-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
PeetR #109056 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ár. Én tegnap rendeltem a xiaomiforsale-tól azt írták van készleten de azóta sem változott a rendelés státusza még mindig csak annyi hogy fizetés elfogadva. Ha holnap reggel sem változik akkor lehet, hogy elgondolkozok rajta, hogy lemondjam a rendelést onnan és megrendeljem innen. Innen biztos, hogy az eu-ból küldik?
-
gulupeti
senior tag
Honnan rendelted a telót? Nekem is tetszik ez a Cubot C11, gondolkodom egy ilyen készüléken, formára nagyon bejövős, azonban a felbontásáról ellentmondó információkat találtam. Hivatalos oldalon, illetve több oldalon 960*540-et írnak, de például amit te linkeltél ott és máshol is 854x480, ami azért valljuk meg nem teljesen mindegy.
A kijelzője valóban IPS lehet? Van itt egy vidi, 3 percnél elég fakónak tűnik a kijelző színe a másik készülékhez képest.
A másik dolog a 3g támogatás hiánya. Ilyenkor ugyanúgy tudok használni a 2. foglalatban mondjuk egy netes sim kártyát csak lassú lesz a net? Tehát gprs és edge módban lehet használni vagy hogyan működik ez? Viberezni lehet meg jó lassan böngészni, ha muszáj?
Várom a beszámolót! -
Epsylon
aktív tag
Nahh? Megvan már a C11-es? Én is egy olyanon gondolkodom. Árban nagyon megéri.
Sony Xperia ZR másolat, de nekem jobban tetszik, mint a ZR, mert a gombok a kijelző alatt vannak külön és nem a kijelzőből vesznek el egy sávot. Nem is értem, hogy a Sony miért nem így csinálta... -
interstate76
addikt
Szuper. köszönöm a választ!
Más: rendeltem egy ZTE V889S-t az Antelifetól, meg is jött, de nekem ennek a mikrofonjával is gondom van (mint korábban a Jiayu G2-ével), de ezúttal használható, csak arra panaszkodik akivel beszélek, hogy olyan a hang, mintha egy pincében lennék. Lehet ezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Logitech szerviz
- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest