kertészek a kertet, de fogták, azt eltűntek, pedig ki lettek fizetve rendesen.
Elnyírogatom én a füvet szívesen, gondozom a viràgokat is, nagyon szeretek ilyesmit csinálni, HA van időm. De sajnos nem mindig van. -
Soybex
őstag
válasz
Hogy mik vannak
Jöhetsz ide is, ja nem nincs kert
Referenciában meg kimentél az utcára fotózgatni? -
Quqesz
nagyúr
válasz
Fűnyíróman....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #39160 üzenetére
Akkor vegyél egy kombi Mondeo-t. Nem a legszebb, de strapabírók és alkatrész is van hozzá dögivel nem is drágán.
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #39160 üzenetére
Fűnyíró árus vagy titokban mi
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #39158 üzenetére
Ennyiért inkább focust vegyél, azzal jobban járnál
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #39152 üzenetére
Ne vegyél rovert. Lopkodják róla az alkatrészeket, mert nincs már ugye gyárilag... Vagy állandóan őrzött helyen állj vele és ha valami baja van, mélyen a zsebedbe nyúlhatsz.
Apropó, autó: Valakinek nem kell 4 dunlop blueresponse sport gumi? 90-95%-os állapotban vannak, 1 évesek, 195/65/r15. Ha kell valakinek innen, akkor kedvezményesen odaadom
Nekem már nem kell a kocsira, mert nagyobbra cseréltem
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #39152 üzenetére
Hát ha meg is veszed akkor kínszenvedés lesz alkatrészeket beszerezni ha valami baja lesz
-
dnelb
veterán
válasz
vodrosjozsi #39151 üzenetére
... ok
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Soybex #39150 üzenetére
Nekem is az volt. Annyi, de az első szériából van már használt is....2 éveseket érdemese esetleg meglesni.
Vodrosjozsi
Nem mai gép, de bmw pár dolog benne. Belülről marha szép. A szomszédomnak egy 2.0 benzines van autómata váltóval. Igazából nincs nagy gondja vele, az asszony naponta használja. A festését nézd meg, mert az pl neki feljött(főleg a lakkozás), hámlik a kocsi. Volt motortér nyitó szakadása, meg a motor felpörgött neki lámpánál, de korához képest nem volt sok nyűgje. Enni, azért tud.....többet mint Krisz 6 turbóval felaggatott suzija.... -
dnelb
veterán
válasz
vodrosjozsi #39147 üzenetére
de mit csináljak vele?
-
-
vodrosjozsi
addikt
Ezt nézzétek drágaszág
Krisztián: úgyhogy ennyiért van fasza golf is.
Soybex: nem részeg csak másnapos -
Quqesz
nagyúr
válasz
Soybex #39145 üzenetére
Benzin v dízel? A 2.0 dízel nem volt rossz, de a 2,2-es sokat javult(kb mostanáig használják). Nekem 2006-os volt, imádtam. Most az asszonynak van cégautónak egy új.
Krisz
Ha fiatal lennék én is ezt tenném....vodrosjozsi
Ezzel mit szeretnél? Van szomszédomnak, csak sedan... -
dnelb
veterán
válasz
Quqesz #39140 üzenetére
jaja. Lightos 0.3-0.4 bar a cél, kinnt már 30k km-t lazán elmentek ennyi nyomással. 200-230 ló között lesz valahol, ECU függő lesz majd, a futómű lazán elbírja, a gyári váltó meg 300nm-re van hitelesítve, szóval azzal se lesz bajom.. Igazából ez a gyári 140 ló is nagyon állat a rövid váltó miatt, 7k-ba mindig belepörgetem, imádom. De most vagyok fiatal, hallani akarom ahogy durrog a turbo.
Semmi spéci gumi, conti sportcontact 195/45/17, 150k a szett belőle.. Meg kell téli is , így 300k.vodrosjozsi: hogy jön ide a golf?
nem értem mire irtad
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #39139 üzenetére
Ez most olyan, mint a fénysebesség: mindenki beszél róla, csak még senki sem tapasztalta meg......
Krisz
Suzuki Swift Sport turbó? Jó kis gépek! A gumi meg akkor nagyon spéci lehet ennyiért.vodrosjozsi
Azért egy japán gépet nem cserélnék le egy dojcsefabrikra....jó a szuzi! -
Quqesz
nagyúr
Az nem baj, ha vki megvan elégedve azzal, ami van és elvan vele/szereti. Akkor van baj, mikor bizonygatja, hogy te hülye vagy, hogy neked is miért nem olyan van. Én is meg vagyok elégedve azzal, ami van, de nem bizonygatom senkinek, hogy ő is ilyet vegyen. Régebben volt aki nem értette miért érzek így, mindég az újabbat kellene hajszolni......na most neki egy 20 éves autója van, nekem meg 3......
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #39131 üzenetére
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #39131 üzenetére
DDD
(#39128) Lacy6: A világ legtökéletesebb mobilján nincs Jack? iPhone 7 Pluszra gondoltál?
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #39129 üzenetére
Ezt most már én is elmondhatom magamról
-
Lacy6
senior tag
válasz
akooos #39122 üzenetére
Nem rá gondoltam, de jelenleg is a világ legtökéletesebb mobilját használja
Amúgy valós életbe is van olyan aki 20 éves opeljére azt mondta hogy nem adná oda egy passatért mert ez egyszerű technológia, nincs tele elektronikával és szereti.
vagy csak nincs pénze rá.... Ő tipikusan olyan ember hogy megmagyarázza hogy mindene ami van a legjobb a világon mert jelenleg neki az van.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #39125 üzenetére
Van nálam sokkal elvakultabb is az adott telefon iránt, sőt nem is egy
-
w333
félisten
Galaxy S8 friss tesztképek ... tud ez az S8 minden környezetben !
-
w333
félisten
válasz
leslien #39113 üzenetére
Igaz nekem még nem jött a frissítés, de kiváló a kamera
Az nem lehet hogy a Telenoros frissítésben valami nem kóser ?
-
leslien
nagyúr
nézzétek meg pls.
. frissítés óta nem az igazi sztem a S8+.. -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #39111 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #39087 üzenetére
Olyat én is láttam....biztos rebootolt a szemem...
Hmmm a vízállóság érdekes dolog. Törökben volt egy baromi jó csúzdapark és nekem is beugrott, hogy ha vízálló lenne a telefon lehetne csúszni vele(35cm mély volt a víz, szal nem lehetett elhagyni). Aztán azt figyeltem meg, hogy vagy fejkamerával csúsztak, vagy fólia tokban levő telefonokkal. Pedig láttam több S7/e és I7/+ telefont is a medence szélén....és a tokban is mintha az előzők közül lett volna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest