- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocka201
csendes tag
Főleg Bedove X21 tulajoktól szeretném kérdezni, hogy találkoztak-e hasonló problémával, de ha valaki tud valami okosságot ne tartsa magában.
Januárban vettem egy Bedove X21 telefont és beleraktam a korábban e-bayen vett noname 16GB OEM Class 6 Micro SD SDHC MicroSD Memory Karimat. Ezzel szépen ment kb júniusig utána gondolt egyet és nem akarta felismerni a kártyát. Szerencsém volt mert le tudtam szedni még róla az adatokat gondoltam noname kártya eddig bírta utána ment a kukába.
Utána vettem egy magyar webshopban egy ADATA 16GB C10-es karit. Beraktam telcsibe és ment is egészen augusztusig utána ezt sem ismerte fel a telcsi de még számítógép sem. Pihent az asztalomon kb 1 hetet a kártya utána beraktam számítógépbe simán felismerte gyorsan adatokat leszedtem, formáztam adat vissza és ment a telóba, amiben 2 napig bírta majd megint nem ismerte fel immár a számítógép sem. Megint egy hét pihi számítógép felismeri telóba berakom kiírja hogy hibás a kártya utána a sz.gép sem ismeri fel.
A teló másik kártyát simán használ, most egy 2 gigás van benne. Létezhet az hogy a teló kinyírja a kártyákat vagy egyszerűen nem volt velük szerencsém? Most szeretnék berházni egy 32 gigásba de ha 2 hónap múlva döglött lesz hát nem is tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest