Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Oldman2 #48825 üzenetére
Most, hogy szoba jott a google ketlepcsos azonositasa...
Sokszor vagyok kulfoldon, ilyenkor mas sim kartyat is hasznalok ugyanabban a keszulekben. Korabban hasznaltam a google ketlepcsos azonositasat a megfelelo szamkod generalo app-pal egyutt, de pont az orszag-valtasok miatt elegge bonyolult volt, mivel minden egyes sim-csere eseten be kellett allitanom ujra a jelszavakat az egyes alkalmazasoknal, mint pl. greader, ha jol emlekszem a play store is ilyen, stb. Raadasul ketto google fiokom van. Szoval gyakorlatilag minden sim-csere utan be kell allitani, mivel nem mukodnek az alkalmazasok..
Valakinek van hasonlo tapasztalata, pontosabban valami megoldas erre? Mert alapvetoen az otlet nagyon jo (yahoo-s fiokom feltorese miatt csinaltam meg a google ketlepcsos azonositast), de igy elegge bonyolult, minden alkalommal uj kodokat generaltatni, bemenni a google fiokba, modositani a beallitasokat, stb.
Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest