Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladegery
senior tag
Udv!
30 ezer forint korul lehet kapni valami hasznalhato csinafont?
Nincsennek nagy igenyek, ocsemnek kene, nem baj ha nem nagy a kepernyo csak legyen benne egy kis ero, ne legyen lassu.
Kosz. -
bladegery
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Egy romot akartam telepiteni, elhasalat, ujrainditottam es azota nem megy tovabb a bootanimacional.
De mar alapbol kicsit fura volt mert nem ugy mukodtek rajta dolgok mint masoknak, azt mondjak en nem eredeti szoftverrel kaptam, hanem valami modositottal..
Egy menut elo tudok hozni, ahol ki lehet valasztani hogy normal vagy recovery legyen, de nem lehet leokezni.
capat mas is ajanlotta, tegnap este irtam neki es meg nem valaszolt. -
bladegery
senior tag
Hi!
A mult heten vasarolt xiaomi remdi note-ombol sikerult teglat csinalnom. Talaltam hozza unbrick leirast, de nem akar ossze jonni sehogy. Tudtok valakit szegeden aki ert ilyesmihez? Esetleg egy nem tul draga szerviz?
Kosz barmilyen infot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Assetto Corsa Competizione
- ASUS routerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest