Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39737 üzenetére
Azért az orosz fórumon nem azt írják, hogy gorilla lenne, hanem csak feltételezik.
Почему все утверждают что здесь Gorilla Glass? На официальном сайте ничего нету. На сайте Gorilla Glass тоже.
Это не совсем верно. На китайской версии сайта указано "Corning 2nd generation glass". Детальнее тут. То что информации нету на сайте Corning - ничего не значит, так как они сами указывают что список не полный. Почему нету информации на русском сайте неизвестно. Пока опровержений нет, считаем что на устройстве Gorilla Glass.Jó lenne majd azért ha valmi pontos infó kiderülne erről, csak hát még olyan új és alig van valakinek. Itt pl még senkinek sincs.
Na és akkor a jiayu hívőknek: Stainless Steel JiaYu G5 will run 1.5Ghz MT6589T Chipset
(#39739) instantwater: Működik még a kód? Csak mert még 285$ korában jött ki. Azóta ment le kód nélküli 275$-ra. Szerintem már nem működik hozzá, bár én nem vittem végig a vásárlást, de aki igen majd megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest