- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Segítség! A család egy hölgytagjának okostelefonra lenne szüksége, a főbb kritériumok az alábbiak:
- ár max. 150 USD
- max. 4"-os méret
- android
- GPS
- árkategórián belül a lehető legjobb multimédiás képességek (elsősorban fotó- és videókészítés terén)
- min. 512 MB RAM
- minél jobb kijelző (ha belefér, akkor IPS)
- 2 magos processzor (persze itt sem baj, ha jobb)A ChangJiang A5000-est és a Cubot GT99-est néztem ki (a 4,5"-os méret talán még belefér), mint olcsóbb és drágább verziót.
Segítségre van szükségem, ugyanis egyrészt nem tudom, milyen képeket és videókat lehet velük készíteni, márpedig ez fontos szempont, másrészt pedig nem vagyok otthon a témában, így könnyen elképzelhető, hogy nem is figyeltem oda 1-2 fontos kritériumra keresés közben, szóval a segítségeteket kérem, hogy megtaláljam a fenti szempontoknak megfelelő bestbuyt. Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Interactive Brokers társalgó
- Képregény topik
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest