Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Köszi a gyors választ
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Valakinek valami tapasztalat a GH Deal vagy az 1949 deal-el kapcsolatban? Mert szeretnék berendelni egy TCL Idol X-et és a GH Deal-nél olcsobb mint bárhol máshol.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
laslie92
senior tag
Tudja valaki,hogy hogyan lehet a pandawillen a Happy Hour nál vásárolni ott van tegyem kosárba 68$ de mikor bele teszem már az eredeti ára van ott és elvileg még 152db van belőle!
-
DJGABI
addikt
válasz
Dexter-2000 #46991 üzenetére
ha naponta beírod akkor előbb válaszol valaki?
ha neked 2-3szoros felárat megér az itthoni (?) gari meg a név, akkor vedd. tapasztalat itt nem lesz róla szerintem. rivjú [link]
-
Dexter-2000
őstag
néztem a desire 600-at de itt a ph nagyon lehúzta ezért úgy gondoltam biztosan jobban járok egy desire 500-al...
mi a véleményetek róla?
igazából ez a teljesítmény amire szükségem van minimum esetleg még gorilla glass ami jöhetvan más egyéb telefon esetleg vagy jó a desire 500?
-
Atomcsirke
aktív tag
Szerintetek a tmallboxra mi a bánatért nem tudok regisztrálni?
"There are 2 errors
optin is required.
The field optin is required."Az egész tetves regisztrációs űrlapon nincs ilyen nevű mező, a *-al jelölt kötelezőket meg mind kitöltöttem, sőt a nem kötelezőkből is párat.
Minidealen outofstock lett a Nillkin-féle Lenovo P770 hardcase, a Tmallboxon kivül máshol meg nem találtam az általam ismert, megbízhatóbb shopok közül.
-
Pro450
csendes tag
Sziasztok,
Rendeltem telefont a Geekbuying-tól.
De kértem még hozzá védőfóliát és egy plusz USB kábelt is de nem volt sehol megjegyzés rovat ahova beírjam ,
hogy kérném a kábelt is a telefon dobozába tegyék bele nehogy az miatt legyen nagy a csomagolás
Szerinted bele teszik vagy hol tudom ezt még jelezni nekik.István
-
peter077
aktív tag
válasz
Gizmo_MST #46983 üzenetére
"a /system/build.prop fájlba és újraindítani..."
xda:[SOLVED] Mediatek quad core gps tracking bug solved -
interstate76
addikt
Szuper. köszönöm a választ!
Más: rendeltem egy ZTE V889S-t az Antelifetól, meg is jött, de nekem ennek a mikrofonjával is gondom van (mint korábban a Jiayu G2-ével), de ezúttal használható, csak arra panaszkodik akivel beszélek, hogy olyan a hang, mintha egy pincében lennék. Lehet ezt orvosolni?
-
koala69
tag
válasz
Gizmo_MST #46972 üzenetére
szia, nem az a donto, hogy talal e holdat, hanem az, hogy navigalasnal mennyire pontos, es tudod e hasznalni varosban, szuk utcakban, stabilan tartja e a holdakat, vagy eldobja, mennyire gyorsan koveti a sebesseged valtozasat, es meg sok mas.
szoval ez meg csak a kezdet, sok sikert! itt a forumon irtak egy sort, amit be kell irni a megadott file-ba -- na ez nekem is bevalt, pontosak lettek a sebesseg es megtett ut adatok, koszonom!! -
Crytek
nagyúr
Na akkor jóféle lett az. Cubot GT99;-)
Nem akar rendelni valaki. Cubot A890-et rajtam kivül?
( mert ha fos ne csak én szívjak ;-) ) -
PeetR
aktív tag
válasz
interstate76 #46969 üzenetére
Alapból küldik az átalakítót hozzá
.
-
interstate76
addikt
Ezt a Lenovo A820-ast néztem ki magamnak, és az lenne a kérdésem, hogy rendelnem kell mellé átalakítót, vagy alapból európai töltővel fog érkezni?
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
A kollegámnak rendelt GT99-et kicsit megnéztem közelebbről...szerintem az egyik legjobb telefon ami eddig a kezemben volt.Tényleg szép és a képek nagyon jók.A hátlap egyedül valóban ami picit könnyen jön le,de nem vészes.Árban legjobb vétel véleményem szerint.Aki 4.5 telefont keres vegyen ilyet és nem fog panaszkodni.
-
Gizmo_MST
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt. Kis segítség. Megérkezett a Lenovo A830-asom. Magyar nyelvű rom van benne. Viszont a GPS nem talál tornyot. Mit kell beállítani, vagy esetleg mit próbáljak csinálni? Köszi előre is
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #46958 üzenetére
Cubot GT99 csapó 3.
Pár kép ismét, szerintem eddig ez a kínai csinálja a legjobb képeket.
Gyári szoftver, semmit sem állítottam.
Többet nem fogok tudni csinálni, mivel nemsokára adom oda a tulajnak. -
colonia
senior tag
Nincs valakinek esetleg kupon kódja antelife-hoz?
Előre is köszönöm! -
iMaverick
addikt
válasz
paolinho #46931 üzenetére
Ahogy vegyszer kolléga írja: root+Busybox. Én még az 1.5-öt használom és hiba nélkül megy.
Még valami: az Amoi-kra van az app-ok között az az Amoi Tools... Ott tudod engedélyezni-tiltani az automatikusan induló app-okat. Engedélyezd a ButtonLED-et! (Hogy újra indítás után is fusson.)
(#46905) Balu02
Az a lényeg, hogy most müxik! Mindenesetre én mindenkit óva intek a Haipia-tól! Nincs szoftveres támogatás (minimális sem), a kamera ezek szerint ugyanolyan tréé maradt... A GPS meg... -
Gyuc
aktív tag
Hétvégi akció aki FAEA F2 akar.
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Vowney v5, Cubot One között vacilálok. Melyik jobb? A Vowneynál tudom hogy van egy-két apró probléma, a cubot one-nál minden megy?
-
Zeki
nagyúr
válasz
colonia #46949 üzenetére
Minden telóra lehet magyart varázsolni.
A G2S verzió volt itt jobban sláger, amíg volt.
Baja nem volt vele senkinek, emlékeim szerint. -
colonia
senior tag
Ezzel a mobillal szemezek:
Lehet erre varázsolni magyar nyelvet és megbízható ez a telefon?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Esetleg ha tudtok jobb oldalt ahol megrendelhető jobb áron vagy megbízhatóbbak azt szívesen fogadom! Köszönöm! -
nimfas
addikt
Ahogy ígértem küldöm a kért k.mentéseket...
Most a SIM 1-ben volt a kártya 54%-ot merült a telefon, viszont ahogy a képeken is látszik a jelerősség 0 és 4 (67%)-es közt ugrált, (HTC-mnek fix 80%)... tegnap a SIM 2-ben volt a kártya, akkor nem dobálta a jelet, viszont rohadtul merült....
Kérdés, ha felteszem a Uncle tools-t, majd azzal recovery telepítés után feldobok egy Új romot ami magyar (asszony ragaszkodik hozzá...) az megoldhatja ezt az anomáliát?
Értelmezzétek legyetek szívesek a képeket, hadd legyek okosabb
Előre is köszönöm!
MOD: Bocs... nem ide akartam.... de most már... hátha tud vki megoldást... Jiayu G3S-T (1,5 Ghz) a teló..
-
Crytek
nagyúr
Próbálok ifnokat szerezni a Cubot A890-ről.
És ennél is látszik,hogy nem minden telefon ugyanúgy gördül le arról "ellenőrzött" sorról!Igaz eddig csak 1 negatib commentet találtam (nem értem senkinek nincs a világon) többi telóról 128ezer millió review van méág magyar viszonylatban is de erről semmi
A hibát amit írtak nála szar a hang, elmegy a net, az aksi nagyon gyorsan lemerül.És jött egyből rá egy komment egy másik tulajtól,hogy nálam semmi ilyen nem volt minden tökéletes.
Inkább még várok a rendeléssel -
Terentius
őstag
Nem értem a problémázást.A Cubot csinálja a legjobb képeket 155$-ért?IGEN!A ZTE V987 csinál ilyen jó képeket?IGEN,de 70$ indokolatlan felárért.
-
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #46943 üzenetére
Pont nekem is az az etalon,mivel nekem is volt,és nagyon ott volt.De a Runbo szerintem hozza ezt a szintet,persze ez attól is függ hogy mennyire remeg a kezem
de lehet vele igen jó képeket lőni,mondjuk ez 400dodós kategória,és most az x6-ra gyúrok az 600dodó de szerintem az is ott lesz!
-
gipsztigris
addikt
válasz
csampei #46942 üzenetére
Pont ezért mertem kijelenteni, hogy 12 pont egy tucat, mert sajnos a Kínai telefonok között (mondjuk a 300USD) környéki kategóriában nincs egyetlen prémium minőségű kamerával ellátott telefon sem.
Volt egy telefonom, ami parádés képeket csinált (Xperia Arc S) és sajnos azt veszem etalonnak bármilyen mobil kamera képet megnézek. A legjobb az is Sony volt, az a K800-as egy CyberShot-al és xenon villanóval....csak az meg nem volt okos.
-
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #46940 üzenetére
"12 pont egy tucat" Ez így ebbe formában nem lehet kijelenteni,sőt....!!!!Mert sajnos vannak olyan telók,vagyis láttam láttunk olyan telós képeket,hogy az a hányinger szintjén voltak,8 10-13 Mpx ide vagy oda.Ez tény!Tehát vannak rosszabb,és jobb minőségű kamszenzorral szerelt kütyük.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Tudom meg van a kérdésemnek a saját fóruma de ott még nem kaptam választ a kérdésemre. Ami a következő lenne.
A http://www.ghdeal.com mennyire megbizható bolt? Valaki rendelt már onnan valós raktárkészletből árulnak, nem tökölnek a rendelés feladásával?A válaszokat előre is köszönöm.
-
Crytek
nagyúr
-
Dexter-2000
őstag
néztem a desire 600-at de itt a ph nagyon lehúzta ezért úgy gondoltam biztosan jobban járok egy desire 500-al...
mi a véleményetek róla?
igazából ez a teljesítmény amire szükségem van minimum esetleg még gorilla glass ami jöhet -
paolinho
őstag
Bocsi, ButtonLed-et használ valaki? Én feltettem a ButtonLED.1.6.HDPI_JB.apk, és meg se nyekkenti a telón a led-eket (Amoi n828). Erre van ötlete valakinek?
-
csampei
senior tag
válasz
RVR400 #46917 üzenetére
GPS lehetne jobb,a képek meg...az is.(bár azt nem értem hogy a 6Mpx a képeknél hogy jött össze,ugyanis annyi...)
(#46924) binatone
Közel sem!!!Nézz szét itt: Fotók, videók mobillal
-
colonia
senior tag
Ez ennyire rossz, hogy ennyi az ára?
Nekem a méretei,tulajdonságai alapján és a RAM kivételével ilyesmi telefon kellene.
Tudtok ajánlani hasonlót 1GB RAM-al?
Köszönöm! -
-
akos727
senior tag
Gappsnél mit kell nézni, ha fel szeretném flashelni egy telefonra? Haverom Huawei g525-én nincs play és feltenném neki.
-
RVR400
veterán
-
Tex
senior tag
Üdv!
Faea F2S van/volt-e valakinek? -
Shadows
senior tag
Urak!
Megjött a nagyonvárt telefonom, több problémával állok szemben.
A GPS varázslatnál az mobileuncle azt mondja: Ygps menüpontnál. "Internal error" J, Can not find some package. Please report to RD. Thx."
EPO-t semmilyen formában nem tudom frissíteni,
"LocationBasedService" menüpont konkrétan hiányzik.A térerő random elmegy.
Van mikor játszok, olyan laggot nyom, hogy élvezhetetlen pedig PowerSGX531 Gpu-val szerelt.
HDC galaxy s3 pro.
A meglévő romot önmagával fel tudom flashelni mégegyszer? Hátha csak valami sikertelen telepítésből adódó probléma.
Köszi
-
Crytek
nagyúr
Valaki talált valami review-et a Cubot A890-ről ahol írnak róla jót/rosszat stb?
Mert csak youtubos videokat találok ,de azok semmit nem mondanak!
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #43866 üzenetére
Tegnap este sikeresen visszakaptam a penzem a cellphonemic-tol.
Termeszetesen nem a cellphonemic jovoltabol, hanem a paypal segitsegevel, de igy is belekerult nem keves penzembe a telefon visszakuldese.
Nem ajanlom senkinek a cellphonemic.com oldalt! Kiveve azokat az embereket, akiknek nyomja a zsebuket a penz, es meg akarnak szabadulni ettol a tehertol. -
kocka201
csendes tag
Főleg Bedove X21 tulajoktól szeretném kérdezni, hogy találkoztak-e hasonló problémával, de ha valaki tud valami okosságot ne tartsa magában.
Januárban vettem egy Bedove X21 telefont és beleraktam a korábban e-bayen vett noname 16GB OEM Class 6 Micro SD SDHC MicroSD Memory Karimat. Ezzel szépen ment kb júniusig utána gondolt egyet és nem akarta felismerni a kártyát. Szerencsém volt mert le tudtam szedni még róla az adatokat gondoltam noname kártya eddig bírta utána ment a kukába.
Utána vettem egy magyar webshopban egy ADATA 16GB C10-es karit. Beraktam telcsibe és ment is egészen augusztusig utána ezt sem ismerte fel a telcsi de még számítógép sem. Pihent az asztalomon kb 1 hetet a kártya utána beraktam számítógépbe simán felismerte gyorsan adatokat leszedtem, formáztam adat vissza és ment a telóba, amiben 2 napig bírta majd megint nem ismerte fel immár a számítógép sem. Megint egy hét pihi számítógép felismeri telóba berakom kiírja hogy hibás a kártya utána a sz.gép sem ismeri fel.
A teló másik kártyát simán használ, most egy 2 gigás van benne. Létezhet az hogy a teló kinyírja a kártyákat vagy egyszerűen nem volt velük szerencsém? Most szeretnék berházni egy 32 gigásba de ha 2 hónap múlva döglött lesz hát nem is tudom... -
ihi007
csendes tag
Sziasztok.Hummer H1 tipusu dual simes telefonomat sikeresen téglásítottam.
Előzménye az volt,hogy próbáltam plussz memóriát nyerni és kitöröltem pár gyári appot pl billentyűzet ( any soft magyart használtam ezért a gyárit töröltem) minek hatására semmilyen billentyűzetem nem lett. Korábban lementettem a system könyvtárat.Az ebben mentett app könyvtárral felül akartam írni a telefonon levőt root exploerrel ám lefagyott.
Semmire nem reagált,kivettem az akkut és azóta csak a kezdőképig jut és egyfolytában újra indul. A factory mode-on kívül mást nem tudok előhozni.
Mit tehetek még ? Tudtok segíteni ? -
zalman90
őstag
Ez mitől lehet hogy kikapcsolom a telefont , és mikor be akarom kapcsolni megjelenik a bootanimacio , de nem indul el a telefon hanen elsötétedik a kép és kikapcsol
Miután kiveszem az akksit és vissza rakom indul rendesen
Valakinek ötlet ? ZTE v967s 4.2.1
-
Balu02
csendes tag
válasz
iMaverick #46895 üzenetére
Nem nekem írtad, csak nem rég óta olvasgatok itt (viszont olvastam a haipai-os kommentjeidet, már miután persze megrendeltem a telót és útban volt idefele).
A kamera az olyan, amilyen, napos időben elfogadható képeket csinál, de igazán engem nem izgat, fotózni van egy normális fényképezőm, nem igazán szoktam erre használni a telót.
Navigálni viszont kell, ezért volt nagyon pofáraesés az első próbálkozás a Google navival, mert max. paródiának ment el a dolog, szerencsétlen 5 mp-enként újratervezte magát és hol az árokban mentem, hogy a bokorban vagy a fa tetején, fogalma nem volt, merre járunk. Még egy utolsó próbálkozásnak raktam fel az osmand navit, hogy hátha, és én lepődtem meg a legjobban, hogy tökéletesen, pontosan és gyorsan navigál vele. Nekem ez így most jó, csak azért kérdeztem rá a kommentben, mert nem értem, hogy mi ez az egész. Most vagy jó a GPS vagy nem jó, nem?
-
Dexter-2000
őstag
mi a véleményetek róla?
igazából ez a teljesítmény amire szükségem van minimum esetleg még gorilla glass ami jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest