- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FalconKnight
aktív tag
Nekem a Cubot One-al sincs gond ilyen szempontból. Gyorsan talál jelet (van hogy csak 1-2 mp, de max 1 perc), fixen tartja is a jelet, viszont néha kicsit pontatlan. Konkrétan biciklizést szoktam vele trackelni, és az erdőben néha az út mellet rajzolja ki a jelet. Navira viszont tökéletes.
-
FalconKnight
aktív tag
Akit érdekel egy jó középkategóriás telefon kuponnal való rendelése, nézzen be ide: DOOGEE DG2014(5"-HD, MT6582, 1+8 GB) kedvezményes rendelése Még kell pár jelentkező, hogy meglegyen a kuponhoz elegendő létszám. Jelentkezzetek
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #73885 üzenetére
részletes leírás -> 7. pont ez vonatkozik rá.
Én még mindig csak kupont biztosítok, a sima webshopos vásárlásokhoz. -
FalconKnight
aktív tag
Bocsi a reklámért, de máshogy nem találják meg az emberek. OFF-ba is teszem.
DOOGEE DG2014 rendelését tervezzük páran, kupon jár, ha többen rendelnénk(mindenki külön). Részletek itt: [link]
-
FalconKnight
aktív tag
Még várunk jelentkezőket a kedvezményes rendeléshez, akit érdekel írjon privátot!
Doogee dg2014 kupon -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! A csoportos rendelésnél lezártam az eddigi igényfelmérést, úgydöntöttem, belevágok. Mostmár vannak konkrétumok is, egy telefonra kértem ajánlatot is a DOOGEE DG2014-et választottam első alanynak. És indítottam egy szavazást, hogy lássam mi az amit tényleg sokan rendelnének.
Kérlek nézzetek be, ha kuponnal akartok olcsóbban telefonhoz jutni
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! A kedvezményes csoportos rendelésnek készítettem egy blogbejegyzést, ott folyhat róla a beszélgetés, minden kedvezményre vágyó, rendelésre készülő fórumozót várunk!
KEDVEZMÉNYES RENDELÉS
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Egy különleges akcióra szeretném felhívni a kínai telefon vásárlására készülő fórumozótársaimat!
Egy speciális közös rendelésről lenne szó. A lényegi különbség az általános modellhez képest az, hogy itt Kínából nem egy csomagként érkeznek a telefonok, hanem külön mindenkinek rögtön a saját címére, nem kell egy idegenre bíznod a pénzed, mégis jár a mennyiségi kedvezmény. A következőképpen működik:
Kiválasztjuk, hogy milyen telefont szeretnének a legtöbben vásárolni, és gyüjtünk hozzá potenciális vásárlókat. Nekem van kapcsolatom a geekbuyingnál, ő teszi lehetővé ezt az új konstrukciót.
A résztvevők számától (és a típustól) függ az általa felajánlható kedvezmény mértéke. Mindenki kap egy kupont, és azzal rendelheti meg és fizetheti ki külön a telefonját. Akinek nincs paypalja, annak én segítek megrendelni.
Várom a jelentkezőket, és a készülék ötleteket! Ha megfelelő az érdeklődés mértéke, akkor szavazásra bocsájtom a telefon kiválasztását.
-
FalconKnight
aktív tag
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Baritone #53226 üzenetére
A megjelenített képpontok száma azonos. Mind kettő 1920*1080p felbontású. Az elsőnek a technológiájáról nem tudunk semmit ez alapján, az OGS csak azt jelenti, hogy egy üveglapból áll a kijelző.
A második viszont IPS paneles, érdemes IPS kijelzőt keresni, annak jobbak a betekintési szögei, illetve a színei is élénkebbek. A másodiknál meg említik, hogy több érintést is kezel, de valószínűleg a másik is. -
FalconKnight
aktív tag
Cubot ONE-ból van sima MT6589-es és T-s verzió is. A gyártó honlapján, meg mindenhol azonban csak egy fajta ROM van, az létezik, hogy a kettőnek ugyanaz a szoftvere?
Azért is lenne fontos, mert bizonyos hibái miatt újra flashelném a telefont, és nem örülnék neki, ha pl. más scatter file kéne neki és ezzel elcseszném a telefont.
-
FalconKnight
aktív tag
Azért van pár game, ami közben jó jön ha kezel többet is.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hargimalac #52444 üzenetére
Mindkét telefonnak van topikja, érdemes megnézni, a Vowneynak úgy emlékszem, hogy volt vmi hardveres széria problémája, nekem Cubot One-om van, ami nagyon tetszik, de sajnos az enyém gyári hibás :S
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Nyitottam egy új topikot a Cubot One, és TS7-es telefonoknak: [link]
Várunk minden tulajt/érdeklődőt -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Megérkezett a Cubot One készülékem, eddig nagyon bejön, majd írok róla egy tesztet is logoutra.
Amit furcsállok, hogy lezárt képernyőnél egy lila kör mozog a feloldó körön belül, és ha rányomok megjelenít egy skálát és kiírja, hogy x/99 MB(változó, most épp 61, de általában kicsi érték). Ötletem sincs mi lehet ez, meg hogy mi az a 99 MB...
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
szumoo@gmail #49311 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik ROM jó/kipróbált, de itt érdemes keresgélni: [link].
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
pinterto #47944 üzenetére
Nem lesz baja az erősebb töltőttől, mivel a töltőn szereplő érték csak a maximális áramleadási képességet adja meg, ha a készülék nem tud felvenni annyit, akkor nem fog annyi átmenni rajta. Az 1 A körüli töltő már mindenre elég. Amúgy most ránéztem, az én Samsungomhoz (Galaxy W) 0,15 A-s a gyári töltő xD Amúgy itt van kéznél egy gyári Sony (Xperia U) töltő is, az már 0,85 A tud leadni.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hclaci #47169 üzenetére
Igen, megbízható shop, van pár magyar thl w8s tulajdonos, illetve magyar teszt is. magyar teszt
-
FalconKnight
aktív tag
Ma egy ugyan ilyet láttam a media markt-ban, mellette a papíron az állt, hogy concorde gyártmány. Persze a beállítások le volt kódolva, úgyhogy nem tudtam megnézni mit ír a telefonról menüpontban. Érdekes dolgok ezek
szerk.: jah, és 70k volt a teló
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Vowney v5, Cubot One között vacilálok. Melyik jobb? A Vowneynál tudom hogy van egy-két apró probléma, a cubot one-nál minden megy?
-
FalconKnight
aktív tag
Leállt a minideal MySQL szervere
szerk.: Pandawille is offline, mi van ma a nagy szerverkarbantartás napja Kínában?
-
FalconKnight
aktív tag
A thl w200-nak mennyire gázos az akksija? Esetleg
valami akkumulátor benchmarkot futtathatna vki. A kamerája milyen? -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Egy dual simes készüléket szeretnék vásárolni, de ebben a nagy kínálatban nem tudom mi igazán jó vétel és mi nem. Ezért kérem a segítségeteket.
Kritériumok:
Mt6589(t)
Szép kijelző, lehetőleg 720p, min 4.5"
Elfogadható minőségű kamera
Lehetőleg annyira ne legyen noname gyártó, és örülnék ha lenne hozzá rom támogatás
Használható gps, normális hangszórók
Magasabb üzemidő előny
Szép design, de nem egy neves gyártó készülékéről koppintott.
Keret cca.: 40k
Amiket néztem:G3S,Vowney, W200
Előre is köszi! -
FalconKnight
aktív tag
Bagira01: Majd pár V5-el készült képet feltudnál tölteni?
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31489 üzenetére
Én is kíváncsi lennék egy ilyenre élőben, mennyire néz ki komolynak/milyen a fogása.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #31481 üzenetére
-
FalconKnight
aktív tag
én ezt a tracker progit szoktam használni néha, nekem eddig mindig reális adatokat mért.
-
FalconKnight
aktív tag
Ezeknél a kínai telóknál mennyire jellemző az MHL támogatás?
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hungobungo #30839 üzenetére
Ez jól hangzik
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
hungobungo #30828 üzenetére
Én csak azért választottam szét, mert az, hogy bezárja a háttérben futó progikat nyilván a RAM hiány miatt van... Amúgy a W-ben azért a proci nem olyan gagyi csak a ram rontja nagyon a teljesítményt. És igen, amúgy nálunk is a cyanogenmod, és az új android verziók hozták a megváltást,sokkal gyorsabb lett, de azért még mindig nem az igazi a multitasking...
Szvsz, az android igényli az 1 Gb ramot. -
FalconKnight
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #30825 üzenetére
Galaxy W-nél ez a legnagyobb probléma, hogy az elfogyó RAM miatt bezárja a programokat, és emiatt be is lassul... 512 Mb RAM még kevés a normális multitaskinghoz... Egyébként főzött ROM-al jelentősen javítani lehet a helyzeten, de ez már másik történet...
-
FalconKnight
aktív tag
Az összefoglalót frissíteni kéne: "
MT6588MT6589 Quad-Core megjelenése hamarosan várható" -
FalconKnight
aktív tag
válasz
Peaceliker #26656 üzenetére
Én itt találtam
-
FalconKnight
aktív tag
Kicsit off, mert nem dual sim-es készülék, de kínai, úgyhogy valamennyire mégis idevág
Láttátok már a Konka S1 Mirage nevü készüléket? Elég durvák a specifikációi:Qualcomm Snapdragon 600 Chipset
3 GB Of RAM
5 Inch 1080p (1920 x 1080) Stereoscopic 3D Display
32 GB ROM
Texas Instruments T1 DLP Pico Projector
Android 4.2 Jelly BeanValaki hallott már erről a gyártóról?
-
FalconKnight
aktív tag
Esetleg valaki egy G2S epic citadel? Csak a teljesség kedvéért.
-
FalconKnight
aktív tag
A kínából rendelt készülékekre amúgy tényleg van garancia, vagy az csak dísznek jár
Valakinek volt már tapasztalata ezzel kapcsolatban... Az részlet kérdés, hogy vissza kell küldeni Kínába, de meg is csinálják?
-
FalconKnight
aktív tag
A G3 hardvere amúgy mire képes? Nem sok egy kicsit a gpunak a hd felbontás? 3d játékokkal hogy áll? Fifa és gta elmegy rajta? Vagy mi az a határ amelyik game már beszaggat egy kicsit?
-
FalconKnight
aktív tag
with the standard G4 going on sale for 999 Yuan ($160)!
-
FalconKnight
aktív tag
Találtam M.o-n G3-at, egész jó áron! [link]
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy W telefonom lecserélésén gondolkozom. Ha lehet 1:1-be szeretném cserélni. Valami erős procis megbízható, szép és nagy kijelzőjű készülék érdekelne. Nézegettem a Jiayu G3-at, tulajdonságaiban megfelel, és itt elég baráti áron van. Esetleg ez egy másik oldalról: [link]
Ahogy nézem ezek majdnem mind ugyanarra a procira épülnek.. Mire képes ez az MTK 6577?
Vélemények? Alternatívák? Igazából kicsit félek kiadni ennyi pénzt kínába egy ismeretlen oldalnak.. Megbízhatóak? Lehet PayPal-al fizetni? Esetleg nincs magyar forgalmazótól hasonló áron?
(dual sim nem elvárás) -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! valakinek van tapasztalata ezzel? [link]
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest