- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck #44521 üzenetére
Én a legjobb ötletet adom neked (meg mindenki másnak is) ami csak létezik: Szüntesd/szütessétek meg ezeket a világ lexarabb mélszolgáltatói címeket (citromél, frímél...sok helyen még reges címnek se fogadják el ezeket, vagy csak nem ajánlják), és térjetek át vmi normálisra (pl: gmail)
Igaz hogy egy kis munkával/idővel jár (de nem vészes, én minden családtagommal eljátszattam, és én magam is 2 mélcímmel), és csak egyszer kell megcsinálni, és onnantól megszűnnek a gondok is... és ha netán még kapsz a régi címre vhonnan mélt, simán látod az új gmail-esben is (ha beállítod)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest