Hirdetés
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Csedit
üzenetére
bőven van más, amire lehet használni GTA3-on kívül...

más: most megvettem én is play-ről az Asphalt 7-et. kiírta, hogy hamarosan küldik a fájlt, rányomtam az ok gombra. erre jött még egy sms, újra levonták az összeget. majd jött 2 db email...az egyikben köszönik a vásárlást, a másikban meg azt írják, hogy a megrendelést törölték és visszatérítést kapok...most mi van?
ha most a telepítésre kattintok (tehát már nem vásárlás van kiírva) akkor meg ilyen "hoppá" üzenetet kapok 
-
bepken
veterán
válasz
Csedit
üzenetére
hát bocsi, de így sajnos nem tudok mit mondani...nincs tapasztalatom, hogy hogyan kezeli az android a külső modemeket...amikor csatlakoztatva van, nincs esetleg valami további beállítási lehetőség? mint a wifi-nél a sleep policy beállítása.
most nézem, hogy még aztán egész baráti az ára, és igazán rosszat se írnak róla
bár ha jól látom, 1 magos...ekkora tepsinek nem kevés az? 
-
bepken
veterán
válasz
Csedit
üzenetére
lehet nem nagy segítség...saját tapasztalatból indulok ki...nálam a defy+ gyári romban volt egy "battery management" rész, ahol az egyes profilok többek közt úgy gazdálkodtak az energiával, hogy 15 perc inaktivitás után lekapcsolták a mobilnetet. nincs esetleg Nálad is valami ilyesmi beállítva?
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

bár ha jól látom, 1 magos...ekkora tepsinek nem kevés az?