Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
randras #41293 üzenetére
Nekem a rendszerbeállításokat ,és az app-okat + a beállításaikat kéne menteni . Szervizbe megy a teló ,és attól tartok ,hátha "lebarmolnak"
róla mindent . Nem szeretném újból az "őskortól" kezdeni az egész beállítgatást ,telepítgetést.
(root-olni meg nem karom szervizbe vitel előtt, bár lehet hogy lex@rnák ,hogy root-olt vagy sem ; nem lehet tudni)
-
RootRulez
félisten
válasz
randras #41047 üzenetére
Megjegyezném, hogy már a honosított verzió is naprakész.
-
atillaahun
veterán
válasz
randras #40961 üzenetére
Mert 100 giga túl sok, és havi 1200 Ft-ot se szívesen fizetek ki olyanért, amihez ingyen hozzájuthatok. Ráadásul ha jól láttam a Google Drive szinkronizálni sem tud, és valószínűleg nem is fog tudni.
Arra a fájlkezelőre meg szerintem ne várj, mert ahogy átfutottam rajta ezeket az ES Explorer már most tudja.
-
Csigusz 1
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz
randras #40909 üzenetére
Sejtettem, csak ezt max. az első hozzászòlásba tudod betenni, és nem jelenik meg állandó jelleggel a téma elején, plusz a szavazáshoz és megnézéshez is el kell menni az oldalról.
Ahogy eddig észrevettem ez a jelenlegi fórum elég gagyi, és gondolom nem tartozik a fejleszthető dolgok közé. Nem baj, már így is túl sok időt töltök itt. -
atillaahun
veterán
válasz
randras #40903 üzenetére
És az hogy néz ki? Vagy az miaz? Mert jó lenne valami beépülő dolog, amihez nem kell elmenni a fórumról, hanem egyből látszik, de gondolom ilyen nem lesz a fórummotor meg nem kezel szavazást.
(#40902) i90venom
Szerintem ilyen mondjuk úgyse engednek létrehozni, hogy nem csak egy szimpla témát, hanem egész témacsoportot, de majd mindjárt megírom. -
atillaahun
veterán
válasz
randras #40893 üzenetére
Nem veszett ötlet, de akkor ennek már egy továbbfejlesztett változata legyen, hogy külön topic a programoknak. Néhánynak már van is (én a Tasker-eset, meg Elixir-eset látogatom). Esetleg még annyit lehetne, hogy nem konkrét programoknak, hanem témaköröknek, mint launcher-ek, böngészők, fájlkezelők, stb... Ilyeneket én is biztos rendszeresen látogatnék.
Indíts, vagy indíttass mondjuk egy böngészőset, aztán akkor megyek is megírom mi a bajom az Opera-val kezdésnek.(#40889) i90venom
Hát azt erősen kétlem. Címsorba beírhatod, hogy opera:config és akkor előjön haccáz oldalnyi beállítás, de szerintem nem lesz közte ilyen.(#40896) hunfatal
Hát ha 1 GB RAM-os telefonod van, amit nem indítasz újra, akkor tényleg csak első induláskor. -
fatal`
titán
válasz
randras #40455 üzenetére
Nem biztos, hogy idegen forrásból akarja tákolni a telefont, azt sem írta, hogy rootolva van e. Az alapfelállás szerint nem lehet globálisan felüldefiniálni a gombok működését, csak akkor, ha fut a program és aktív. És mint, ahogy írod, nem is működik minden telefonon.
(#40456) myke01: Registry csak Windowson van.
-
atillaahun
veterán
válasz
randras #40431 üzenetére
Fogalmam sincs már honnan indultunk, de ha az ES-es felkiáltásomra gondolsz, akkor azt az SD megosztására értettem, hogy most már PC-ről is elérhető a telefon, nem csak fordítva mint eddig.
[ Módosította: philoxenia ]
-
fatal`
titán
válasz
randras #39468 üzenetére
Nem nagyon. Van még a 3D Black for Facebook, ez fizetős, de van ebből világoslila, ami ingyenes. Próbának az is megteszi, ha tetszik, akkor meg megveszed a feketét, vagy, amelyik szín tetszik. Bár mostanra elég normális szintre hozták a gyári appot is szerintem.
-
fatal`
titán
válasz
randras #35365 üzenetére
Igen normális. Ne zabálja az aksit a háttérben feleslegesen. Ott a zenelejátszó, az szól a háttérben. Mondjuk én nem hallgatok zenét a youtubeon, nem kedvelem a szokolrádió minőséget.
(#35372) grigo: Valószínűleg a meki tűzfala blokkolja. Az egyetemen sem működik nekem, ott is biztos tiltva van a port / protokoll.
(#35373) tvamos: Nekem nem lenne baj, de nem tudja, mert videomegosztó és kész. Video2mp3.net, beilleszted a linket aztán hallgatod a beépített zenelejátszóval, vagy amivel tetszik.
(#35378) grigo: A Skype ismertebb program, valószínűleg kinyitották a portját, a Viberrel meg nem foglalkozott, aki a tűzfalat konfigurálta.
(#35386) zarew: Azt mobilon csak ROOT joggal az ini szerkesztésével tudod állítani. Illetve a link leszinkronizálja az asztali keresőket, talán azon keresztül is lehetne matatni.
-
decoati
aktív tag
válasz
randras #35268 üzenetére
sugarsync tud olyat hogy megadod a desktop megfelelő mappáját, azt felsynceli a felhőbe, te meg a telón hallgatod a muzsikát, ami streamként jön. Tehát a lejátszás nem a gépedről történik, hanem a mappa felhőben lévő másolatáról.
A gépről történő közvetlen lejátszás az más.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest