Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Víz Elek #38374 üzenetére
Eszerint 2100 az aksija és 2-t adnak ezért az árért...
Illetve 199 $ kérnek érte maximum, de ez csak ebay, használt telót pedig nem vesz mindenki...
amúgy hiába 5,5-es '260 k colors" csak 200 telefonszám fér bele, stb. így szerintem nem érte meg, van ennél jobb, hasonló árban... de te tudod. Utólag véleményt kérni pedig szerintem felesleges, ettől nem nyugszik meg a lelkiismereted, látom más sem tartja jó vételnek... akkor meg csak a vérnyomásod emelte meg.
Legközelebb előre kérdezz!MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A TIPPEKET!!!
(elvonultam hasonlítgatni... ) XD XD XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest