Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Ez ugye attól függ, milyen mélységben mented le a térképet, meg nem kis részben a lementett térkép típusától, részletgazdagságától.
Én egy kényelmesen olvasható szintig mentettem le, ami Győr esetében 6 MB-ot foglalt. (Ez marha kevésnek tűnhet, de navigálni pont elég. A google maps amúgy sem egy túlcsicsázott típus, gondolom marha jól lehet tömöríteni is.)
Ha egy szinttel mélyebbre mentem volna, ahol már az összes google maps címke látszik (éttermek, üzletek stb.), az 22 MB lett volna. Ezen túl már sztem nem is érdemes nagyítani, mert látszik az adott utca kb. 100 méteres szakasza, meg esetleg egy-egy párhuzamos utca még rövidebb szakasza, szóval tájékozodódásra nem éppen alkalmas.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest