- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49060 üzenetére
Először is köszi a kimerítő választ.
A fejlemények a következők:
De kell a reset! Sajnos ahogy törölni akarom a fiókom rögtön felugrik egy üzenet, hogy alkalmazások használják és csak úgy törölhetem, ha rendszer visszaállítást csinálok.Az utasítások így kezdődtek 1. Launch Google Play Store (‘Play Store’)
2. Switch to the Home screen, de tényleg rosszul értelmeztem, a segítségeddel megcsináltam az "A" tervet, illetve csak csináltam volna. A play frissítését töröltem, vissza állt a régi Market, első indításra kérdezett, accept-áltam, aztán semmi, kidobott, próbáltam többször belépni 2 másodperc gondolkodás után szó nélkül vissza dob a menübe.Próbáltam a "B" tervet is, lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert az "A" tervet követően már nincs az alkalmazások között a "play" vagy a market így, nem tudok adat vagy cach törlést csinálni. A play ikon megmaradt és a "rootuninstal" app is látja market néven, de ugyan úgy nem tudom elindítani.
Nem találok "Talk" nevű alkalmazást
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tippmix
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest