-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
tolvaj! #84340 üzenetére
Jó hát nem véletlenül adtam ki érte annó ennyi pénzt
(most egy Honor 6 kijönne belőle, gondolkodom is rajta) Illetve ezek a lassulási jelenségek is csak ~fél éve kezdtek el jelentkezni (könnyen lehet, hogy rendszermemo. telítettség miatt)
Romolni még soha nem próbáltam, rootolva sincsa a telefon. Mindamellett hogy nekem határozottan tetszik a Sony launchere simán kipróbálnék egy optimalizáltat (MIUI-t nem használtam még de amit láttam hallottam róla az elrendezése iOS szerű és jól van optimalizálva, úgyhogy nem ódzkodom tőle).
A fő dolog ami visszatart a romolgatástól, hogy eladnám a telefont ha veszek egy Dual Simest, akkor pedig kár belevágni erre a másfél hónapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest