-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
falijja #47156 üzenetére
speckója szerint ez:
DISPLAY
Screen Size: 5-inch
Contrast: 1000:1
Color Support: 16 Million Colors
Screen Technology: LTPS,2.47mm Narrow Frame
Screen material: TFT
Display resolution: FHD Super Retina Display 1920*1080 pixels, 441PPI, OGSTalán egy hozzáértőnek többet mond, én azt látom, hogy a betekintési szöge majdnem 180° színtorzulás nélkül.
-
doongoo
addikt
válasz
falijja #47149 üzenetére
hát ebben csak laikus vagyok, nem szakértő:
Galaxy S2-höz képest a színek sokkal természetesebbek nekem, a fényereje talán gyengébb annál, de csak emlékezetből írom, nem hasonlítottam össze a kettőt egymás mellé téve a napon Lehet, hogy a ZOPO erősebb, ezt még azért egyszer megnézem pontosan. Fényerőt a maximumra tolva olvasható napon is (annyira, mint bármelyik más) Ami a ZOPO-nál érdekes: automata fényerőn nem húzza fel soha a maximumra a fényerőt még a tűző napon sem (ezt manuálisan lehet megtenni). A felbontását nem érdemes hasonlítgatni, mert a Full HD szemben bármi gyengébbel mindent ver
A fekete a TFT-n persze nem olyan mint az Amoled -
szpali
addikt
-
-
válasz
falijja #39887 üzenetére
Fateromnak 6310i 2 hétig kibírta!
Na az szép teljesítmény.
Jó, persze 180x180 as fekete fehér kijelző, meg egy ahhoz képest batár akku.
Meg is kérték az árát. Utolsó időkig 60-70 rugó volt az ára.
Szerintem használtan még most is drága.
Az volt a legjobb telefon.
Szép, elegáns, nem laggol,sokáig bírja, és abban a korban csúcsmobil volt.
GPRS, BLUETOOTH, INFRA, MODEM!!!Aztán kirugta a Nokia a dizájnerét, na azóta hanyatlanak.
-
kiSSrac
tag
válasz
falijja #36652 üzenetére
10 dollárral olcsóbban rendelhetsz Jiayu G4 Advancedet ami ugyan kisebb 0,3"-al, viszont 16GB helyett 32GB van benne valamint 2000mAh helyett 3000mAh akksival rendelkezik, egy centivel keskenyebb, mondjuk így első blikkre ez támogatja a WCDMA900-at, a G4 ha jól tudom nem...
-
tolvaj!
őstag
-
-
citkar
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged