Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Szia,
az eddigi tapasztalatok alapján ahogyan én is itt olvastam többször, a Jiayu G3-as készülék egy jó vétel. Ismertebb "hibája" hogy kicsit olajfestmény szerű, de 23"-os monitoron nézve még így is korrekt képeket csinál. Nyilván nem plakátfotózásra tervezték.
Magyar nyelv is van már hozzá elérhető, illetve a háttértámogatása is rendben van. A négymagos telókkal én még várnék. Egyelőre még nincsen hivatalos összehasonlítás a Samsung Exynos és az MTK 4 magos procija közti különbségről. Ezen telók igazi megjelenése 2013 nyár eleje szerintem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Yettel topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Magyar nyelv is van már hozzá elérhető, illetve a háttértámogatása is rendben van. A négymagos telókkal én még várnék. Egyelőre még nincsen hivatalos összehasonlítás a Samsung Exynos és az MTK 4 magos procija közti különbségről. Ezen telók igazi megjelenése 2013 nyár eleje szerintem.