- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
tybsen #47470 üzenetére
Értem, csak az előzményeket nem tudod.
Ez már egyszer kész volt, de töröltem, mert hozzá lehetett szólni, és alaposan megtaláltak a tőlem igencsak magasabb rangú tinik, akik azzal gyűjtik a rangjukat, hogy összerondítanak mindent blogot.
A másik az, hogy amikor ezt írtam, Vodafone 858 volt a kezemben, értelem szerűen a jelenlegi LwW-mre jó launcherek azon nemigen mentek
Egyébként az ADW/EX, Go benne van a pontosság kedvéért. Nagyjából abc sorrendben haladok velük, a Zeam pl a végén lesz.Az sem magyarázkodás, de sajnos tavasz óta tényleg nincs időm befejezni, de igyekszem.
Nem gondoltam azt sem, hogy gáz, hogy ajánlom, mert tényleg nem teljes (nagyon nem teljes) leírás, de azért lehet válogatni legalább.Ha jól emlékszem, azt is írtam, hogy milyen telefonnal tesztelem, és azt is, hogy megköszönöm, ha valaki privátban megossza velem a tapasztalatait.
Ennyi levél jött, azaz 0..Sajnos a Holo Launcher akkor még nem volt, de a Play-en fenn van mostmár.
Köszi a véleményt, profitálok belőle, csak legyen egy kis időm
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest