Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47933 üzenetére
de most érted...mit írjak az előadóhoz?
az album címét? vagy hogy kéne? ...nem.
én voltam a hülye, hogy feltettem ezt az app-ot, csak tudod PC-n már legalább 6 éve használom a JetAudio-t és mivel ajánlották, hogy próbáljam ki, esztelenül le is kaptam GooglePlay-ről...
azóta kicsit nézelődtem, és a hivatalos honlapjukon még csak meg sem említik, hogy Android-ra fejlesztenének...dehát miért is tennék? hiszen a Cowon (a program fejlesztője) saját hardvert forgalmaz, melyen saját szoftver fut. mit keresne Androidon?
csak hát...ezt nem gondoltam át mielőtt letöltöttem ezt a minden bizonnyal fake programot...egyébként szerintem ez szerzői jog megsértése, legalábbis tényleg 90%-ig biztos vagyok abban, hogy a Cowon-nak ehhez a programhoz Android platformon semmi köze sincs.megnéztem mégegyszer, nem találtam semmilyen mappát, ami erre a szemétre utalt volna...
szóval valószínűleg SD format leszamúgy is ideje már...
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- FOTÓS beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest