Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Mini-ITX
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Rossz hírem van, a GPS sem GPS, nincs benne ugyanis rendes GPS vevőegység, csak cellainfók alapján tudja belőni, hogy hol vagy, ahhoz meg, ha jól tudom, kell netkapcsolat, tehát mobilnet előfizetés.
Nekem is ilyen volt régen, amikor bejöttek az első kínai Androidos telefonok, csak más névvel és külsővel (Star A8).
Az ismert videólejátszókból én talán a RockPlayert próbáltam anno, nem ment, viszont a gyári lejátszotta a kimondottan rá konvertált formátumú filmeket. A feliratot (ha volt ilyen) pedig ráégettem a filmre, hogy ha kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest