- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babsanyi
csendes tag
-
-
kiralyroli
tag
válasz
hpeti2 #39189 üzenetére
Az a baj hogy nem jön be a CWM hanem a factory mode jön be. Ez miért van? Romot is úgy cseréltem hogy mtk mobileuncle toolsból léptem bele a CWM-be és úgy tudtam romot cserélni. Ez normális hogy hangerő fel + bekapcs gombbal a factory jön be? Végül elindult a telefon csak nem tudom hogy miért indult olyan sokáig újra hard reset után.
(#39193) cappa72 : Köszi. már elindult most már jó! Akkor ez normális hogy ezt csinálta? Mert csináltam már Hard resetet és akkor kb 1 perc volt az egész!!! Most meg vagy negyed órán keresztül újraindult.
-
válasz
hpeti2 #28151 üzenetére
Rendes belső tárhelyen van, nem is engedi áttenni SD-re.
Eredeti állapotban vannak a partíciók, nem partícionáltam.
Kiderült, hogy másnál is van ilyen, a ROM hibája.A másik gondom oka viszont szimplán az, hogy a boltban az AromaInstaller-ben nem jelölték be az e-mail app-ot.
Továbbiakat folytatom a megfelelő topic-ban.
Üdv,
Sopi -
vegyszer
addikt
-
Csygusz
tag
válasz
hpeti2 #25599 üzenetére
Az egyik győri T-mobile szervízben velem is ezt a hülyeséget kezdték egyszerre, hogy van-e superuser a telefonon (persze volt), de mondom a mikrofonom nem jó, mi köze a kettőnek egymáshoz? Aztán egy másik barátságosabb környezetű boltjukban 5 perc alatt kicserélték felesleges kérdések nélkül. Szóval ezt is boltja válogatja
-
apeelme
addikt
válasz
hpeti2 #24839 üzenetére
Nem akarok kötekedni, és tudom hogy a legtöbben értik mire gondolsz...de másra is gondolj....
Keress rá pl. ebay-en 500mA-nél kisebb univerzális USB-s töltőre...a szimpla usert nem érdekli és nem is tudja mi az a kimeneti töltő áram csak az a fontos hogy pl. milyen alakja, színe van, melyik tetszik neki...tapasztalat.Ha csak a "legalább 500mA" ledására képest veszem, akkor is teljesen egyenértékű a PC-n használatos USB port-al.
Befejeztem...peace!
-
vegyszer
addikt
válasz
hpeti2 #24520 üzenetére
A flex segít igényeidre szabni...
De az én kezem nem kicsi. A Samu G3 volt benne, nem volt egy túlbatár érzésem vele kapcsolatban, az biztosEgy kérdés, rendelt valaki olyan 3,5mm-es, illetve mikro usb-t portól védő "Anti Dust" izét?
Nekem a bléd nem szerette a zseben hordást, és telement kosszal.
Most meg hiába túrom az íbélyt, csak kiscicás, strasszos, meg hasonlókat lelek.
Ami meg fekete, az tucatjával van, annyi meg nem kellene... (meg 5-6$ nem kevés erre)valami ilyesmit keresek, olcsón, keveset. Ha van tipp, légyszi írjátok má' meg. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest