Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47932 üzenetére
Nem értettelek félre. Ezek ilyenek. Én a PlayerPro-t használom, és az is roppant érzékeny. Ha egy albumon belül van 12 szám, ugyanaz az előadó, ugyanaz az albumcím, de mondjuk az egyik szám idtag megjegyzés rovatában van valami, vagy mondjuk nem rock hanem pop kategóriába van sorolva, akkor már külön albumot nyit neki.
Javaslom ezt a szerkesztő programot. Legalább nézz bele, hogy mi a pálya.Marha egyszerű, betallózod a könyvtárat, kijelölöd az összes számot, oldalt átírogatod amit akarsz és elmented. Két perc az egész.
Ezt a JetAudio-t nem ismerem, de a PlayerPro az SD-n létrehoz egy könyvtárat magának, és abba pakolja valami fura fájlokba a dolgait. Szerintem a JetAudio is valahogy így tehet. Ha azt a könyvtárat letörlöd akkor szerintem elfelejt mindent. Bár a következő indításakor újra létre fogja hozni.Ha törlöd a JetAudiot az nem biztos, hogy az SD-ről ezt a könyvtárat letörli.
Aktív témák
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- LEGO klub
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest