Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Nagybátyám vett egy Xiaomi Redmi 1s telót. Mivel nem volt rajta magyar nyelv csak angol meg kínai, így megkért, hogy tegyek fel neki magyar romot. Letöltöttem a vagyula féle 45-ös ROM-ot, de amikor az MiRecoverybe léptem, nem azokat a menüket találtam, amiket a telepítési útmutatóban írtak.
apply update from sdcard és ehhez hasonlók voltak ott.
Ezután feltettem egy CPU-Z-t és kiderült, hogy Xiaomi 2014501 típusú telefonról van szó. 4 x ARM Cortex-A7 @ 1.30 GHz cpu-val (mt6582), Mali 400 MP GPU-val, 965 MB Total RAM-mal 720 x 1280-as felbontással. Kijelzőméretre 5.11 colt ír, belső memóriára 5.99 GB-ot, akkura 1000mAh-t.
Tudnátok segíteni, hogy milyen teló ez pontosan és, hogy milyen ROM-ot kéne rá tenni a magyar nyelvhez?
Nagyon szépen köszönöm.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kriptovaluták és az adózás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest