- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attti73
tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék kínai telefon témában. Jelenleg egy Jiayu G3N telefonom van, ezt szeretném egy jobbra lecserélni. Ennél a típusnál gondok vannak a GPS-szel, ez jellemző a többi kínai típusra is?
Amik az elvárásaim lennének: Min. 720p IPS, max 5" kijelző, Jó kamera, használható méretű akksi. letisztult szép forma. :-) Max 60-70e Ft-ot szánnék rá.
tudom, hogy nem lehet egzakt választ adni, de legalább, hogy merre induljak. Akkor a kínálat, hogy azt se tudom melyik márkában gondolkodjak.
Köszi
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102392 üzenetére
Igen, ezt a cikket olvastam korábban, gondoltam az óta csak gyűltek a tapasztalatok.
Akkor jó lesz ez. Rendelés lesz belőle.
Köszi. -
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102392 üzenetére
Az a csajos igen. Fehér és cirádákkal a hátén és talán a tetején. A munkatársam is csajos
)
-
aytukabozs
addikt
Kicsit zenéthallgat, kicsit telefonál ezek nem fognak gondot okozni neki...
na a kicsit fotózgat, az lehet megfogja :/
volt nálam egy ilyen pár napig, sajnos nem tudtam olyan mélységben tesztelni mint szerettem volna, de az az 1 biztos hogy aki megveszi nem a kamera (és a GPS) miatt fogja szeretni...(Több kép az írásban)
Melyik la fleur amúgy mert az tudtommal csak a virágos-csajos-fehér kivitelt jelenti...?
-
Yag
tag
Egyik munkatársam szeretné lecserélni a samsung galaxy la fleur-jét. Egy kicsit komolyabb, gyorsabb de nem túl drágát szeretne. Kicsit fényképezi a gyerekeket, kicsit zenét hallgat, kicsit telefonál. Ez vállalható lenne számára ? : [link] valami tapasztalat, rejtett hiba vagy széria betegség esetleg?
-
válasz
Tomi0703 #102370 üzenetére
Ha a keret marad 20k, és vannak igények is amint látom, akkor használtat kell keresned.
Az mt6589-es 4 magos gépek esetén ha szerencséd van, akkor megcsíphetsz itt-ott 1 darabot 20k körül, de jellemzően 25 alatt nem nagyon van.
Azért javallom a 6589-et, mert eddig úgy tűnik, hogy a 6582-es telefonokhoz "járó" kamerák hiába 5-8MPx-esek, gyengébbek a 6589-eshez társuló kameráknál.
Természetesen ez nem általános érvényű, de a trend ez volt - és persze lehetnek kivételek.
Nekem a 6589-es sorozatú telefonok jobban bejöttek, mint a 6582-esből felépülőek. -
Tomi0703
addikt
válasz
aytukabozs #102374 üzenetére
Rendben, koszi.
A telora esetleg valaki?
-
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #102376 üzenetére
Adalék a Zenfone 2 ZE550ML-hez:
Nem hittem, hogy duál aktív, ezért a Telekom adat SIM-en (modembe való) elindítottam egy You Tube videót (4G kapcsolat van), közben telefonáltam a másik SIM-mel, és nem szakadt meg a videó folyamatos letöltése! Nagyot dobott az ASUS, főleg az árazással, hiszen a tajvani ár 200 USD, hol vannak ezzel szemben a Lenovo és Huawei hasonló tudású modelljei árai? -
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102384 üzenetére
Ez befektetés. Megveszed 2 dollárért, majd utána te tudod 500-ért vágni másoknak.
-
Pítőr
aktív tag
válasz
iMaverick #102378 üzenetére
(#102379) Bendegúz98:
Könnyen lehet sajnos! Elég sokan panaszkodnak mostanában, hogy az akku kapacitása köszönő viszonyban sincs a ráírt értékkel!
Valaki nem ismer olyan programot/módszert, amivel meg lehet vizsgálni, hogy mennyi a tényleges akkukapacitás? Cappa72-nél láttam valami usb-s eszközt, ami mérte, menyi tölt a telefon!
-
Rick4
félisten
válasz
zizol #102372 üzenetére
Köszi, körbesasolom, mik vannak, Egy xperia minit cserélek le, szóval majdnem akármi jobb, Galaxy S4-em van, ennél sokkal rosszabbat nem nagyon vennék, de nagy tespsi se kell. Keresgélek még, van pár lehetőségem közvetlenül az usából hozni, de az lte sáv miatt elég szűkös a lehetőség.
-
-
alexw801
senior tag
válasz
dokee78 #102365 üzenetére
Hát, lehet pár nap múlva írni a Zenfone 2-ről.
Jelenlegi benyomás:
- érzékeny az általam kivágott microSIM érintkezésére - pozíciójára, nyilván a gyári microSIM kívánatos, erre figyelmeztető cédula is van a dobozban,
- őrült 4G letöltési sebességgel megy,
- minden jól átgondolt a szoftban, mivel WW verzióval jött, semmit nem kell bütykölni, az összes gaaps működik, semmi kínai betű nincs sehol, (talán Hong Kong-ban vették, ott is UK konnektor is van és én ilyen töltőt kaptam, és odavaló az eladó, bár UK-ből postázta, nagyon helyesen),
- a GPS talál amerikai, orosz és kínai holdakat, gyorsan,
- a hátlap matt fekete kissé puha gumira emlékeztető műanyag. -
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #102374 üzenetére
Vagy íbéjről rendelsz vágószerszámot kb. 2 dollárért.
-
-
zizol
aktív tag
válasz
Rick4 #102369 üzenetére
Szia Rick4!
Az irány jó!
Ha LTE-t akarsz, akkor itthon a 800MHz kell (más néven FDD-B20 freki).
Hál istennek egyre több dual simes kínai teló tudja már. Nem írtad a többi igényt, illetve a keretet.
Én nagyon elégedett vagyok a Lenovo Vibe Z2 Pro-val, de Lenovo P70 is igen népszerű. Itthon kapható garanciális, minőségi telefonok.
Ha olcsóbbat akarsz, akkor is van választék, habár a drága dollár nem segíti a kedvező árakat. Ha esetleg Elephone P6000 megtetszene, abból van egy zsír új eladó az aprhóhirdetések közt megtalálod. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #102368 üzenetére
228$ retekgyors postaval es afa nelkul.
De megerte, lassan 9 honapja mar.
-
Tomi0703
addikt
Udv!
Korabban mar irtam nektek, 10-20k korul kerestem faternak telot. Az ajanlatot meg is kaptam (modecom xino z25). Irtatok is, hogy ennel jobb teljesitmenyut ne keressek. A gond az, hogy fater ra van gyogyulva a megapixelekre (nem tudom neki megmagyarazni). Szoval maradva a keretnel, esetleg kicsit kibovitve mit ajanlanatok? Egy normal sim es egy ua ilyen vagy micro menne bele (kitorheto), keves netezes, foleg telefonalna rajta. Hasznalt is lehet.Amugy hasznalt Lumia 530 DS-t neztem, de ahogy utananeztem, micro simes. Normal simet bonyolult korbevagni?
-
Rick4
félisten
Szevasztok Urak!
Olvasgatok itt, a szokásos sztori kellős közepén vagyok, vennék valami kétkártyás készüléket, de jó lenne az LTE, ha már van, most jön a lényeg, vodás vagyok, és maradnék is, viszont ugye ott a két kártyahely. Tehát keresném azt a készüléket, ami megy a vodás simmel voda LTE hálón, ha nincs alternatíva, akkor a másik két szolgáltató (inkább a telekom) hálóján. Ezesetben milyen frekiket kellene a készüléknek tudnia? A 800-at figyeljem mindenképp? Szegedi vagyok, tehát nagyjából vidék. -
Yag
tag
válasz
paulkaresz #102346 üzenetére
Valóban ez volt. köszi.
A trükk persze a régi, most már látom : tedd jó magasra az árat és írj mellé egy olcsóbbat. Majd attól fogja a vevő úgy érezni, most aztán tényleg jóval olcsóbb ...(save65%) [link]
persze a linkek amiket küldtél még olcsóbbak -
törölt tag
Régebben csak bizonyos csomagok voltak 4G képesek, de amióta létrejött a Telecom -mal a megállapodás a toronyhasználatról, azóta tudomásom szerint, minden Telenoros csomag használhatja a 4G -t. Három apróbetűs részre viszont érdemes odafigyelni.
1. Minden csomagban alapértelmezetten aktív a Net Start nevű merénylet. Ezt azonnal le kell tiltatni és esetleges csomagváltásnál ellenőrizni.
2. A korlátlan csomag (flexi) nagyon nem korlátlan.
3. A MyTarif -ban rendelt csomagoknál, az adatkeret leforgalmazása után nem lassítás van, hanem nuku net. -
Yag
tag
válasz
#79335424 #102359 üzenetére
Nem akartam torzitani max nem tudtam rendesen kifejteni.De az is lehet hogy csak nem értettem 100%ban mindent...
Tehát,akkor akinek van 4Gje magyarországon ki tudja használni mert versenyeznek a szolgáltatók egymással? A telenor csomagok tudják a 4G-t vagy ezt külön maniêrt kapni? -
törölt tag
-
törölt tag
Egyáltalán nem reklámfogás. A Telenort ismerem. Ég és föld a különbség a 3G hálózatához képest. Az összes csomagját felengedi 4G -re. De az elérhető max. sávszélesség nem a 4G -től, hanem az adott csomagtól függ. Nekem, mint minden feltöltősnek, az elméleti max. sávszélességem 7,2Mb/s. Ez 4G -n sem lesz több, viszont a 3G -vel ellentétben, ez többnyire meg is van. De nekem leginkább nem ezért fontos a 4G, hanem azért, mert nem használok GSM -et, csak VOIP -ot és a technológiából adódóan az sokkal jobb 4G -n.
-
Yag
tag
Kis hazánkban a 4G mennyire kihasználható? Csak attól, hogy 4G egy telefon gyorsabban fog guglizni, vagy arra külön be kell fizetni a szolgáltatóknál? Mennyire reklámfogás a dolog?
-
zolipapa66
tag
válasz
include777 #102349 üzenetére
Nekem is Leagoo-m van, ugyhogy ismerem a frissítéseket.
-
Pítőr
aktív tag
-
include777
aktív tag
válasz
zolipapa66 #102324 üzenetére
Viszont stabilan hozzák a frissítéseket.supportjuk válaszol normálisan.nálam az erősen ajánlott kategória.de tény h a régi 8 magosokkal hozzák kifele a legerősebb telójukat. Viszont az elite szériából még 2 bejelentettet nem adtak ki.
-
aytukabozs
addikt
a V5 az nem Blade, az Red Bull (ill. szeptember óta már az sem, csak V5
)
itt fönt okosat mond a kollega, jó lenne mondjuk az igényekre szűkíteni.
vár a klasszik blade ről váltva (anyám de szerettem azt a telót) majdnem minden eddig képbe került teó nagy előrelépés lesz.
A V5 amúgy a 100$ körüli kategóriában valóban jó választás, van hozzá közösségi támogatás, max. a tárhely lehet kevés benne, tehát alapból egy nagy SD is kell mellé...
-
WOT-H-A-C
veterán
Nézz ki magadnak pár telefont!! Aztán nézd meg , hogy van e itt ph-n topikja a telóknak!! Elsősorban ezekkel foglalkozz. Kínai telóknál plusz pont ha van hazai közösség. Ha megvannak olvassad a topikjukat. Aztán ha már 3-4 telefonra le tudod szűkíteni akkor dobd be ide megint a kérdést konkrét típusokkal és tudunk segíteni!!!!! Neked is könnyebb lesz meg nekünk is!!!
-
Yag
tag
válasz
paulkaresz #102344 üzenetére
Meizura nem emléxem, de. bogarásztam és találtam pl ZTE blade valamit 50% akcióban . Nem vágom fejböl otthon mentettem el csak. Viszont tetszenek pl. az Elephon és a CUBOT kreálmányok. Mire körbe kapom a fejem kiderül, hogy a Zopo is akciós egy másik helyen , igy lassan ott tartok, hogy van 10-15 jónak tünö teló aztán el kellene dönteni mit rendeljen az ember fia. Szóval kezd kacifántos lenni a dolog.
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102340 üzenetére
Sejtettem hogy ilyen is van. Egy telós cég mindig akad.
Volt a kezemben már Elephone, Alcatel 2S, Newman, ZTE ezek kellemes meglepetésekkel szolgáltak, föként hogy egy ZTE Blade gyürödik már harmadik éve a kezeim közt. Ettöl eltekintve ha jól ertem pl. egy ZTE Blade V5 akciósan 100$ körül még jónak is számit? -
Yag
tag
válasz
alexw801 #102338 üzenetére
Ezel lehet már drágák nekem . A 70-130$ os sávban keresgélek telefonokat. Majdnem minden felsoroltnak találtam már akciós vagy kifutó modelljét, de mindet nem fogom tudni kipróbálni. Próbálok szüröket kreálni magamnak, hogy relative gyorsan tudjak a telók közt válogatni. Ehez adna segitséget az alábbi sor, mert igy talán eleve számitásba se veszek bizonyos márkákat.
-
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #102328 üzenetére
Kinyitottam a Zenfone 2 ZE550ML dobozát. Kiváló csomagolás, Eredeti doboz, felbontatlan, fóliázva. A WW már a dobozon kívül is virít. A verzió:
LRX21V.WW-ASUS_Z008-2.12.40.11_20150312_2738_user
Erőlteti az OTA frissítést, de még nem engedtem rá:
WW_2.14.40.17_20150414_5574_user_rel(200,18 MB)Ez azt jelenti, hogy semmit sem kell bütykölni, nyilván az LTE frekik is mind meglesznek, majd ellenőrzöm.
Az eladó kb. 186 GBP / 250 EUR áron (ez a francia ASUS bolti ár is!) adta szállítással, EU raktárból, 8 nap alatt ért ide a vételtől számítva. (mert 2 nappal később adta fel).
Sajátosság az angliai töltő, nem gond, már adapterben van. Ezen kívül fülhallgató van még.
Lőttem több screenshot-ot, rögzíteni az állapotot.
-
Yag
tag
Talán megfordult annyi teló itt a fórumon már, hogy van viszonyitási alapotok. Kérhetnék egy kvázi rangsort az alábbi gyártókról. Tudom nehéz mert kinek ez vagy az a kedvence de hátha még is be lehet löni valami irányt.
Az utóbbi idöben ezek közt találtam szemre való telókat, vagy árra, vagy tudásra.Elephone
Meizu
Zopo
THL
ZTE
Doogee
Cubot
INew
Kingzone
Xiaomitudom van még több is de annyit már nem szivesen hasonlitok össze.
Koszi. -
Óóóóó, hát ez a lehetőség adott
, nem is kell külön kérvény beadni
. THL, Lenovo is változtat... persze szó nélkül (természetesen ehhez meg van a jogosultságuk), és jönnek a pofáraesések a frissítéskor, vagy épp egy mod rom felrakásakor, hogy jéééé, ez nem is megy vele...
-
törölt tag
válasz
zolipapa66 #102322 üzenetére
Nem olyan egyszerű ez. Először is, sztem nem hazudnak. A gyári oldalon olvastam a figyelmeztetést az eltérő kameramodullal kapcsolatban. Aztán az IMX214 is lehet többféle lencsével. Aztán az csak egy dolog, hogy milyen a modul. Ahhoz kell egy szoftver is, ami meghajtja. Gondolhatnánk, hogy ez nem annyira lényeges, mert max. majd feldob a user egy másik kamera alkalmazást. Képnél nem tudom, hogy mi a szitu. Videónál viszont ez:
Retrieves the predefined MediaTek specific camcorder profile settings for camcorder applications. These settings are read-only. -
-
Upo
addikt
Egész jól bírja a Landvo L550 a készenlétet sim nélkül. Előszedtem a dobozából, hátha lesz időm lefényképezni az apróra, és akkor láttam hogy bekapcsolva maradt:
-
KurtCobain
őstag
válasz
ripo05 #102319 üzenetére
Kínából csak az ebay-es sinceritytrading-től vegyél memóriakártyát.
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #102323 üzenetére
Igen, a Leagoo jól indult, de most lemaradt az elite sorozattal, mert ők még a régi MTK procikat pakolják az új készülékekbe.
(#102323) Igen, majd az lesz benne.......talán, de így harangozták be, és nagy durral indultak, hogy csak most, csak ma, csak nektek 160 dodóért mindent, aztán mégsem.
-
aytukabozs
addikt
na igen, volt már hogy itt mellélőttünk 1-1 új névvel, 1,5-2 éve a félve kerülgetett coolpadról derült ki hogy kína egyik legnagyobb mobilgyártója, tavaly a leagoo-ra csodálkoztunk sokan ugyanígy rá, de félek hogy a maxonról ez nem mondható el
Volt már nálam olyan telefon amit egy aliexpressen is aktív, kereskedelemmel foglalkozó cég gyárttat saját márkanévvel, de ezek azok a telefonok amikre nagy valószínűséggel soha nem érkezik frissítés, így a topic nagy része nagy ívben kerüli az ilyeneket, és főképp saját használatra nem veszünk ilyesmit
(#102322) zolipapa66
No de ez egy elég speciális eset, mostanában kezdik szórni és 160-ért még a 135-tel sem rosz vétel (ha csak ennyiben tér el az előzetes speckótól).
szerintem az első eresztés után már az ígért kamera lesz benne, igaz akkor már 200$ felettAz előbb tárgyalt telefon meg már egy végleges verzió...
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #102313 üzenetére
Azért a gyári oldalakon is hazudnak rendesen!!
A legújabb a P7000, ami szintén nem IMX 214-el jön...... -
Yag
tag
válasz
aytukabozs #102313 üzenetére
Egyet is értek. A gyári oldal sok mindent megmutat.
A kérdés már csak az, egyéb esetekben hogyan lehet a gyári oldal nyomára bukkanni ?
Pl. próbáltam lecsekkolni ezt a telefon. Van 5,7" es és mini változatban 5" ... a paraméterei se tűnnek túl puritánnak. A gyári oldalára viszont nem bukkantam rá. :MAXON X3 : [link]
MAXON X3 Mini : [link]
bár látom, hogy több oldalon is árusítják keresőben csak a saját oldalát nem leltem.
Ez a teló pl a 4.2es android és a 2000mAh akksi miatt csak cöcö kategória nálam. De cserébe szép -
ripo05
tag
válasz
aytukabozs #102317 üzenetére
OK. Köszi, a válaszokat. Egy kérdés: micro sd-t is lehet Kínából rendelni vagy inkább inkább érdemes a http://www.mymemory.co.uk/ oldalról vagy itthonról? (Arra gondolok, hogy adnak egy 16GB-st ami 3 hónap múlva tónkremegy esetleg.)
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
ripo05 #102314 üzenetére
mindenképp vegyél hozzá neki egy 16(32?) gigás kártyát mert a 4 giga rohadt kevés benne...
azon kívül gondolom elég lesz neki, ha valóban nem a legújabb játékokat akarja ráerőltetni,
az meg hogy nem kell majd naponta tölteni valszínűleg, külön öröm, nem fogja tudni azt mondani hogy lemerült a telója és azért nem volt elérhető -
ripo05
tag
100 USD körül keresnék kintről rendelhető telefont, 1GB ram-al, némi játékokhoz. Gyereknek lesz első telefonnak, nem baj ha nem full hd és nem megy rajta a tegnap megjelent legújabb játék. :-) Mi a véleményetek pl. Lenovo P780-ról? Tudom régi, de ma a Pandán még 100 USD alatt is lesz.
-
-
hunaqua
addikt
A Kínai boltok kezdik árulni a Lenovo S8 ( A7600) telefont.A 170usd.- induló ár elég kellemes.
-
Yag
tag
Üdv.
Napok óta olvasgatom a témát. Tanulom ia részleteket ... beltartalom, kűlcsíny, teljesítmény ... stb.
Szemezgetek típosokkal gyártmányokkal ...
pl.
Annyira még nem értek hozzá de úgy tűnik, hogy ma reggeltől indult egy napos akció itt, pl ilyen telefonnal amit már többször szóba hoztatok a topicon : [link]Ez a márka nem annyira ismert még számomra. Ha jól látom valamilyen "rokonságot" mutat bizonyos LG gyártmányokkal : [link] A képernyője lehetne izmosabb, de ettől eltekintve nem tűnik rossznak. A kérdésem. Miből derülhet ki, hogy az adott delikvens valóban GorillaGlassal van szerelve.
-
Upo
addikt
válasz
balagedebr #102302 üzenetére
Valahol meg a z5s-t láttam annyiért, az meg snapi 800 2.3 ghz 2/16, es akkor a nagy volt 5".
-
cs.zs.
veterán
válasz
balagedebr #102299 üzenetére
Egy gyárilag nekünk szánt példánynál mennyivel másabb a felsorolás ...
Az benne a legszebb, hogy egész nap wifi lefedettség alatt tevékenykedünk a munkahelyen is és itthon is, így jelen pillanatban ki van kapcsolva a 4G is, a 3G is, és 2G-n üzemel a ketyere. Persze a Föld forog, a dolgok változhatnak, sosem baj ha sok frekit tud
-
aytukabozs
addikt
válasz
+1, azaz:
2
3
1 -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Én a nubiát venném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged