Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen joysticket vegyek?
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Házimozi belépő szinten
 - Kompakt vízhűtés
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik

Aktív témák
- 

bepken
veterán
válasz

sonaj0203

üzenetére
						ARMv6 már öreg motorosnak számít...jócskán
 néhai Pulse Mini-m is ilyennel rendelkezett, szenvedtem is vele! ilyen bohóckodásként fel tudsz dobni "flash player"-eket...mármint ami .swf fájlokat tud kezelni, de semmi értelme nincs. böngészőbe beágyazódni egyik sem tud, nyilván erre csak az adobe flash player lenne megoldás.skyfire-el én is próbálkoztam, van amit vitt, van amit nem...azzal is el lehet bohóckodni, de minőségben ne számíts semmire
 videóra a legjobb még mindig a youtube kliens! már arra ami fent van youtube-on 
egyébként még annyit hozzátennék, hogy ARMv7-es procival rendelkező Defy+ tulajként feleslegesnek tartom a flash playert! nem is siratom sokáig majd... nem telefonra vannak optimalizálva ezek a flash tartalmak, konkrétan egy 10 percesnél hosszabb videó úgy megeszi az aksit, mint annak a rendje, ha böngészőből nézed flash player segítségével! rosszabb esetben még szaggat is...
egy régebbi modell esetén el se merem képzelni, hogy mi történhet ... szerintem ne akard földhöz vágni a telefonodat!

Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Milyen videókártyát?
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Linux kezdőknek
 - Synology NAS
 - CASIO órák kedvelők topicja!
 - Milyen joysticket vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar

- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

néhai Pulse Mini-m is ilyennel rendelkezett, szenvedtem is vele! ilyen bohóckodásként fel tudsz dobni "flash player"-eket...mármint ami .swf fájlokat tud kezelni, de semmi értelme nincs. böngészőbe beágyazódni egyik sem tud, nyilván erre csak az adobe flash player lenne megoldás.