Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
Sziasztok!
Áruljátok már el nekem, hogy tudtok ennyi kínai közül választani? Ősidők óta használok dual simes telefont, és ideje lecserélni (samsung D880). szétnéztem a piacon,de teljesen tanácstalan vagyok. volt kínai (hagyományos kialakítású) telefonom kb. 3-4 évvel ezelőtt, de csapnivaló volt a minősége. Változott ez valamit? vagy hagyjam békén még mindig őket. Fő problémám az volt, hogy fél év után halk lett a hangszórója, és tuti nem a kosztol, mert nem vasöntödében dolgozom
Próbáltam még az Acer DX900-at 2-3 éve, életem legjobb telója volt,de eljárt felette az idő.
Szóval amit szeretnék: olcsó legyen, minimum android 2.3.4-es legyen, min. 3,5"-os legyen, de max 4,5", min 1GHz-es proci legyen, és természetesen a sok felesleges dolog: 5mp camera, GPS, Wifi, Rádió. ja és szép legyenelőny az 1Gb RAM, és a beépített tárhely, Dual Core-os proci, vékony kivitel.
amit néztem eddig az az általatok írt Alcatel OT-993D és Acer Gallant Duo. Mindkettő tetszik,de ha lehet olcsóbban kínait, akkor inkább azt választanám.
Most van egy Iphone 3G (katasztrofálisan gyenge), Xperia Mini Pro SK17i, és a jó öreg Samsung SGH-D880. az Xperiával meg vagyok elégedve,de nem Dual Simes,tehát minimum az a szint kell.
Tudtok pár helyet,ahol lehet nézni árakat, + pár készüléket,amiről van tapasztalat,és esetleg megfelel nekem?
nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest