Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Lehet, hogy unalmas már ez a kérdés itt, de felteszem én is, bocsi érte.
Nem nagyon követem a telefonokat, most viszont szeretnék vásárolni egyet és ehhez kérném a tanácsotokat.
Prioritások:
- Xiaomi márka
- ~5"-ös kijelző (nem baj, ha elér valamennyivel)
- "alacsony" ár
- jobb üzemidő.Az alacsony ár 150 USD környékét jelenti max, ennél többet nem szánnék rá.
EU vagy CH warehouse mindegy, az ár a döntő (vám+áfával együtt) szempont, nem az idő. Vámbiztosítás lehetőssége is jó lenne, ha CH-ból jönne. Ha esetleg a Xiaomi a közeljövőben kiad valamit, amit érdemes kivárni, azt is írjátok meg plz.Kérlek titeket, hogy adjatok tanácsot, hogy melyik telefont válasszam és melyik shopból. Nem a 128 mag, a 128 millió GB RAM a lényeg, hanem, hogy megbízható és nem lefagyogató telefont vegyek.
KöszönömSzerk, látom, pont alattam van két 150USD alatti telefon, visszaolvasom a topicot, de azért kérnék én is külön tanácsot

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest